Annonsørinnhold

Årets morsomste leketøy:

Du fortjener bedre sex

Koronakrisen har skapt en ny trend på soverommet - nå leker vi mer enn aldri før. Ta saken i egne hender og nyyyt!

Du fortjener bedre sex

Saken inneholder shoppinglenker

Womanizer

Du fortjener bedre sex

Du har sikkert hørt om allerede, men du har kanskje ikke prøvd den? Gled deg! Womanzier går som en farsott på soverom landet rundt, og nå er det din tur å prøve! Med trykkbølger stimuleres alle 8000 nervetråder i klitoris og sedner deg til himmels på kort tid...

Kommer i mange forskjellige utgaver, men vi kan anbefale å starte med denne:

Womanizer Liberty til kun 995 kr

Du har magiske fingre

Du fortjener bedre sex

Gjør din finger om til en deilig vibrator for fantastisk stimulering alene eller sammen med en partner! Secret Touching fra Fifty Shades of Grey - The Weekend Collection er en morsom og pirrende vibrator du kan nyte gang på gang.

Fifty shades of grey fingervibrator til 198 kr

Vårt fantastiske G-punkt

Du fortjener bedre sex

Vibratoren som finner G-punktet for deg! G-Spot Stimulate-Her har en ergonomisk form med en tykk tupp som presser mot G-punktet. To kraftige motorer, en i tuppen og en i basen, vibrerer mot G-punktet og klitoris samtidig. Den unike Heating-funksjonen varmer opp staven til ca. 40 grader for en sensuell og deilig opplevelse. Denne er designet for å gi kvinner intens stimulering.

"Fantasy For Her" G-punktsvibrator koster kun 598 kr

Lek julen inn

Du fortjener bedre sex

Her er årets frekkeste adventskalender. 24 dager med moro og nytelse. Vuxens erotiske julekalender er Premium-kalenderen du bare må ha denne vinteren! Ikke bare kommer den med en original Womanizer Pleasure-Air Stimulator, den har et bredt utvalg av leketøy, spill, undertøy, lysthevende massasjeolje, glidemiddel og ekstra tynne kondomer av høy kvalitet for mye moro under de 24 dagene frem til jul.

sjekk ut adventskalenderen du bare MÅ ha

Massasjeoljer

Du fortjener bedre sex

Varm opp med en forførende massasje. Denne oljen dufter delig av bringebær og gir en pirrende varm effekt. Laget av kun naturlige råvarer.

Massasjeolje med duft av bringebær

En venntett bestevenn

Du fortjener bedre sex

Akkurat det vi kvinner vil ha: et sexleketøy designet for kjappe, intense og multiple orgasmer! Med sitt ovale hode, innovative vakuumteknologi og touch-free massasjeeffekt gir Satisfyer Pro 2 en ekstra dose nytelse.

Den vanntette vibratoren for intense orgasmer finner du her

Skjem han bort

Du fortjener bedre sex

Overrask kjæresten din med denne herlige munnsex-simulatoren fra Passionfruit.

les mer om Turbo Thrust her

Rabbit-vibratorer

Du fortjener bedre sex

En ny vri på den klassiske rabbitvibratoren. Juliette Wave Vibrator Suction gir deg en heftig opplevelse med kraftige vibrasjoner som stimulerer vagina og suge-effekten som tenner alle nerver i klitoris!

Her kan du bestille Juliette Wave til en gunstig pris

Den klassiske dildoen

Du fortjener bedre sex

Det er ikke mulig å komme unna den gode, gamle dildoen. En klassiker og trofast følgesvenn for alle kvinner som får deg til å komme og komme igjen og igjen. Finnes i utallige varianter, men vi falt for denne nydelige enhåndsvibratoren i rosa.

Den har en sensuell kurvet form og kan justeres i 7 forskjellige hastigheter og funksjoner. Vibratoren er oppladbar og laget av silkemyk silikon som føles komfortabel mot huden.

Bestill den her for kun 399 kr

Lyst å gjøre et kupp? Her finner du en rekke leketøy for voksne på tilbud nå.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer