Annonsørinnhold

ZINQ

Denne tyggegummien forebygger dårlig ånde

Hemmeligheten er et mineral som sørger for frisk pust over lengre tid!

Denne tyggegummien forebygger dårlig ånde

Det er egentlig ikke så vanskelig å forestille seg at ånden blir i skarpeste laget etter et måltid piffet opp med deilig hvitløk, eller om du hverken har fått i deg vått eller tørt på en god stund. Du kan ha en anelse når du synes at du har vond smak i munnen, men ofte er du den siste som får vite at du har såkalt «stålånde»!

Den gode nyheten er at nå kan du forebygge dårlig ånde og samtidig sikre deg at du alltid har frisk pust, ved hjelp av å tygge tyggegummi. Selvfølgelig ikke hvilken som helst, men ZINQ som du i tillegg kan abonnere på! Tyggegummiene smaker også kjempegodt, og du kan velge mellom smakene Spearmint, Sweet Mint og Strong Mint.

Som navnet tilsier så er den «hemmelige» ingrediensen mineralet sink. Sink finnes i alle kroppens celler, og er blant annet helt essensielt for immunforsvaret, hjernen, huden og synet vårt.

Kjøp eller abonner på din ZINQ her!

Tre størrelser: Velg mellom en praktisk boks du kan ha stående på pulten, en pose for deling eller en liten pakke som passer i alle vesker.
Tre størrelser: Velg mellom en praktisk boks du kan ha stående på pulten, en pose for deling eller en liten pakke som passer i alle vesker. Vis mer

Derfor får du dårlig ånde

Hovedårsaken til at du får dårlig ånde er at bakteriene du har i munnhulen danner svovelgasser. Bakteriene dannes av det vi spiser og drikker i løpet av en dag. Det er altså helt normalt å både ha bakterier i munnen og til tider dårlig ånde.

Retro: Forpakningene er i lekkert, metallisk retrodesign som minner om de gamle apotekervarene.
Retro: Forpakningene er i lekkert, metallisk retrodesign som minner om de gamle apotekervarene. Vis mer

Ofte tyr vi til en tyggegummi som vi liker smaken på, i håp om å fjerne den dårlige ånden vi har fått. Men når du tygger på hvilken som helst tradisjonell tyggegummi vil den kun gi deg god smak i munnen i noen minutter, samt kamuflere smaken og ånden du har i munnhulen.

Når du spytter ut tyggisen blir dessverre svovelgassene værende igjen sammen med din dårlige ånde.

Kjøp eller abonner på din ZINQ her!

Rask effekt: ZINQ fjerner smaken av mat etter kun få tygg, og erstatter dårlig ånde med frisk mint.
Rask effekt: ZINQ fjerner smaken av mat etter kun få tygg, og erstatter dårlig ånde med frisk mint. Vis mer

Gir god munnhelse

Når du tygger ZINQ skjer det noe helt annet. Sink har nemlig evnen til å motvirke og forebygge dannelsen av svovelgasser i munnen. Når du tygger på tyggegummien frigjøres sinkacetat som hindrer bakterienes evne til å produsere svovelgass med 45%. Men det stopper ikke med det.

ZINQ hjelper deg også med å opprettholde god munnhelse fordi den også inneholder mikrogranulat som motvirker dannelsen av plakk på tennene. Det igjen kan føre til både tannstein og dårlig ånde.

I tillegg byr ZINQ på xylitol som bidrar til å nøytralisere pH-verdien, som er gunstig for å motvirke karies. Natriumbikarbonat og kalsiumkarbonat bidrar til hvitere tenner, så hva mer kan man ønske seg av en tyggegummi!

Kjøp eller abonner på din ZINQ her!

Tre smaker: Velg mellom Strong Mint for sterk og langvarig smak, mellomsterk Spearmint og Sweet Mint for mildere mintsmak.
Tre smaker: Velg mellom Strong Mint for sterk og langvarig smak, mellomsterk Spearmint og Sweet Mint for mildere mintsmak. Vis mer

Virker over tid

Innholdet av sink bidrar til å motvirke dårlig ånde over lengre tid. For best effekt anbefales det å tygge 2-3 gram (2-3 stk) i 20 minutter, tre ganger daglig.

Sinken bidrar også til å nøytralisere smaken av mat og drikke, og det er gunstig om du for eksempel ønsker å bli kvitt smaken av dårlig kaffe eller av litt for mye hvitløk.

Det er viktig å understreke at ZINQ ikke erstatter tilskudd av vitaminer og mineraler.

Kjøp eller abonner på din ZINQ her!

  • Du kan også kjøpe din favoritt ZINQ tyggegummi hos Rema 1000, Meny, Spar, Iceland, Narvesen, 7-Eleven, Circle K, Mix, Deli de Luca, Esso, Shell, Best, YX samt på alle flyplasser.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer