Annonsørinnhold

KappAhl

Høsttrender:

Dette er 5 av høstens hotteste trender

...og slik styler du dem!

Katarina Petrovik og KappAhl viser deg høstens fineste klær. Video: Aller Conseptstore Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten har ankommet for fullt og er du som oss og ennå ikke har pakket vekk sommergarderoben, er tiden inne!

Denne høsten bytter vi ut romantiske blomstermønstre, med mørke og mystiske vinterblomster, blonder med skinn og denimjakken med chunky og lange kåper.

Men det er et par sommerfavoritter vi trekker med oss inn i høsten. Så før du begynner med sorteringen i klesskapet; her er 5 av høstens hotteste trender - og vi viser deg hvordan du kan style dem i videoen lenger ned i saken!

LES OGSÅ: - Er det en trend du ikke bør gå glipp av i høst er det denne!

FEMININT MØTER MASKULINT: Denne høsten myker vi opp det røffe skinnet med feminint tilbehør. Foto: Foto: Youna Baupoux.
FEMININT MØTER MASKULINT: Denne høsten myker vi opp det røffe skinnet med feminint tilbehør. Foto: Foto: Youna Baupoux. Vis mer

SOFISTIKERT SKINN

Vi kan ikke huske sist gang skinn var så hot som det er denne sesongen - mye takket være Bottega Veneta vil vi si.

Det er lett å forbinde skinn med en røff og rocket stil, men det gjelder ikke nødvendigvis denne sesongen. I tillegg til å gi det litt røffe og harde preget til antrekket, skal skinnplaggene denne sesongen – enten det er skjørt, bukse, jakke eller kåpe – gjøres mer sofistikerte ved hjelp av kontraster i antrekket. Så kombiner skinnfavorittene dine med «mildere» materialer som silke og ull og bryt opp det rocka med mer feminint tilbehør.

CHUNKY KÅPER

Hva er vel bedre enn å pakke seg inn i store, lange kåper når høstkulden slår til? Ikke vet vi! Og denne høsten bugner butikkene av statement kåper som ikke bare holder deg varm, men som også gjør antrekket ditt på 1-2-3!

Det er spesielt to type kåper vi vil investere i denne sesongen: Dunkåpen og treddy coaten:

Dunkåpen - eller «puffer» jakka - vil vi gjerne ha en eller to størrelser for stor – både for varmens del, men også for selve uttrykket. Vi elsker kontrasten mellom det litt maskuline og feminine og styler den gjerne med et par høyhelte boots.

Teddy coaten kan fort bli ganske mye i seg selv – som er en bra ting! - men vi styler den derfor med minimalistiske plagg som ikke tar oppmerksomheten fra den, men heller fremhever den.

DRESS OPP

Dette er 5 av høstens hotteste trender

Dressen denne høsten kommer i en rekke modeller. Både med skjørt og med bukse, dobbelspent og enkel og i utallige farger og materialer.

I tillegg til den klassiske dressen i sort og grått - som vi alle bør ha hengene klar i skapet - vil vi denne høsten ta frem et par i cord. Ikke bare er det tykke materialet som skapt for skandinavisk høst og vinter, cord gir dressen (som fort kan fremstå som litt hard, pyntet og maskulin) en mer nedtonet, varm og hverdagslig look.

Og fargen? Vel, vi ser for oss enten en dus pastell for å bryte opp høstmørket eller en i beige eller brun.

Shop våre høstfavoritter nederst i saken!

Psst! Den 23. oktober lanserer KappAhl Limited Edition-kolleksjonen «Nordic Nature» som kombinerer nye materialer og teknikker sammen til en kolleksjon hvor hvert plagg har et mer bærekraftig perspektiv.

LES OGSÅ: Se hvordan vår moteekspert styler dressen

TON I TON

En av trendene vi allerede har sett mye av dette året er ton i ton - og vi elsker at trenden følger oss inn i høsten! Å leke med forskjellige toner av samme farge i et og samme antrekk gjør antrekket statement, på en minimalistisk måte.

Lek med forskjellige teksturer og silhouetter og lek deg også gjerne med lag på lag - det gjør antrekket mer spennende og lekent. Vår favoritt er strikk på strikk i samme tone i kombinasjon med denim; hverdagslig og chic!

MASKULINT MØTER FEMININT: Dressen trenger ikke nødvendigvis å være så maskulin! Invester i en i et nedtonet material og i en delikat farge for et mer feminint uttrykk. Foto: Youna Baupoux.
MASKULINT MØTER FEMININT: Dressen trenger ikke nødvendigvis å være så maskulin! Invester i en i et nedtonet material og i en delikat farge for et mer feminint uttrykk. Foto: Youna Baupoux. Vis mer

CROP-IT

Sist, men ikke minst, tar vi med oss en av våre sommerfavoritter inn i høsten: culotte-buksen. Det er få ting som er så fint som når høsten tillater oss å kombinere sensommerplagg, med vinterfavoritter.

Kontrasten med litt hud og chunky strikkegensere er så chic og delikat, og snittet gjør buksen også veldig lett å leke med og antrekksmulighetene er mange.

Psst! Dersom kulden melder sin ankomst for tidlig, kommer vi til å style culotte-buksen med et par høye boots - gjerne et par statement - en høyhalset genser og en enkel blazer.

LES OGSÅ: Denne trenden kommer du til å se over alt i høst

Slik vil vi style trendene:

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer