Annonsørinnhold

California Raisins

Derfor er disse rosinene treningens beste venn

Proppfulle av det kroppen trenger før og etter trening.

ROSINER: Bør være en selvfølge som snack før eller etter trening.
ROSINER: Bør være en selvfølge som snack før eller etter trening. Vis mer

Med sommeren rett rundt hjørnet, har folk begynt å komme seg ut av døra og begynt å fokusere på «sommerkroppen». Uansett hva slags trening det er snakk om; enten det er løping, sykling eller styrketrening, er det viktig med riktig påfyll for kroppen etter en hard økt. California Raisins er et perfekt eksempel på hvorfor tørket frukt bør være en selvfølge som snack før eller etter trening.

Ernæringsfysiologer snakker om viktigheten med riktig mat før og etter trening. Å spise før trening gir kroppen ekstra krefter gjennom økten, og riktig inntak etter treningen er med å restituere.

FØR OG ETTER: Det er viktig med riktig inntak før og etter trening for at kroppen skal yte best mulig. California Raisins er perfekt til dette.
FØR OG ETTER: Det er viktig med riktig inntak før og etter trening for at kroppen skal yte best mulig. California Raisins er perfekt til dette. Vis mer

Her kan du lese mer om California Raisins.

Spiser du California Raisins etter trening, gir du kroppen hva den trenger for å restituere, som igjen er med på å bygge større og sterkere muskler. Det betyr at å være bevisst på hva du spiser, før og etter trening, vil hjelpe deg å maksimere resultatet av treningen. Det er også viktig å huske at forskjellen mellom å spise ordentlig mat kontra å kun ta kosttilskudd ikke gir samme virkning. Spis heller sunn mat som du liker.

Før treningen starter bør du ikke spise mye, men heller et mindre måltid eller en snack - akkurat nok til å unngå at du blir svimmel eller trøtt under treningen. Til og med de som ikke er «frokost-mennesker» bør få i seg noe som inkluderer en balanse mellom proteiner og karbohydrater. Tørket frukt er på «gode karbohydrater»-lista, og faktisk er tørket frukt med litt nøtter og naturell youghurt et ideelt måltid før treningsøkten.

Bli inspirert av sunne og deilige oppskrifter med rosiner.

RIKTIG MAT: Unn deg selv en deilig snack med rosiner.
RIKTIG MAT: Unn deg selv en deilig snack med rosiner. Vis mer

Husk bare at du ikke bør spise senere enn 30 minutter før treningen, og fyll på med nok vann!

Ifølge ernæringsfysiologer er tørket frukt på «Topp 6 matvarer for restituering etter trening»-lista. Kombinasjonen av karbohydrater og proteiner er minst like effektiv etter trening som før - spesielt for etterfylling av glucose i blodet som brukes opp under trening.

RESTITUERE: Spiser du California Raisins etter trening, gir du kroppen hva den trenger for å restituere.
RESTITUERE: Spiser du California Raisins etter trening, gir du kroppen hva den trenger for å restituere. Vis mer

Slik produseres California Raisins

Kvalitetsingredienser er det viktigste for en travel livsstil, og det blir ikke bedre enn rosiner fra California Raisins.

Innenfor en radius på 11 mil i Fresno, California, ligger San Joaquin Valley. Med sitt varme og tørre klima, er det et perfekt sted for å dyrke stenfrie Thomson-druer og tørke dem til mørke, søte og saftige rosiner. De steinfrie druene er dyrket i en kombinasjon av flat og godt drenert jord, i tillegg til mye sollys store deler av året. Hele prosessen tar tre år, fra planting av druen til første innhøsting. Vanningen foregår av en blanding av dammer og kontrollert vannforsyning.

Det stabile klimaet og de gode vanningsmulighetene i San Joaquin Valley-området, garanterer en konsistent kvalitet og bra innhøsting - en stor fordel til konkurrenter som er mer væravhengige. Vingårdene vender mot øst og vest, og druene høstes når de er fullmodne, så alle er like i fasong, størrelse og farge.

BLIR ROSINER: Stenfrie Thomson-druer blir til deilige rosiner fra California Raisins. Foto: Shutterstock
BLIR ROSINER: Stenfrie Thomson-druer blir til deilige rosiner fra California Raisins. Foto: Shutterstock Vis mer

Ettersom det er liten fare for regn i området i september, kan druene tørke naturlig i sola, som gir mørkere rosiner med mer smak av sjokolade. I en verden hvor vi forlanger naturlige produkter med naturlige og sunne ingredienser, stikker California seg ut blant konkurrenter som er tvunget til å tørke rosinene på en kunstig måte.

California Raisins produsenter og pakkere er stolte av seg selv for å produsere den beste kvaliteten av frukt til hele verden. Mangfoldige kvalitetssjekker utføres, og det hele inspiseres av USDA (United States Department of Agriculture), som forsikrer at kun det beste av tørket frukt blir levert.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer