Annonsørinnhold

Garmin

Fire grunner til å velge en smartwatch skreddersydd til kvinner

Stressnivå, menstruasjonssyklus, søvn og sikkerhet. En smartklokke som er tilpasset kvinners behov kan forenkle hverdagen din.

SKREDDERSYDD: Garmin har en serie smartklokker som er spekket med innhold og funksjoner spesielt tilpasset kvinner.
SKREDDERSYDD: Garmin har en serie smartklokker som er spekket med innhold og funksjoner spesielt tilpasset kvinner. Vis mer

På mange måter er kvinner og menn like. Vi har alle sammen godt av å bevege oss regelmessig, og vi må ta hensyn til stressnivået og søvnkvaliteten vår.

Men det er noen ting som bare gjelder kvinner. Menstruasjons-syklusen vår er selvfølgelig en slik ting. En følelse av uro når vi er ute og trener på kveldstid kan være en annen.

Ved å velge en smartwatch som er spesiallaget for å matche kvinners unike utfordringer og opplevelser, kan du gjøre hverdagen din både enklere og tryggere. Et tydelig feminint design - uansett om du er den sporty typen eller om du setter pris på tidløs eleganse - setter prikken over i-en.

Her kan du se alle Garmins smartklokker for kvinner

1. Vær oppmerksom på stressnivået ditt

Stress er et stort samfunnsproblem. Og det kommer vel ikke akkurat som noen overraskelse at kvinner generelt tar et større ansvar for familien, uansett om vi snakker om barnepass eller å ta vare på foreldre som ikke er helt unge lenger. Samtidig forventes det av oss at vi jobber på heltid.

STRESSKONTROLL: Med intelligente funksjoner som måler stressnivået ditt døgnet rundt, gir en smartklokke fra Garmin deg mulighet til å ta hensyn til hvordan du har det.
STRESSKONTROLL: Med intelligente funksjoner som måler stressnivået ditt døgnet rundt, gir en smartklokke fra Garmin deg mulighet til å ta hensyn til hvordan du har det. Vis mer

Vårt blikk for andres ve og vel betyr dessverre noen ganger at vi glemmer våre egne behov. For eksempel ses visse typer psykisk sykdom, som for eksempel spenningshodepine, oftere hos kvinner.

Men gjennom å være oppmerksom på og holde et øye med stressnivået ditt, går det an å forebygge de negative konsekvensene stress fører med seg. En smartwatch fra Garmin holder styr på stressnivået ditt gjennom hele døgnet, minner deg om når det er på tide å ta en pause - og kan også foreslå gode pusteøvelser.

2. Følg med på menssyklusen

Det er flere grunner til at det kan være klokt å følge med på menstruasjonssyklusen din. Om du for eksempel prøver å bli gravid, er du sikkert interessert i å vite når du har eggløsning og du har størst sjanser til å lykkes.

SYKLUSOVERBLIKK: Hold styr på menstruasjonssyklusen din med en Garmin smartwatch for kvinner. Det gir deg et godt bilde av hvordan kroppen din har det. Klokken har også en innebygd svangerskapskalender dersom du er gravid.
SYKLUSOVERBLIKK: Hold styr på menstruasjonssyklusen din med en Garmin smartwatch for kvinner. Det gir deg et godt bilde av hvordan kroppen din har det. Klokken har også en innebygd svangerskapskalender dersom du er gravid. Vis mer

Mensen er også et tegn på at kroppen fungerer som den skal. Hvis mensen uteblir, kan det være et signal om at noe ikke er som det burde være. Stress, psykisk utfordringer eller store vektforandringer kan påvirke menssyklusen.

Selv om du ikke lenger har menstruasjon, kan en aktivitetsklokke logge både følelsesmessige og fysiske symptomer, slik at du du får et helhetlig øyeblikksbilde av hvordan kroppen din har det. Og er du faktisk gravid, kan du få glede av svangerskapskalenderen på klokken. I den kan du loggføre hvordan kroppen din gradvis endrer seg, registrere hvordan du føler deg, spore bevegelser hos babyen og lære mer om hvordan trening og ernæring kan være en støtte gjennom svangerskapet.

3. Føl deg trygg når du trener utendørs

Å holde seg i gang er som kjent bra for både kropp og psyke. Men det er ikke alltid helt lett å få tiden til å strekke til!

En treningsklokke fra Garmin har mer enn 20 innebygde sportsapp-er og mer enn 75 ulike treningsøkter - med alt fra yoga til vektløfting - som du kan bruke både hjemme og på treningsstudioet.

Er du glad i å trene i friluft? Mange kvinner kvier seg for å trene utendørs når det blir mørkt, spesielt dersom treningsstedet ligger litt bortgjemt til. For mange av oss er sikkerheten vår dessverre blitt noe av det viktigste når vi velger treningssted eller tidspunkt i løpet av dagen for når vi går ut for å trene.

SIKKER TRENING: Med innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon kan du trygt trene utendørs når det er mørkt, vel vitende om at klokken sier fra hvor du er.
SIKKER TRENING: Med innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon kan du trygt trene utendørs når det er mørkt, vel vitende om at klokken sier fra hvor du er. Vis mer

Gjennom en innebygd sikkerhets- og sporingsfunksjon kan du varsle smartklokken om at du føler deg utrygg, og den oppdager også av seg selv dersom det inntreffer en uvanlig hendelse. Skjer det, sender klokken en melding med posisjonen din til de forhåndsinnstilte nødkontaktene dine når klokken er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

4. Optimaliser restitusjonen din

Sov du dårlig i natt? Du er ikke alene om det. Visste du at kvinner har 40 prosent større sannsynlighet for å oppleve søvnproblemer enn menn?

SØVNBEVISSTHET: Hver morgen kan du se hvor godt du har sovet, hvor mye du beveger deg og hvor stor del av søvnen som har vært dyp - takket være sportsklokken fra Garmin og dens grundige analyser og målinger.
SØVNBEVISSTHET: Hver morgen kan du se hvor godt du har sovet, hvor mye du beveger deg og hvor stor del av søvnen som har vært dyp - takket være sportsklokken fra Garmin og dens grundige analyser og målinger. Vis mer

Ved å måle søvnkvaliteten din, analysere søvnstadier, hvor mye du beveger deg mens du sover, hvordan du puster inn og ut når du sover og oksygenmetningen i blodet - gir en Garmin smartwatch deg et godt bilde av hvordan søvnen din faktisk er. På den måten får du også en pekepinn om når det er ekstra viktig at du skaper rom for restitusjon og hvile.

Nysgjerrig på smartklokker spesielt tilpasset kvinner? Se alle de lekre modellene og finn din favoritt her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer