Foto: Shutterstock / g-stockstudio
Foto: Shutterstock / g-stockstudio
Marked

Dette er vårens største treningstøytrender

Hvilken trend er din favoritt?

Det er noe helt spesielt med starten på et nytt år. Det er jo ikke uten grunn at man gjerne sier; nytt år, nye muligheter!

Men enten du har satt deg som nyttårsforsett å komme igang med treningen eller du bare skal opprettholde de gode treningsrutinene fra i fjor, er sjansen stor for at du trenger litt ekstra motivasjon for å komme deg opp av sofaen og over den beryktede dørstokkmila; vi snakker selvfølgelig om nytt, fresht treningstøy!

Moderne, sporty eller feminint; det spiller ingen rolle! Vårens treningstøytrender byr på noe til en hver smak. 

Bærekraftig

– Vårens kolleksjon er som alltid funksjonell og komfortabel med et moderne, sporty og feminint uttrykk, forteller designer Elisabeth Johansson om KappAhl Activewear SS17, som også denne sesongen består av både bukser, topper, jakker og annet treningstøy i materialer, farger og detaljer laget for å passe både på treningssenteret og utendørs. 

– En stor nyhet denne sesongen er at vi introduserer bærekraftig bomull i kolleksjonen. Bomull er et fantastisk materiale for trening, og passer til en rekke ulike aktiviteter som for eksempel yoga, power walk eller på treningssenteret, sier Johansson.

LILLA: Tights kr 299, sports-bh kr 199 og topp kr 14. Alt fra KappAhl Active Wear. Foto: KappAhl
LILLA: Tights kr 299, sports-bh kr 199 og topp kr 14. Alt fra KappAhl Active Wear. Foto: KappAhl Vis mer

Vårens trendfarger

Når det kommer til farger holder vi fremdeles fast ved en av fjorårets fargefavoritter, grå melange, skal vi tro designeren. Fargen stod sterkt i trendbildet både på treningssenterne og i gatene, og vi ønsker den deilige fargen hjertelig velkommen inn i det nye året også.

– En trend som bare vil fortsette når det kommer til treningsklær er gråmelering. I kolleksjonen finnes en rekke ulike plagg i nettopp grått som lett lar seg kombinere med andre farger som for eksempel vårens nye trendfarge, lilla. Lilla går igjen både på ensfargede plagg og i trendy batikkmønster denne sesongen, sier Johansson.

BATIKK: Jakke kr 399, tights kr 349 og sports-bh kr 249. Alt fra KappAhl. Foto: KappAhl
BATIKK: Jakke kr 399, tights kr 349 og sports-bh kr 249. Alt fra KappAhl. Foto: KappAhl Vis mer

Funksjon

Men hva skal man egentlig se etter når man kjøper seg treningstøy? I følge designeren er det først og fremst én ting som gjelder, nemlig funksjon. 

– Funksjon er alfa og omega når det kommer til treningstøy. Denne våren slår vi et slag for sports-bhen som er under stadig utvikling. Et godt tips er å ta deg tid til å prøve de ulike variantene for å finne nettopp den som er perfekt for deg og din byste, sier Johansson.
Hun trekker også frem til populære zip-jakken som et svært funksjonelt treningsplagg, forteller Johansson og legger til:

– Den er superpraktisk på trening både innen- og utendørs ettersom du enkelt kan regulere temperaturen ved hjelp av glidelåsen. 

Dette er vårens største treningstøytrender

Se mer om:
Til forsiden