Annonsørinnhold

Eucerin

Du soler deg oftere enn du tror!

Heldigvis finnes det en solkrem som ikke ødelegger klærne, og som trekker superraskt inn i huden! Genialt, synes nå vi!

Ingen misfarging: Mange kjemiske filtre kan misfarge klærne. Spesielt irriterende når den hvite kjole er helt ny! Eucerin Dry Touch er med Anti Stain - en formula som hjelper til å minimere misfarging.
Ingen misfarging: Mange kjemiske filtre kan misfarge klærne. Spesielt irriterende når den hvite kjole er helt ny! Eucerin Dry Touch er med Anti Stain - en formula som hjelper til å minimere misfarging. Vis mer

Ahhh! Som vi gleder oss til å slenge oss ned på en fortauskafé, i nyinnkjøpt sommerkjole og lekre sandaler! Kjenne på at solstrålene varmer den bare huden og at sinnet fylles til randen med lykke! Vi nordmenn elsker virkelig solen, nesten mer enn noen andre.

Så fort solen begynner å varme litt nyter vi livet på terrassen, tar kaffekoppen sammen med naboen på trammen, inntar «grillmiddagen» på stranda og bruker naturen som treningsstudio. Dessuten er mange så heldige å ha bugnende hager de kan boltre seg i, som for øvrig jevnlig skal lukes og vannes.

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Tøy-vennlig: Dry Touch er nyeste solkremen til kropp fra Eucerin, og er helt genial. Fordi den er en gele klisser den ikke, men trekker raskt inn i huden slik at du kan ta på deg klærne rett etterpå. Smart? Du får den i SPF 30 og SPF 50+. Kjøpes eksklusivt hos Vitusapotek og Ditt Apotek, i fysisk apotek og online.
Tøy-vennlig: Dry Touch er nyeste solkremen til kropp fra Eucerin, og er helt genial. Fordi den er en gele klisser den ikke, men trekker raskt inn i huden slik at du kan ta på deg klærne rett etterpå. Smart? Du får den i SPF 30 og SPF 50+. Kjøpes eksklusivt hos Vitusapotek og Ditt Apotek, i fysisk apotek og online. Vis mer

«Jeg skal bare være ute i hagen i dag»

Det veldig mange ikke tenker på er at solen ikke bryr seg om du sitter på en utekafé, løper på en landevei, steller med blomstene i hagen eller ligger på en solseng. Solen påvirker ubeskyttet hud like mye uansett. Vi smører oss noe, men absolutt ikke godt nok.

I følge en undersøkelse hudpleiemerket Eucerin har utført er faktisk 14% av baksiden av en kvinnekropp og 22% av baksiden på en mannekropp ubeskyttet mot solen. I tillegg til ryggen glemmer vi også veldig lett å smøre baksiden av armene, hender og føtter med solkrem.

Vi skal jo tross alt kun være litt ute i hagen, sitte på en kafé eller trene litt!

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Kos i hagen: Tiden går fort når man er ute i hagen! Vips, så har kaffepausen blitt til hagearbeid. Da lønner det seg å ha solkremer tilgjengelig som gir god beskyttelse og trekker raskt inn i huden samtidig.
Kos i hagen: Tiden går fort når man er ute i hagen! Vips, så har kaffepausen blitt til hagearbeid. Da lønner det seg å ha solkremer tilgjengelig som gir god beskyttelse og trekker raskt inn i huden samtidig. Vis mer

Sollys fra alle kanter

Dessuten vil refleksjoner fra underlaget du omgir deg med sørge for at du også blir eksponert for sollys fra alle kanter. Du kan derfor bli solbrent på de underligste steder, om du ikke har beskyttet deg godt med solkrem, hatt og klær.

Caroline Martinsson er hudekspert hos Eucerin. Hun forklarer at man skal være bevisst solen, og hvordan den påvirker deg når man oppholder seg utendørs.

– Selv om man ikke tilbringer hele dagen på stranden, er det viktig å beskytte seg mot solen. Ett av de vanligste stedene man blir solbrent, er i sin egen hage, forteller hun.

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Må ha på stranden: I tillegg til at den trekker raskt inn er Dry Touch Sun Gel-Cream SPF 50+ vann-, sand- og svetteresistent. SPF 30 har også noe av den samme effekten (veil. pris kr. 329,90/369,90).
Må ha på stranden: I tillegg til at den trekker raskt inn er Dry Touch Sun Gel-Cream SPF 50+ vann-, sand- og svetteresistent. SPF 30 har også noe av den samme effekten (veil. pris kr. 329,90/369,90). Vis mer

Perfekt solkrem til ferien!

Eucerin® SUN DRY TOUCH er blant de nyeste innovasjonene innen solbeskyttelse, og vi digger den. Den har en ultralett gelkonsistens som trekker raskt inn, og gir en umiddelbar matt og silkemyk følelse på huden slik at du kan ta på deg klærne rett etter. Super når du skal på shopping, men SPF 50 + er en favoritt når du skal oppholde deg en dag på stranden.

Den er nemlig ekstra vann- og svetteresistent, i tillegg til å være sandavvisende. SPF 30 har også de samme egenskapene, men ikke fullt så mye som den andre. Sol-gelen er også med Licochalone A som har en beroligende effekt på huden. Den passer for alle hudtyper, både sensitiv, fet og kviseutsatt hud, og du kan bruke den på barn fra 3 år og oppover. Veil. pris kr. 329,90/369,90.

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Solkrem for ansikt – beskytter mot pigmentflekker

Solen trigger økt melaninproduksjon, som i tillegg til å gi solkysset hud, også kan resultere i pigmentflekker. Ansiktet er spesielt utsatt, og nettopp derfor kan det være lurt med en egen solkrem tilpasset huden i ansiktet.

Sun Fluid Pigment Control SPF 50+ fra Eucerin reduserer eksisterende pigmentflekker og forhindrer dannelsen av nye. Den gir en behagelig og lett følelse på huden og absorberes raskt, noe som gjør den perfekt til bruk også under makeup. Produktet passer for alle, også de med sensitiv hud. Veil. pris kr. 299,90.

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Antiage: Det er ingen hemmelighet at solen både sørger for at huden eldes, gir rynker og mørke flekker. Pigment Control (veil. pris kr. 299,90), men også Photoaging Control (veil. pris kr. 279,90/299,90) er supre alternativer for å motvirke disse bekymringene.
Antiage: Det er ingen hemmelighet at solen både sørger for at huden eldes, gir rynker og mørke flekker. Pigment Control (veil. pris kr. 299,90), men også Photoaging Control (veil. pris kr. 279,90/299,90) er supre alternativer for å motvirke disse bekymringene. Vis mer

Gode solrutiner

Vi trenger alle sammen å være ute i solen, men det er viktig å ha gode solrutiner slik at du kommer best mulig ut i den andre enden av sommeren. Her er hudekspert Caroline Martinsson sine tips til best solbeskyttelse!

  • Påfør rikelig med solbeskyttelse før du eksponerer huden for sollys, og smør deg jevnlig utover dagen. Særlig etter bad og tørking med håndkle. På den måten opprettholder du til enhver tid solbeskyttelse.
  • En rikelig mengde solbeskyttelse til hele kroppen vil tilsvare en hel håndfull. Ikke glem føtter, hender, rygg og baksiden av armene.
  • Unngå solen når den er sterkest mellom klokken 11 og 15, i den grad det lar seg gjøre.
  • Ikke opphold deg for lenge i solen, og bruk en solbeskyttelse som hindrer UVA- og UVB stråler, gjerne også en som beskytter mot HEV-lys, altså de strålene som øker risikoen for solrelatert aldring av huden og pigmentflekker.

FINN DINE NYE SOLKREMER FRA EUCERIN HER

Sensitiv hud: Eucerin er eksperter på sensitiv hud, og har selvfølgelig varianter som passer ekstra godt til deg med ømtålig hud. Sensitive Protect har en god og lett konsistens (veil. pris kr. 299,90).
Sensitiv hud: Eucerin er eksperter på sensitiv hud, og har selvfølgelig varianter som passer ekstra godt til deg med ømtålig hud. Sensitive Protect har en god og lett konsistens (veil. pris kr. 299,90). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer