Annonsørinnhold

Change Lingerie

Testpilot

Få lekre bher som passer deg

Vi søker kvinner med pupper i alle fasonger til å teste lekre bher fra Change Lingerie. Psst! De har hele 88 bh-størrelser!

88 bh-størrelser: Change Lingerie sin overbevisning er at det ikke er du som skal passe bhen, men at bhen skal passe deg. Derfor har de utallige varianter og hele 88 bh-størrelser fra A-M.
88 bh-størrelser: Change Lingerie sin overbevisning er at det ikke er du som skal passe bhen, men at bhen skal passe deg. Derfor har de utallige varianter og hele 88 bh-størrelser fra A-M. Vis mer

Er du en av dem som gruer deg til å stå i trange prøverom og prøve den ene bhen etter den andre? De ser jo alltid så lekre ut på både hengeren og i reklamen. Men troen på å finne den perfekte bhen får raskt en brist når du tar den på.

Enten deler skålen puppene i to, eller så tyter det ut på siden eller så dyttes puppene nedover slik at du får omvendt struttepupp. For ikke å snakke om den irriterende stroppen som kryper oppover ryggen.

MELD DEG SOM TESTPILOT HER!

God ekspertise: I Change Lingerie sine butikker får du alltid god hjelp av ekspertise, slik at du kjøper en bh du faktisk er fornøyd med.
God ekspertise: I Change Lingerie sine butikker får du alltid god hjelp av ekspertise, slik at du kjøper en bh du faktisk er fornøyd med. Vis mer

Typiske feil

Ikke alle bh-fasonger passer alle pupper, og for eksempel etter fødsel forandres kriteriene for hva som er den perfekte bhen. Men feil størrelse er hovedårsaken til at bher ikke passer. Flesteparten må gå flere størrelser opp i skålen, og faktisk er du ofte smalere rundt livet enn du tror.

Det er derfor en stor sjanse for at du for eksempel skal gå for en 75F om du vanligvis velger 85C.

MELD DEG SOM TESTPILOT HER!

Utvalg: Utvalg av fasong og størrelser er utfordringen de fleste steder. når du endelig finner din størrelse er enten prisen urimelig høy eller så er bhen dørgende kjedelig.
Utvalg: Utvalg av fasong og størrelser er utfordringen de fleste steder. når du endelig finner din størrelse er enten prisen urimelig høy eller så er bhen dørgende kjedelig. Vis mer

88 størrelser i dansk design

Danske Change Lingerie har hjulpet kvinner med å finne den perfekte bhen helt siden 1990-tallet. Deres filosofi er å gi alle kvinner en perfekt bh, uansett størrelse og kroppsfasong, og det til en god pris.

Deres overbevisning er at det ikke er du som skal passe bhen, men at bhen skal passe deg. Derfor tilbyr de deg hele 88 bh-størrelser, fra A-M skål. Med andre ord, det skal mye til om du ikke finner en bh som passer din fasong!

MELD DEG SOM TESTPILOT HER!

Alle kroppsfasonger: Change Lingerie omfavner alle kroppsfasonger, og har derfor et bredt utvalg av fasonger og størrelser.
Alle kroppsfasonger: Change Lingerie omfavner alle kroppsfasonger, og har derfor et bredt utvalg av fasonger og størrelser. Vis mer

Vil du teste bh fra Change Lingerie?

Change Lingerie ønsker å gi fem kvinner muligheten til å få hele 4 perfekt tilpassede bher til seg av eksperter, og teste dem ut. Vi ser etter kvinner med helt forskjellige pupper og kroppsfasonger, og ønsker variasjon i både alder og stadier i livet.

Kriteriene er enkle:

  • Du må kunne sette av en dag i Oslo for å ta «før- og etterbilder» i vårt studio, med egen bh og bh fra Change Lingerie, samt få tilpasset bher i butikk. Fotografen vil være tilstede i butikken for bakgrunnsbilder.
  • Bildene tas kun iført bh, uten overdel, og bildene legges ut på nett.
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer