Annonsørinnhold

ROEDE

ROEDE-Reality

Endre dårlig livsstil - er du den vi søker?

Roede har hjulpet tusenvis med å få et bedre liv. Nå vil de hjelpe deg, og ha deg med på sin «Roede-trip». Blir du med som reality-deltaker?

VARIG LIVSENDRING: Ingvill Hystad Kyvik (46) har fått så mye energi etter at hun fikk hjelp av Roede med kostholdet, at hun nå går eller løper 100 km hver måned.
VARIG LIVSENDRING: Ingvill Hystad Kyvik (46) har fått så mye energi etter at hun fikk hjelp av Roede med kostholdet, at hun nå går eller løper 100 km hver måned. Vis mer

– Jeg vipper fremdeles noen ganger over og tar dårlige valg. Men jeg har lært å stoppe i tide når jeg tar noen dårlige valg, og ikke tenke «jeg begynner på nytt igjen på mandag». Et dårlig valg skal ikke bli til 50 før jeg snur igjen, sier Ingvill Hystad Kyvik (46) fra Stord.

Hun forteller at hun har vært misfornøyd med vekten i hele sitt voksne liv. I 2014 begynte hun på et Roede-kurs for første gang. Hun valgte Roede fordi det var mulig å kombinere kurset med familieliv og jobb. I tillegg var det ingen spesialkost.

- Jeg fikk masse ny kunnskap om hvordan sette sammen måltidene mine og hva ulike matvarer består av. Det å gå på gruppemøter har vært viktig. Jeg trengte å føle et ansvar ovenfor kursgruppen og kursleder fra uke til uke. Det ga meg mye motivasjon å få både heiarop og trøst underveis, sier Ingvill Hystad Kyvik.

MELD DEG PÅ SOM ROEDE REALITY-DELTAKER HER

GODE VALG: Ingvill sier det er viktig å forstå at det er valgene hun tar hver eneste dag som er avgjørende for hennes vekt, og dermed hennes helse. Sammen med Roede har hun fått de verktøyene hun trenger for en varig endring.
GODE VALG: Ingvill sier det er viktig å forstå at det er valgene hun tar hver eneste dag som er avgjørende for hennes vekt, og dermed hennes helse. Sammen med Roede har hun fått de verktøyene hun trenger for en varig endring. Vis mer

Roede Reality - en unik mulighet

Nå gir Roede to personer en unik mulighet til å endre livsstilen totalt. Vi søker derfor en kvinne og en mann som fra januar 2022 skal gå på Roede-kurs i åtte uker.

Vi kommer til lage reportasjer på deg med både bilder og video slik at leserne kan følge din "Roede-trip" til en langt bedre livsstil, og faktisk bli inspirert til å gjøre et livsviktig valg selv.

For å være med forplikter du deg til følgende:

  • Gjennomføre kurset i sin helhet i åtte uker.
  • Bli veiledet av en sertifisert coach hver eneste uke så lenge kurset varer. Ikke minst, følge alle rådene.
  • Bli intervjuet, filmet og tatt bilder av tre ganger - før jul, underveis og etter at kurset er gjennomført.
  • Filme deg selv flere dager i uken, og sende inn videoene til oss.
  • Oppgi vekten din før, underveis og etter kurset.
SER DEG: På Roede sine kurs får du personlig veiledning av en sertifisert coach hver eneste uke. De støtter deg til å gjøre gode valg i hverdagen.
SER DEG: På Roede sine kurs får du personlig veiledning av en sertifisert coach hver eneste uke. De støtter deg til å gjøre gode valg i hverdagen. Vis mer

Kunnskap og bevisstgjøring

- Om du ikke setter av tid nå til å spise variert og være i aktivitet, må du sette av tid til å være syk når du blir gammel. Høres brutalt ut, men slik er det. Du kan også spørre deg selv "hvem ønsker jeg å være for barna mine" eller "kunne jeg tenke meg å oppleve den turen sammen med de andre, i stedet for å bare høre om den i etterkant fordi jeg ikke klarer", sier Nanna Thuve Busch, regionssjef for Sør-Øst i Roede.

Hun forteller at de fleste som kommer på kurs mener at de spiser sunt. Men samtlige får en liten AHA-opplevelse når de blir bevisst på hvor lite variert kosthold de faktisk har, og dermed ikke spiser så sunt allikevel.

MELD DEG PÅ SOM ROEDE REALITY-DELTAKER HER

VARIG VEKTNEDGANG: Nanna Thuve Busch gikk på Roede-kurs da hun ønsket å gjøre endringer i sin livsstil. Nå er hun regionssjef hos Roede, og hjelper andre med å gjøre det samme.
VARIG VEKTNEDGANG: Nanna Thuve Busch gikk på Roede-kurs da hun ønsket å gjøre endringer i sin livsstil. Nå er hun regionssjef hos Roede, og hjelper andre med å gjøre det samme. Vis mer

- Sunt kosthold er å spise variert. Du kan faktisk spise det du vil, og det har aldri vært farlig å kose seg med chips, kaker og bobler. Spørsmålet er hvor ofte og hvor mye vil du spise av det. Mengde og hyppighet har nemlig alt og si. På kursene våre gir vi deg kunnskap og hjelper deg til å bevisstgjøre valgene dine, sier Nanna Thuve Busch.

MANNEKURS: Menn kan delta på alle kursene, men Roede har egne kurs for bare menn. De er jo skrudd sammen litt annerledes enn kvinner, så disse kursene er veldig populære.
MANNEKURS: Menn kan delta på alle kursene, men Roede har egne kurs for bare menn. De er jo skrudd sammen litt annerledes enn kvinner, så disse kursene er veldig populære. Vis mer

PAKKETILBUD - kr 2500 for 8 kursmøter

Om du vil sikre deg kurs med Roede allerede nå kan du klikke deg inn på linken under. Pakken består av 8 kursmøter til kr 2500. Skulle kurset ikke passe kan du melde deg for en gratis prøvetime.

FÅ TILBUDET HER

Endre dårlig livsstil - er du den vi søker?

PRØV ROEDE-APPEN GRATIS

I Roede-appen får du hjelp til et sunnere kosthold, mer overskudd og bedre helse. Blant annet får du 1400 næringsberegnende og gode oppskrifter i enkelt søk (ink kcal) og en unik kostholdsscore som gir innsikt i kvaliteten på det du spiser. Prøv Roede-appen gratis i 14 dager.

FÅ TILGANG TIL APPEN HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer