Annonsørinnhold

Nuxe

Annonsørinnhold: NUXE

Derfor kan huden oppleves fet og tørr etter sommeren

Har du kombinasjonshud, eller lurer du på om du kanskje har det? Da bør du lese dette.

UNNGÅ PROBLEMHUD: Med høstens inntog kan kombinasjonshud by på problemer. De riktige produktene gjør at du kan unngå kviser, samtidig som både de tørre og de fete sonene får riktig fuktighet. Og det skader ikke om produktene har en beautifying effect! Foto: Scanpix
UNNGÅ PROBLEMHUD: Med høstens inntog kan kombinasjonshud by på problemer. De riktige produktene gjør at du kan unngå kviser, samtidig som både de tørre og de fete sonene får riktig fuktighet. Og det skader ikke om produktene har en beautifying effect! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er på hell, og mange av oss har tilbrakt mangfoldige dager under stekende sol - noen kanskje mer enn man burde? Utover høsten opplever nemlig mange at huden ikke har hatt like godt av alle disse soldagene.

Vi tok en prat med hudpleier i NUXE, Hilde Evine Prestegård. Hun forteller at flere nordmenn sliter med det samme når ferien er over.

Hudpleieserien Aquabella fra Nuxe får du nå på KNALLTILBUD, med hele 30 PROSENT RABATT hos Apotek 1!

– Veldig mange opplever at huden etter sommeren ofte føles ekstra tørr. Mange sliter også med at de får kviser og uren hud, forteller Hilde Evine Prestegård, hudpleier fra Nuxe.

Hun forklarer at det kan være flere årsaker til dette.

– Når vi soler oss blir huden tykkere for å beskytte oss mot UV-strålene, noe som igjen kan tette porene. Vi bruker mye solkrem, og mange blir litt «latere» om sommeren og slurver litt med å rense huden. I tillegg er solen med på å gjøre huden ekstra tørr. En tørr hud som i utgangspunktet er fet vil produsere mer talg for å smøre seg, og slik får man en hud som ikke fungerer spesielt bra utover høsten.

Spesielt du som har kombinasjonshud kan merke dette nå. Og du er slett ikke alene. Ifølge hudpleieprodusenten NUXE sier nesten 50 prosent av alle kvinner i deres database at de har en kombinasjonshud.

Blanke partier og sorte prikker

Kjennetegnene på en kombinasjonshud er en fet T-sone over pannen, nesen og haken, og en tørr U-sone på kinnene og halsen. Mange føler at de blir lett litt blanke, får sorte prikker – og noen ganger kviser.

Har du slik hud, trenger du produkter som både gir fuktighet, jevner ut huden og matter den ned. Renseproduktene bør rense godt uten å irritere. Samtidig bør produktene føles lette, trekke seg godt inn og ikke føles klissete på huden.

Og fungerer de godt som en base før makeup, er det et stort pluss.

– Utfordringen er å få dekket behovet de tørre områdene har for fukt, uten at det har negativ effekt på de fete partiene. Helst uten å måtte bruke forskjellige ansiktsprodukter på de forskjellig sonene sier Hilde Evine Prestegård.

Har du denne hudtypen, trenger du ikke å lete lenger! Fjorårets suksess fra NUXE – hudpleieserien Aquabella – er nemlig spesielt utviklet for deg med kominasjonshud.

Serien får du nå på KNALLTILBUD, med hele 30 PROSENT RABATT hos Apotek 1!

Her kan du se serien demonstrert!

Med tre enkle trinn til en forbedret hud, har Nuxe med Aquabella utviklet en serie som er skreddersydd for en kombinasjonshud.

Her har de satt sammen en daglig rutine for en forbedret, godt renset og gjenfuktet hud, samtidig som du opplever å få ny glød. Hele serien er basert på naturlige ingredienser, og her finner man aktive ingredienser som hvit vannlilje, naturlig hyaluronsyre, havre, blomkarse og grønn ert.

BRA FOR HUDEN: Aquabella inneholder hvit vannlilje, havre, grønne linser og hyaluronsyre. De er fri for mineralolje, parabener og animalske ingredienser.
BRA FOR HUDEN: Aquabella inneholder hvit vannlilje, havre, grønne linser og hyaluronsyre. De er fri for mineralolje, parabener og animalske ingredienser. Vis mer

Tre trinn til en bedre hud

Trinn 1: Rens. Aquabellas Micro-Exfoliating Purifying Gel er en deilig og lett gel med små naturlige mikroperler. Den kan brukes morgen eller kveld – og gjerne i dusjen, for å spare tid. Masser inn gel’en med sirkelbevegelser på fuktig hud, for en skånsom fjerning av døde hudceller og overflødig talg. Skyll deretter av med vann.

Trinn 2: Fukt. Med Aquabellas Refining Essence-lotion får huden tilført fuktigheten den så sårt trenger, samtidig som lotionen strammer porene. Det beste er å bruke en bomullspad til påføring, siden lotionen er såpass flytende. Før pad’en over ansikt og hals morgen og kveld for en fuktet og synlig forbedret hud, og en friskere hudtone.

SMART: Aquabella dekker behovene til både de fete og de tørre sonene i ansiktet ditt.
SMART: Aquabella dekker behovene til både de fete og de tørre sonene i ansiktet ditt. Vis mer

Trinn 3: Mer fukt. Det viktigste når du har kombinasjonshud er å finne noe som er bra for både de tørre og de fete partiene. Med Aquabellas Moisturising Mattifying Emulsion får du skreddersydd fuktighet til hele ansiktet. Den lette konsistensen gjør at produktet er lett å påføre, matter ned T-sonen og den passer perfekt under makeup. Brukes både morgen og kveld.

Gode daglige renserutiner er viktig!

Å rense huden er noe av det aller viktigste du gjør når det gjelder hudpleie, spesielt hvis du sliter med urenheter. Aller helst bør huden renses både morgen og kveld, da får du fjernet makeupen godt om kvelden, og om morgenen får du fjernet avfallsstoffene som huden skiller ut i løpet av natten.

– Det er utrolig viktig å fjerne makeup, skitt, forurensning og andre partikler som legger seg på huden. Hvis ikke kan dette være med på å tette porene, gjøre huden både irritert og sensitiv – og bidra til at den eldes tidligere, forteller Hilde Evine Prestegård.

Og det er viktig at du ikke stopper hudpleien ved haken.

– Veldig mange glemmer halsen! En god daglig hudpleierutine går faktisk helt ned til brystet, sier Prestegård. – Det er fordi både ansikt, hals og bryst er mest eksponert for vær og vind, og mange får også urenheter på halsen.

– Aquabella føles veldig behagelig, motvirker uren hud og gir deg en fantastisk glød i ansiktet, sier Prestegård. – Det er delikat hudpleie som bringer med seg en naturlig luksusfølelse i hverdagen!

Bare naturlige ingredienser

Er du i likhet med oss opptatt av at hudpleieproduktene skal være bra for både deg og miljøet, kan du trygt bruke Aquabella.

– Alle produktene fra NUXE er basert på blomster og planter, som gir deg ekte skjønnhet fra naturen, sier Hilde Evine Prestegård.

I Aquabellas Micro-exfoliating purifying gel har man brukt en kombinasjon av silica-partikler som finnes naturlig i jorden, og et 100 % naturlig blur-kompleks som består av havre, blomkarse og grønne linser.

– Disse komponentene fungerer sammen for å jevne ut huden, fjerne døde hudceller og rense godt i dybden, forteller Hilde Evine Prestegård.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer