ANNONSØRINNHOLD

LINDEX
HØSTENS STRIKK: Sesongens strikkegensertrender byr på noe for enhver! Foto: Lindex
HØSTENS STRIKK: Sesongens strikkegensertrender byr på noe for enhver! Foto: Lindex Vis mer

Strikkegensere:

Dette er høstens fineste strikkegensere

Høy hals, dyp V, mønstret og oversized; vi har samlet våre favoritter!

Høsten har ankommet for fullt, og har du ennå ikke pakket vekk sommergarderoben og investert i et par nye varme favoritter er tiden virkelig inne!

For snart viser gradestokken blått og da er det få ting vi liker bedre enn å pakke oss inn i deilige og lune strikkegensere. Ikke bare er de varme og som skapt for tiden vi er på vei inn i, de er også superanvendelige, og passer til både mer hverdagslige aktiviteter, men også jobb og fest!

Japp, du leste riktig: fest! Årets trender byr på noe for enhver. Høye halser, dype V'er og lekne mønstre og fager. Style en frisk strikkegenser med et skinnskjørt og en med dyp V over en «slip-dress» og festen kan begynne! Bytter du ut skinnskjørtet med en denimbukse og kjolen med spagettistropper med et ullskjørt og du er klar for hva enn hverdagen måtte by på.

Med andre ord: Et par gode strikkegensere bør uten tvil stå på høstens ønskeliste! Og vet du ikke helt hvor du skal starte jakten, har vi samlet noen av våre favoritter til inspirasjon:

Stiltips! Legg til et matchende skjerf til antrekket for en perfekt ton i ton «look» - og for å holde deg litt ekstra varm med stil.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: