Annonsørinnhold

LINDEX

Strikkegensere:

Dette er høstens fineste strikkegensere

Høy hals, dyp V, mønstret og oversized; vi har samlet våre favoritter!

HØSTENS STRIKK: Sesongens strikkegensertrender byr på noe for enhver! Foto: Lindex
HØSTENS STRIKK: Sesongens strikkegensertrender byr på noe for enhver! Foto: Lindex Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Høsten har ankommet for fullt, og har du ennå ikke pakket vekk sommergarderoben og investert i et par nye varme favoritter er tiden virkelig inne!

For snart viser gradestokken blått og da er det få ting vi liker bedre enn å pakke oss inn i deilige og lune strikkegensere. Ikke bare er de varme og som skapt for tiden vi er på vei inn i, de er også superanvendelige, og passer til både mer hverdagslige aktiviteter, men også jobb og fest!

Japp, du leste riktig: fest! Årets trender byr på noe for enhver. Høye halser, dype V'er og lekne mønstre og fager. Style en frisk strikkegenser med et skinnskjørt og en med dyp V over en «slip-dress» og festen kan begynne! Bytter du ut skinnskjørtet med en denimbukse og kjolen med spagettistropper med et ullskjørt og du er klar for hva enn hverdagen måtte by på.

Med andre ord: Et par gode strikkegensere bør uten tvil stå på høstens ønskeliste! Og vet du ikke helt hvor du skal starte jakten, har vi samlet noen av våre favoritter til inspirasjon:

Stiltips! Legg til et matchende skjerf til antrekket for en perfekt ton i ton «look» - og for å holde deg litt ekstra varm med stil.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer