Annonsørinnhold

ACTIMOVE

Få smertefrie ledd

Visste du at det finnes støttebandasjer som reduserer vondter i ledd, så mye at du igjen kan trene, gå på tur, jobbe og gjøre hverdagslige ting som å løfte en stekepanne? Behagelige er de også!

God støtte: Actimove gjør det mulig å gjøre de aktivitetene du liker aller best, selv om du i utgangspunktet har smerter i leddene dine.
God støtte: Actimove gjør det mulig å gjøre de aktivitetene du liker aller best, selv om du i utgangspunktet har smerter i leddene dine. Vis mer

Er det noe vi nordmenn er kjent for så er det å gå på tur i skog og mark med nistepakke og termos i ryggsekken. Den siste tiden har ikke gjort oss mindre lystne på et aktivt liv ute i den norske fjellheimen! For aldri før har vi sett så mange skrytebilder fra spektakulære fjelltopper, hengekøyer i solnedgang, idylliske vann og kjente fjellformasjoner som nettopp nå.

Ikke minst har trening utendørs fått en skikkelig oppsving, og selv om treningssenterene har åpnet igjen har vi oppdaget at det er uendelig mange måter å holde oss form på. Kanskje du til og med har testet de nye treningsapparatene du finner rundt omkring i parker.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Til ankelen: Actimove® TaloMotion både støtter, tilfører kompresjon, varmer og øker sirkulasjonen slik at smerter i ankelen lindres. Myke puter sørger i tillegg for god komfort og lindrer gnagsår.
Til ankelen: Actimove® TaloMotion både støtter, tilfører kompresjon, varmer og øker sirkulasjonen slik at smerter i ankelen lindres. Myke puter sørger i tillegg for god komfort og lindrer gnagsår. Vis mer

Men smerter i leddene kan sette en stopper for gode turopplevelser, og for noen kan selv de enkleste turene virke ganske så uoverkommelige. Favorittøvelsene på gymmen er heller ikke lengre mulig å utføre, og de gøyale treningstimene må du stå over. Rett og slett fordi det gjør så vondt i leddene.

Øystein Jensen er fysioterapeut og daglig leder for Corporis AS. Han mener at det å investere i en skikkelig støtte er en rimelig måte å sikre en bedre og mindre smertefull tur eller treningsøkt.

- En støttebandasje for ankelen gir spesielt god støtte på utsiden av ankelen. I tillegg gir ankelstøtten økt trygghet, og dermed en følelse av bevegelsesfrihet, sier han.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Avlaster knærne: Actimove® GenuMotion har de samme egenskapene som ankelstøtten, og gir optimal støtte og komfort under bevegelse. Også helt super å bruke om man driver med fysisk arbeid.
Avlaster knærne: Actimove® GenuMotion har de samme egenskapene som ankelstøtten, og gir optimal støtte og komfort under bevegelse. Også helt super å bruke om man driver med fysisk arbeid. Vis mer

Øystein Jensen forklarer også at det er smart å investere i en knestøtte om du har utfordringer med knærne, både på tur og i hverdagen.

- En god knestøtte varmer, stabiliserer og gir økt følelse av kontroll under bevegelse. Det gir enkelt og greit et mye bedre grunnlag for å kunne bevege seg over lengre distanser, mer ulendt og over større tidsrom, sier fysioterapeuten.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Støtter håndledd: Actimove® ManuMotion støtter og stabiliserer håndleddet takket være gradvis kompresjon, en anatomisk formet trykkpute, samt et formbart stag og et uelastisk festebånd.
Støtter håndledd: Actimove® ManuMotion støtter og stabiliserer håndleddet takket være gradvis kompresjon, en anatomisk formet trykkpute, samt et formbart stag og et uelastisk festebånd. Vis mer
Daglige sysler: Selv det å løfte en stekepanne eller å skylle en skjærefjøl kan by på utfordringer om hånden er skadet eller ved smerter i tommelleddet.
Daglige sysler: Selv det å løfte en stekepanne eller å skylle en skjærefjøl kan by på utfordringer om hånden er skadet eller ved smerter i tommelleddet. Vis mer

Hjelp i hverdagen

Å leve handler generelt om å være i bevegelse. Og det på langt flere måter enn å padle innsjøer på langs, sykle vidder rundt, løpe halvmaraton eller ta flest repetisjoner i benken.

For de fleste bevegelsene er faktisk hverdagslige, men for noen kan selv de mest huslige syslene være ganske så utfordrende og smertefulle.

Som for eksempel å kutte opp grønnsaker til middagen, løfte på stekepanner, bære poser med mat når du har handlet i butikken, klippe hekken i ny og ne, løfte opp barn som vil ha litt kos eller ta ut de faste fire middagstallerkene fra det høye kjøkkenskapet.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Tommel opp: Actimove® RhizoForte holder tommelen i en funksjonell posisjon, samtidig som de andre fingrene og håndledd kan bevege seg fritt. Den er lateksfri, tørker raskt, er resistent mot smuss og vann. Aluminiumskjernen er formbar og er enkel å tilpasse hånden.
Tommel opp: Actimove® RhizoForte holder tommelen i en funksjonell posisjon, samtidig som de andre fingrene og håndledd kan bevege seg fritt. Den er lateksfri, tørker raskt, er resistent mot smuss og vann. Aluminiumskjernen er formbar og er enkel å tilpasse hånden. Vis mer

Akkurat det har du kanskje kjent litt ekstra på i det siste. De hverdagslige tingene. Vi har jo generelt oppholdt oss mer hjemme, og alt det vi gjorde før har vi bare gjort mer av. Pluss enda litt til. Som å rydde gjennom flere års lagring i kjelleren, eller endelig fått tid til å lage drømmeplatting eller pusse opp soverommene med ny farge på veggen og nye gulv.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Støtte i hverdagen: Actimove® EpiMotion er en 3D-strikket albuestøtte for optimal kompresjon og stabilitet. To anatomiske pelotter, eller kuler om du vil, masserer albuen og demper smerten ytterligere.
Støtte i hverdagen: Actimove® EpiMotion er en 3D-strikket albuestøtte for optimal kompresjon og stabilitet. To anatomiske pelotter, eller kuler om du vil, masserer albuen og demper smerten ytterligere. Vis mer

Ekspertens råd

Ubehag og smerter i albuene er vanligere enn man skulle tro. Du har kanskje hørt om tennis- eller golfalbue, og det er betennelse i albuen som gir smerte og dermed mindre bevegelighet. Øystein Jensen forklarer at ubehag i albuene ofte skyldes repetitive bevegelser, som for eksempel når man driver med visse idretter, fysiske yrker eller skriving.

Fysioterapeuten mener at suksessoppskriften for å unngå denne type smerter består av rehabiliterende øvelser, alternativ trening og varmende, stabiliserende støtte. Han forklarer at kompresjon i en støtte av god kvalitet vil avlaste senefestene og umiddelbart gi en smertelindrende effekt.

Vonde albuer: Kommer av gjentatte bevegelser, for eksempel når man maler eller er aktiv med frisbeegolf. God støtte og alternativ trening lindrer og forebygger.
Vonde albuer: Kommer av gjentatte bevegelser, for eksempel når man maler eller er aktiv med frisbeegolf. God støtte og alternativ trening lindrer og forebygger. Vis mer

- Det er viktig å huske på at selv om støtteprodukter i seg selv er svært nyttig, så får du først den optimale effekten når du supplerer med god og målrettet trening, understreker fysioterapeut Øystein Jensen.

KJØP DIN STØTTEBANDASJE FRA ACTIMOVE HER!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer