Annonsørinnhold

Decubal

Derfor bør du behandle tørr hud

—Eksem og ekstra linjer? Nei, takk!

Derfor bør du behandle tørr hud
Publisert
Sist oppdatert

Flere som sliter med tørr hud? Vi sprekker i alle fall opp på lepper og hender, mens vi ser ansiktshuden krympe. Men hva kan man egentlig gjøre med dette? Vi har spurt Elin Car, International Brand Manager, for ett av favoritt merkene våre, nemlig Decubal!

1. Hvordan bør hudpleierutinen din være om du har tørr hud?

—Her er det flere ting som er viktig: Hvilken såpe du bruker påvirker huden i stor grad, da vanlig såpe løser opp hudens naturlige fettlag. Dusjer du ofte er det viktig å finne en såpe som ikke gjør dette. Her er Decubals dusj og badeolje super da den gir fuktighet samtidig som den rengjør. Når det kommer til ansikt gjelder det samme; velg en rens som bevarer fuktigheten i huden. Min favoritt? Decubals face wash, som nettopp forhindrer at huden tørkes ut. Når det kommer til fuktighetskrem (som selvsagt er alfa omega om du har tørr hud) se etter et produkt med høyt fettinnhold. Face Vital Cream er min go-to i ansiktet og Clinic Cream på kroppen. Og ja, du må gjerne smøre deg inn flere ganger om dagen. Sist men ikke minst: Drikk mye vann, så du fukter huden innenifra!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer