Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte

Kollagen var svaret for Desirèe Andersen.

MINDRE RYNKER: Hemmeligheten bak en yngre hud kan ligge i et effektivt tilskudd!
MINDRE RYNKER: Hemmeligheten bak en yngre hud kan ligge i et effektivt tilskudd! Vis mer

Kollagen har vist seg å være et svært effektivt tilskudd man kan ta for å redusere og forebygge hudens aldringstegn. Den naturlige mengden av kollagen i huden avtar nemlig i 30-årsalderen, og etter overgangsalderen går den enda mer ned. Dette er hovedårsaken til at du får rynker og linjer.

Det er forskning som peker mot at du faktisk kan drikke deg til yngre hud! Ved å drikke The Solution™ Anti Wrinkle Collagen forebygger du hudens aldringstegn innenfra ifølge ekspertene.

De forskningene som er gjort viser at kollagen kan ha flere gode effekter både på helse og utseende. Desirèe Andersen, kostholdsveileder

Spesialtilbud: Nå får alle KK-lesere 50% rabatt på første pakke. Bestill her

Drikk kollagen

Kollagen er en viktig del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim. Det finnes naturlig i kroppen, og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig - og ved å tilføre kroppen ekstra kollagen, hjelper du den med å eldes saktere!

Les mer om de internasjonale studiene på oralt inntak av kollagenpeptider

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen er et kosttilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

DRIKK KOLLAGEN: The Solution kan du enkelt blande ut i valgfri mat og drikke
DRIKK KOLLAGEN: The Solution kan du enkelt blande ut i valgfri mat og drikke Vis mer

Trender viser en tydelig retning i å behandle hud innenfra for å optimalisere resultater - sammen med det man tilfører utenfra. Kollagen er utpekt som noe av det mest effektive, og det foreligger solide studier som bekrefter dette.

Kostholdsveileder Desirèe Andersen er en av mange som sverger til en daglig dose av «vidunderpulveret».

– Selv om det ikke er forsket så mye på kollagen som tilskudd enda, viser de forskningene som er gjort at kollagen kan ha flere gode effekter både på helse og utseende. Ved å drikke det tilfører du hele kroppen kollagen, og som kostholdsveileder er jeg veldig positiv til den nye trenden, sier Andersen.

– Det funker!

Hun opplever huden som mer spenstig og med mindre synlige rynker etter at hun startet å drikke The Solution®.

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte. Det funker faktisk, og det er enkelt å praktisk at det er smaksfritt og tilsettes i varm eller kald drikke, forteller hun.

Les mer om Andersens erfaringer med The Solution™ Anti Wrinkle Collagen på bloggen hennes desireeandersen.no.

Jevnlig bruk av The Solution® viser seg ifølge brukere å:
• Redusere rynkedybde med i snitt 20 % i løpet av 8 uker
• Redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%
• Øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte

Effekt på hele kroppen

Vibeke Norbye (52) jobber i samme konsern som har utviklet og selger Oslo Skin Lab. Hun har testet The Solution® selv i fire måneder, og tok hudanalyse før og etter hun startet. Scanningen viser tydelig forskjell på rynkedybde.

– Som 52-åring er jeg selvfølgelig opptatt av huden min og rynker. Jeg bruker kosttilskudd, serum, dagkrem, nattkrem, solfaktor, og spanderer på meg hudpleie, men rynkene sniker seg innpå. Spesielt rundt øynene, forteller hun.

Da hun fikk vite om The Solution® trodde hun ikke at det var mulig å redusere rynkene så mye.

– Mange av kundene våre trodde det heller ikke, men jeg har prøvd det selv og sett de utrolige resultatene. Da jeg fikk se resultatet av hudanalysen, sa jeg bare: ”wow”!

Hun anbefaler The Solution® på det sterkeste.

– Det reduserer ikke bare rynker og forbedrer elastisiteten i ansiktet, men har en effekt på hele kroppen. Alle som er opptatt av å forebygge aldring og å ta vare på huden sin bør prøve. De fleste av oss ønsker vel å beholde et så ungdommelig og naturlig utseende så lenge vi kan?

Bestill The Solution her og få 50% rabatt på første pakke

Les mer om de internasjonale studiene på oralt inntak av kollagenpeptider

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer