Annonsørinnhold

Msi

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

MSI, som er kjent for sine gaming-PC-er, lanserer nå en kraftig laptop som ikke bare er god å bruke, men også svært iøynefallende.

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

Etter hvert som vi jobber mer og mer borte fra kontoret, foretrekker stadig flere av oss å bruke laptoper, og de beste modellene kan faktisk måle seg med skrivebords-PC-er når det kommer til både effektivitet og funksjoner. Samtidig gir den glimrende mobiliteten en klar fordel, og du er sikret fleksible og allsidige arbeidsforhold uansett hvor du er.

Les mer om Prestige 14 her.

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

Dette er også nøyaktig det markedet MSI Prestige 14-serien retter seg mot, og de er mye mer enn enkle maskiner til å sende og motta epost med. Tre ulike fargevalg sikrer at enheten passer perfekt inn med din stil og dine favorittfarger. Den dempede grå, den stilfulle hvite og den friske rosa fargen dekker ikke bare maskinens ytre, men også hele resten av enheten fra tastaturet til skjermkantene.

Men det handler ikke bare om et flott utseende. Ultralette og ultratynne (16 mm) Prestige 14 veier bare 1,3 kg, og leverer opptil 10 timers bruk på farten på én enkel opplading. Hurtiglading sikrer også at PC-en får en og en halv times batterilevetid etter bare 15 minutters lading.

Ønsker du å lese mer om Prestige 14? Klikk her.

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

Tross den lave vekten leverer Prestige 14 også høy ytelse, takket være Intel Core i7-prosessoren og NVIDIA GeForce GTX 1650-grafikk. Uansett om du er en gründer, en innholdsprodusent eller en som jobber mye hjemmefra, så vil ikke arbeidet ditt bli hindret av ytelsen til denne laptopen.

Bedre ergonomi og arbeidskomfort

Sammenlignet med mange andre laptoper, skiller Prestige 14 seg ut med en rekke detaljer som gjør arbeidet mer komfortabelt. Takket være innovativt design, gjør PC-ens hengsle at tastaturet vinkles optimalt. Skjermen kan også plasseres helt flatt på bordet, slik at samarbeid med andre blir enklere.

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

Prestige 14 er utstyrt med en passe stor 14 tommer skjerm med antigjenskinnsbelegg. Takket være det spesielle belegget, kan laptopen brukes i sterkt sollys uten at du blir forstyrret av refleksjoner. Den brede berøringsflaten og de store og opplyste tastene gjør arbeidet effektivt og til og med morsomt.

De som reiser mye vil sette spesielt pris på det anodiserte aluminium-chassiset med sateng-aktig overflate, som ikke lar seg affisere av verken store eller små slag. Laptopen har også gått gjennom flere tester på MIL-SPEC 810G-nivå, og den takler dermed både fall, støt, vibrasjoner og til og med ekstreme høyder.

En presentabel elitepartner er nå tilgjengelig

En unik sikkerhetsfunksjon er den raske innloggingen som foregår ved hjelp av enten ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk (Windows Hello). På toppen av det hele har Prestige 14 det seneste innen trådløse tilkoblingsmuligheter, slik at du er garantert rask nettverksforbindelse for effektive filoverføringer og stabile konferansesamtaler. Deling av ideer, tanker og erfaringer blir derfor lettere.

Les mer om Prestige 14 her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer