Annonsørinnhold

Høie

Interiør:

En av disse kan vinne tittelen «Norges fineste soverom»

Stem på ditt favorittsoverom og vær med i trekningen av et sengetøy fra Høie til en verdi av 2000 kroner!

NORGES FINESTE SOVEROM: Disse fire soverommene kjemper om tittelen «Norges fineste Soverom». Foto: Kandidatene
NORGES FINESTE SOVEROM: Disse fire soverommene kjemper om tittelen «Norges fineste Soverom». Foto: Kandidatene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i sommer startet Høie i samarbeid med KK jakten på «Norges fineste soverom».

157 meldte seg på konkurransen og sendte inn bilder av sitt soverom, som i etterkant ble gått igjennom av juryen, bestående av:

Katerina Dima @onlydecolove , Signe Schineller @signeschineller, John André Hanøy @luckoslo, Caroline Berge, Aller Concept Store og Trine Varøystrand, sjefsdesigner i Høie. Les mer om juryen HER.

Av 157 kandidater står nå fire kandidater igjen. Disse trenger DIN stemme for å være med å kjempe om tittelen «Norges fineste soverom»!

Kandidatene har til finalen fått velge personlige stylingpakker, og har nå stylet soverommet sitt med høstnyheter fra Høie. Vi har snakket med dem om deres inspirasjon og fått juryens kommentarer - og nå er det opp til deg å avgjøre hvem som stikker av med tittelen og en premie til en verdi av 15.000 kroner!

Avgi din stemme nederst i saken innen søndag 23 september klokken 00:00 og vær med i trekningen av et sengetøy fra Høie til en verdi av 2000 kroner!

Finalist 1: Jorunn

Kommentar Jorunn: Sengetøyet er viktig for meg som ikke liker store tunge sengetepper. Fine dynetrekk er derfor alfa og omega - hos oss er det ikke alle som elsker å re opp. Med fint sengetøy er det bare å lufte og riste så er det fint! Puter derimot; masse store myke puter, så jeg får lyst å hoppe oppi senga og bare sitte å stirre ut av vinduene.

Deilige høstfarger på trekk, hvitt crispy dynetrekk som kontrast og for å roe ned putebonanzaen. Et ullteppe ligger klart til den som vil ta seg en strekk.

Jeg valgte farger som står godt til veggene, resten av rommet fylles med stearinlys som medisin mot høstmørket som kommer krypene på. Dette er mitt pauserom, musikk og en god lesekrok med deilige pledd.

Kommentar Juryen: Nydelige farger og harmoni. Vakker palett, fine detaljer og skjønn stemning. Så delikat at jeg selv ville legge meg her!

Finalist 2: Kine

Kommentar Kine: Jeg har alltid likt det naturlige og minimalistiske. Og trekkes stort sett mot rolige toner, som er hvor jeg trives best.

Hva inspirerte deg?

Det som inspirerte meg er hodegavelen som vi selv har laget i det bærekraftige materialet bambus. Jeg ville gjerne at stylingen skulle være med å understreke det organiske, og valgte derfor rolige farger som beige, grønn og oker. Og stoff som bomull og lin.

Kommentar Juryen: Vi elsker Kines soverom; det er enkelt, men elegant. Fargene som brukes, alt fra gulvene til det skreddersydde sengetøyet, viser en eier med stor følelse av design. Et utmerket eksempel på et rom som skiller seg ut på en fin måte. Det er få - om ingen - ting jeg ville endret i dette rommet.

Finalist 3: Steffen

Kommentar Steffen: Jeg liker ytterpunkter og kan gjerne kombinere mørkt og melankolsk med lyst og lett. Det bærer mitt soverom preg av. Grønt er en farge som enkelt lar seg kombinere med andre farger, både varme og kalde toner. I kombinasjon med grønne pledd er det et perfekt utgangspunkt for høsten!

Hva tok du utgangspunkt i når du skulle style?

Mitt soverom har over 100 år gammelt tregulv, flaskegrønne nattbord, grønne planter og en blåpusset murvegg. Det er utgangspunktet for stylingen. Min stil er det motsatte av streng og strigla. Jeg vil at det skal vises at mennesker bor her: et levende interiør!

Kommentar Juryen: Dette soverommet er stilsikkert og har flotte kontraster mellom petrolium, brunt og hvit. Det er stramt, men ikke kjedelig - her er de grønne kontrastene avgjørende.

Finalist 4: Manuela

Kommentar Manuela: Jeg valgte nettopp denne stylingpakken fordi jeg har sett etter et ensfarget sengetøy i oker, slik som dette som heter «Cecilie». Oker er en nydelig farge, særlig nå mot høsten. Den tilfører rommet varme og stoffet er både røft og behagelig. I tillegg valgte jeg hvit krepp, som er behagelig hele året og praktisk. Jeg valgte også et par ullpledd som er fine å ha nå som høsten kommer.

Hvor finner du inspirasjonen?

Jeg finner inspirasjon i årstidene og tiden eller tidløsheten. I akkurat denne stylingen er planter og jord en del av tanken, på en måte å «gå i hi». I tillegg ble det lagt vekt på det naturlige, nordiske med rene linjer og en røff vri.

Kommentar Juryen: Virkelig ivaretatt ro og velvære som er viktig på et soverom. Samtidig er det personlig og viser rom for kreativt, uten at det går utover den velbalanserte og gode stemningen. Soverommet utstråler varme, samtidig som det føles luftig. En utrolig nydelig komposisjon i rommet.

Stem her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer