Annonsørinnhold

LINDEX

Dette ønsker vi oss NÅ!

- Høstens heteste trender er her!

Dette ønsker vi oss NÅ!
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er årets mest spennende motesesong her: Høsten. Og vi vet ikke engang hvor vi skal begynne — SÅ mye lekkert er det vi gleder oss til!

Som alltid har vi flere ting vi ser etter i et plagg: Vi ønsker oss klær som passer i flere anledninger, som kan settes sammen på mange måter og ikke minst som kan brukes igjen og igjen!

Her er vår ønskeliste! Psst! Se hele nederst i saken!

Er det ett mønster, som gjelder i år (og som vi elsker sesong etter sesong!) så er det ruter. Vi planlegger å investere i en lekker kåpe, en oversized blazer og matchende bukse: Klassisk og så fint!

Dette ønsker vi oss NÅ!

En annen trend vi elsker er lag på lag! Hvor lekkert og hvor deilig er det ikke når det begynner å bli kaldere? Til denne looken, står sesongens fineste strikkekjoler høyt på listen. Klassiske, chunky og nydelige, med kabelstrikken som storfavoritt! Når det kommer til bukser er det to som gjelder: De skal være høye på livet og brede i bena — superkult, elegant, og akkurat sånn vi liker dem! En annen must have denne sesongen, som alle forøvrig, er turtlenecken. På høsten sverger vi til den tykke, oversizede varianten— så elegant og ikke helt dum på dagene man glemmer skjerf.

Når det kommer til sesongens heteste farger, er jordfarger siste skrik — noe vi gladelig, i kombinasjon med hvitt, kan kjøre hele garderoben i!

Sist, men ikke minst: Statement pieces. Her er teddyjakken, rumpetasken og et lekkert brunt belte en klar topp tre— de perfekte delene for å gi antrekkene det lille ekstra.

Dette ønsker vi oss NÅ!

Stylingen vi sverger til

Så var det kombinasjonene, for dette er viktig! Ikke bare er det en stor del av motebildet, men det er også viktig å tenke på om man virkelig skal få brukt plaggene sine. Spørsmål vi ofte stiller oss er: Passer plagget med flere enn én look? Passer det med klær vi har fra før av?—Rett og slett hvordan man kan bruke plagget!

Psst! Synes du det er vanskelig å finne frem til plaggene du faktisk bruker? For å inspirere til en mer bærekraftig garderobe har Lindex lansert ett nytt konsept: Your Smart Wardrobe. Et konsept som fokuserer på å gi oss et mer bevisst forhold til hva vi handler for å bygge en garderobe der alle plaggene faktisk blir brukt. Du kan også få eksperthjelp ved å benytte deres gratis personlige shoppere i butikkene deres. Vi elsker!

Med dette i bakhode har vi landet på fem av sesongens heteste trender:

1.Ton i ton— med lyse farger.

2.Strikk fra topp til tå.

3.Strikk med skinnimitasjon.

4.Matchende rutete blazer og bukse (SÅ hot!)

5.– og for et mer casual uttrykk: rutete blazer med jeans!

Her er våre høstfavoritter!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer