Annonsørinnhold

Nintendo

Morsom trening med Nintendo:

Er du også klar for en helt ny måte å trene på?

Egentlig vil du gjerne trene, men du har ikke tid og overskudd? Prøv spillet som lar deg hoppe inn i en annen verden – samtidig som du trener tidseffektivt hjemme hos deg selv!

NINTENDO-TRENING: Joda, du kan ha det gøy samtidig som du blir skikkelig svett! Prøv Nintendos Ring Fit Adventure.
NINTENDO-TRENING: Joda, du kan ha det gøy samtidig som du blir skikkelig svett! Prøv Nintendos Ring Fit Adventure. Vis mer

Er du lidenskapelig opptatt av innebandy, orientering eller håndball? Gratulerer! Da slår du to fluer i ett smekk: Du får trent jevnlig samtidig som du gjør noe du digger.

Fullt så enkelt er det ikke for de fleste av oss. Vi kjemper mot både tidsklemme og motvilje når det handler om å flette treningen inn i hverdagen.

Har du prøvd alt, men fremdeles ikke funnet en treningsform du faktisk synes er gøy? Lengter du etter å forsvinne inn i en annen verden og få gjort unna treningen mens du er opptatt av noe annet?

Da er kanskje Nintendos utfordrende eventyrspill noe for deg!

Forsvinn inn i en eventyrlig verden

Løping, spinning, yoga og styrketrening ... For alle oss som synes det er vrient å oppnå den meditative treningsflyten der verden rundt oss forsvinner, blir ensformige og repetitive treningsøkter fort veldig kjedelig. Tenk om det gikk an å drømme seg til en annen verden og likevel få utbytte av alle fordelene det gir å være fysisk aktiv!

DRØM DEG SPREK: Vel, nesten. Lev deg inn i en spennende eventyrverden mens du trener! Prøv Nintendos Ring Fit Adventure for en helt ny treningsopplevelse!
DRØM DEG SPREK: Vel, nesten. Lev deg inn i en spennende eventyrverden mens du trener! Prøv Nintendos Ring Fit Adventure for en helt ny treningsopplevelse! Vis mer

Vel. Nå er det faktisk blitt mulig!

Nintendo har utviklet Ring Fit Adventure, et konsollspill der du kan begi deg ut på en eventyrlig reise, pakket inn i fantastisk grafikk, med spennende baner – og massevis av svette utfordringer underveis!

Hos både Dinside.no og Aftenposten.no har spillanmelderne hatt glede av å prøve Ring Fit Adventure.

- Gøyalt og gjennomført konsept, du blir faktisk sliten, konstaterte Dinside, mens Aftenpostens anmelder trillet en femmer på terningen og skrev:

- Dataspillet som har fått meg til å tåle styrketrening. På tre uker har jeg gått fra å lete etter unnskyldninger for å slippe unna styrketrening til å lete etter tid for å få trent nok.

Se mer fra Nintendos Ring Fit Adventure her!

Tidseffektiv trening hjemme

Det er vanskelig å få tiden til å strekke til. Jobb, familie og venner skal og må prioriteres, det er klart. Men hva så med treningen? Risikoen er stor for at treningsøkter og fysisk aktivitet havner så langt ned på listen at de faktisk knapt får plass.

HJEMMETRENING: Med Nintendo Ring Fit Adventure kan du trene når det passer deg.
HJEMMETRENING: Med Nintendo Ring Fit Adventure kan du trene når det passer deg. Vis mer

Ved å trene hjemme akkurat når det passer deg, uansett om det er lange eller korte økter, er det mye lettere å snike treningen inn i hverdagen.

Med Nintendo Switch kan du velge å teste ut de ferdiglagde treningsøktene som følger med spillet – eller sette sammen dine helt egne. Treningsprogrammene er utviklet for at du skal kunne trene både styrke og kondisjon, og bruke hele kroppen.

Her finner du Nintendos treningsspill!

Sett sammen dine egne økter

Etter hvert som du har fått prøvd deg frem, oppdager du kanskje at du setter større pris på bestemte øvelser enn andre. Og at enkelte øvelser rett og slett ikke gir deg noe særlig. Da kan du sette sammen dine egne treningsprogrammer og tilpasse innholdet, varigheten og intensiteten slik at økten passer akkurat deg.

Velg mellom mer enn 40 forskjellige øvelser og skreddersy en helkroppsøkt som passer akkurat deg, akkurat i dag. Imorgen ser den kanskje litt annerledes ut.

SKREDDERSYDD: Med Nintendo Ring Fit Adventure kan du tilpasse treningsøkter til dagsformen og humøret. Hver dag!
SKREDDERSYDD: Med Nintendo Ring Fit Adventure kan du tilpasse treningsøkter til dagsformen og humøret. Hver dag! Vis mer

Følg med på fremdriften din

Det er fantastisk å føle at utholdenheten øker, at kroppen blir sterkere og at humøret stiger et par hakk. Med det innebygde IR- og bevegelseskameraet kan du måle pulsen etter hver trening. Spillet holder også styr på ditt estimerte kaloriforbruk. Ingenting er vel mer motiverende enn tydelige resultater!

Slik funker Nintendo Switch og Ring Fit Adventure

Nintendo Switch er en hybridspillkonsoll som kan brukes både på TV-en din og som bærbar. Det er den perfekte konsollen for hele familien – som kan brukes til alt fra morsomme og lærerike spill for de aller minste, til fartsfylte ufordringer med kompiser – og til gode, gamle klassikere som Super Mario og Pokémon.

NYTT: Endelig en treningsmåte som passer de av oss som ikke synes treningssenter høres kjempegøy ut.
NYTT: Endelig en treningsmåte som passer de av oss som ikke synes treningssenter høres kjempegøy ut. Vis mer

Nyheten Ring Fit Adventure er et treningsspill du enten kan oppleve som et oppslukende eventyr som tar deg med til en annen verden, eller som en rekke utvalgte minispill og treningsøvelser du selv velger. Du kan også sette sammen egne treningsprogram.

Les mer om Nintendos Ring Fit Adventure og bestill her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer