Annonsørinnhold

Max Factor

Foundation som pleier huden

Max Factors nye foundation gir duggfrisk glød og forbedrer samtidig huden din over tid. Dessuten kan du oppnå ulike teksturer! Få tipsene!

HUDPLEIENDE FOUNDATION: Vi elsker produkter som gir mange fordeler. Max Factor sin nye Miracle Pure gir flere "finisher", samtidig som den gir solbeskyttelse og pleier huden over tid.
HUDPLEIENDE FOUNDATION: Vi elsker produkter som gir mange fordeler. Max Factor sin nye Miracle Pure gir flere "finisher", samtidig som den gir solbeskyttelse og pleier huden over tid. Vis mer

Vakker hud med duggfrisk glød og jevn overflate er noe mange av oss higer etter. Det er derfor også lett å la seg rive med når ekspertisen i parfymeriet gir deg handlelisten på hvilke produkter du trenger for å få like glødende og perfekt hud som det hun har!

Den gode nyheten er at du ikke nødvendigvis må ha koreansk hudpleieregime med minst ti produkter for at huden skal se fresh ut. Nå kan du nemlig bruke få produkter som gir mye på en gang, som både gir øyeblikkelig effekt og langsiktig virkning.

KJØP MIRACLE PURE HER

FLERE FARGER: Med 9 forskjellige farger å velge mellom finner du enkelt en nyanse som passer din hud. Du kjøper den på Vita, Cubus, H&M og The Loox, kr 189.
FLERE FARGER: Med 9 forskjellige farger å velge mellom finner du enkelt en nyanse som passer din hud. Du kjøper den på Vita, Cubus, H&M og The Loox, kr 189. Vis mer

Hudpleie, men føles som foundation

Miracle Pure fra legendariske Max Factor er et raust kinderegg som du vil elske! Foundationen består av 89% hudpleie, som både fukter, jevner, gir fylde og glød til huden, og som beskytter huden mot ytre påvirkninger.

- Som forbruker vil du oppfatte Miracle Pure som en foundation. Huden din vil derimot oppfatte den som et hudpleieprodukt. Om du bruker foundationen daglig over tid vil den ha en hudforbedrende effekt, og bidra til å balansere huden, sier Sølvi Strifeldt, makeupartist i Max Factor.

KJØP MIRACLE PURE HER

TO TEKSTURER: Med bruk av ulike verktøy kan Miracle Pure både gi transparent glød og vakker satenghud med høy dekkevne. Les fremgangsmåtene nederst i saken.
TO TEKSTURER: Med bruk av ulike verktøy kan Miracle Pure både gi transparent glød og vakker satenghud med høy dekkevne. Les fremgangsmåtene nederst i saken. Vis mer

Supre ingredienser

Sølvi Strifeldt forklarer at blant ingrediensene er hyaluronsyre, superhelten for tørr hud. Den velkjente ingrediensen finnes naturlig i huden, og bidrar til å holde huden fuktet, fyldig og sterk. Hyaluronsyre har nemlig evnen til å holde på fukt 1000 ganger sin egenvekt.

Miracle Pure er også beriket med antioksidanten vitamin C som bidrar til å bekjempe aldringstegn, Collagen Boosting Complex for en mer elastisitet i huden, alfalfa-ekstrakt som fungerer som et naturlig retinol og bredspektret SPF 30+++ for god solbeskyttelse.

KJØP MIRACLE PURE HER

MAKEUPARTIST: Sølvi Strifeldt har 18 års erfaring som makeupartist innen blant annet film, moteserier, faglærer og sensor.
MAKEUPARTIST: Sølvi Strifeldt har 18 års erfaring som makeupartist innen blant annet film, moteserier, faglærer og sensor. Vis mer
Selv om Miracle Pure har gode, hudpleiende egenskaper erstatter den ikke din vanlige hudpleie. Miracle Pure er først og fremst makeup med hudforbedrende fordeler som kan brukes som siste trinn i hudpleierutinen din. Foundation ser uansett penest ut på en velstelt og fuktet hud. Sølvi Strifeldt, makeupartist
AMBASSADØR: Den vakre Bollywood-skuespilleren Priyanka Chopra Jonas, som nylig fikk sitt første barn, er Max Factors globale ambassadør. Hun er også tidligere vinner av Miss World.
AMBASSADØR: Den vakre Bollywood-skuespilleren Priyanka Chopra Jonas, som nylig fikk sitt første barn, er Max Factors globale ambassadør. Hun er også tidligere vinner av Miss World. Vis mer

KJØP MIRACLE PURE HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer