Annonsørinnhold

People of Tomorrow

Forny hjemmet med kunst som blikkfang

Bli inspirert! Det er ikke mye som skal til for at hjemmet ditt får en helt ny, egdy stil! Det er faktisk bare noen tastetrykk unna!

Forny hjemmet med kunst som blikkfang

Drømmer du om en rålekker bildevegg over skjenken i stua, en sånn en som er så perfekt sammensatt at alle som ser den blir dyktig imponert? Eller ønsker du deg sånne egdy bilder over sofaen, i spenstige farger og mønstre, slik at det trauste preget du egentlig ikke vil ha forsvinner som dugg for solen?

For det er jo så typisk! Den digge sofaen, spisebordet som samler familie og venner og, ikke minst, TV´en i rause tommer er ofte det første som kommer på plass. Og så stopper ofte både lommebok, tid, kreativitet og intitiativ til å style hjemmet ditt slik du egentlig har lyst til at det skal være. Et spenstig hjem med unik stil!

Skiller seg ut: Bildene er kjempekule hver for seg, men de utgjør et helt annen blikkfang når de settes sammen som et par eller nesten som et galleri på en hel vegg.
Skiller seg ut: Bildene er kjempekule hver for seg, men de utgjør et helt annen blikkfang når de settes sammen som et par eller nesten som et galleri på en hel vegg. Vis mer

Bildene som setter stilen og stemningen, og som virkelig løfter hjemmet ditt til nye, edgy høyder lar vente på seg. Det er tross alt så mye å velge mellom, og det kan jammen være utfordrende å velge en stil man kan trives med!

Smaken din forandrer seg også, og det er ikke sikkert at hverken brudebilder, bilder du har fått eller kjøpt for lenge siden passer like godt på hedersveggen bak spisebordet lengre. Det er lov til å fornye hjemmet litt inne i mellom, og det er helt utrolig hva unike bilder med blikkfang kan gjøre for et rom!

Perfect Duo: Synes du det er vanskelig å finne to bilder som passer sammen? People of Tomorrow har en egen kategori med lekne, lekre og delikate forslag som piffer opp hjemmet ditt.
Perfect Duo: Synes du det er vanskelig å finne to bilder som passer sammen? People of Tomorrow har en egen kategori med lekne, lekre og delikate forslag som piffer opp hjemmet ditt. Vis mer

Finn din Perfect Duo her.

Bildevegg: Hvem ønsker seg vel ikke en imponerende bildevegg! People of Tomorrow har gjort det enkelt for deg, og laget mange bildevegger du både kan inspireres av og kjøpe.
Bildevegg: Hvem ønsker seg vel ikke en imponerende bildevegg! People of Tomorrow har gjort det enkelt for deg, og laget mange bildevegger du både kan inspireres av og kjøpe. Vis mer

Finn din perfekte bildevegg her!

Unike kunstplakater noen tastetrykk unna

Det er faktisk mye enklere og rimeligere å oppgradere hjemmet ditt med rålekre bilder enn hva du tenker! På nettbutikken People of Tomorrow kan du nemlig boltre deg i unike kunstplakater i forskjellige stilarter, farger og størrelser, og skape en spennende og annerledes look på hjemmet ditt. Og det til hyggelige priser!

Her finner du bildene som gjør om sofakroken fra digg til rålekker, gjør soverommet til et rom du ikke skjemmes av å vise frem og spisestuen blir et sted man har lyst til å sitte ved lenge.

Dessuten får du tips og ideer til hvordan sette sammen bilder harmonisk og perfekt.

Flere størrelser: Velg mellom forskjellige størrelser for å tilpasse bildene til plassen du har til rådighet, samt til å skape variasjon og dynamikk i bildeveggen.
Flere størrelser: Velg mellom forskjellige størrelser for å tilpasse bildene til plassen du har til rådighet, samt til å skape variasjon og dynamikk i bildeveggen. Vis mer

- Det beste med vårt kunstkonsept er at vi ikke har noe konsept. Vi lager det vi føler for i øyeblikket, og det gir oss frie, kreative tøyler til å lage et bredt spekter av stilretninger. Dette gir også våre kunder muligheten til å finne prisgunstig kunst som passer deres stil, sier Thea Wingaard, Creative Director hos People of Tomorrow.

Oppgrader hjemmet ditt her.

Stilartene

Edgy print med blikkfang: Dette er postere og plakater med helt unike preg. Fordi de er så spesielle egner de seg aller best i store formater, gjerne med to eller flere sammen.

Skaper blikkfang: Man kan ikke unngå å se en vegg dekket med egdy kunst!
Skaper blikkfang: Man kan ikke unngå å se en vegg dekket med egdy kunst! Vis mer

Abstrakt minimalisme: Behagelig kunst i vakre farger som skaper en varm og harmonisk atmosfære i hjemmet ditt. Nydelig å bruke sammen med andre gjenstander på en hylle eller som en ton i ton bildevegg.

Nordisk: Abstrakt minimalisme er perfekt til typisk nordiske hjem.
Nordisk: Abstrakt minimalisme er perfekt til typisk nordiske hjem. Vis mer

Akrylkunst: Denne uttrykksfulle serien består av urbane og moderne motiver. Bildene er malt med akrylmaling på lerret og redigert digitalt av People of Tomorrow sin egen designer etterpå. Bildene er printet på papir av høy kvalitet for et eksklusivt utseende.

Sofistikert: Akrylkunst er både vakkert og sofistikert. Nydelig over sofaen i stua, men også på et gjesterom eller inngangsparti.
Sofistikert: Akrylkunst er både vakkert og sofistikert. Nydelig over sofaen i stua, men også på et gjesterom eller inngangsparti. Vis mer

Fargerike kunsttrykk: Lekne og energiske kunsttrykk i sterke og klare farger. Tross mye mønster og grafikk egner de seg godt sammen, gjerne i forskjellige størrelser.

Oppgrader hjemmet ditt her.

Vågalt: Farger skaper glede, og er perfekt å plassere et sted der du ønsker at latteren skal sitte løst.
Vågalt: Farger skaper glede, og er perfekt å plassere et sted der du ønsker at latteren skal sitte løst. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer