Annonsørinnhold

Elizabeth Arden

Fuktbombene som redder huden din nå!

Elizabeth Ardens nyeste innovasjon er fuktkapsler som låser fuktigheten inne i huden! Akkurat hva huden din trenger!

Fuktbombene som redder huden din nå!

Da Elizabeth Arden i 1910 åpent de røde dørene til beautysalongen sin på Fifth Avenue i New York, var det starten på en ny æra. Hun var pioner, innovatør og la grunnlaget for skjønnhetsindustrien vi kjenner til i dag. Hennes innovative og praktiske mentalitet har selvfølgelig blitt ført videre, som blant annet Ceramide-kapslene er et godt eksempel på. For du har helt sikkert lagt merket til de gylne, vakre perlene fylt med fløyelsmykt ceramide-serum som forskjønner huden. De har gitt hele 150 priser i løpet av tretti år, og ikke overraskende er Arden derfor verdensledende innen monodoseteknologien.

Finn dine nye ampuller her!

FUKTBOMBER! Med fuktmagneten hyaluronsyre og beskyttende ceramider som holder fukten på plass inne i huden.
FUKTBOMBER! Med fuktmagneten hyaluronsyre og beskyttende ceramider som holder fukten på plass inne i huden. Vis mer

Ny innovasjon hinder tørr hud

Deres nyeste innovasjon er Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum, som kombinerer to essensielle ungdomsfaktorer i én og samme dosekapsel. Fuktbindende hyaluronsyre og hudforsterkende ceramider som låser fuktigheten inn. Det er en unik kombinasjon for tørr hud, og vil gjøre underverker for huden din i den kjølige sesongen vi er inne i.

Elizabeth Arden har nemlig utviklet en teknologi de kaller for DOBBEL-LÅS HYDRERINGSSYSTEMTM som rett og slett går ut på at hyaluronsyren trekker til seg fukt inn i huden din, mens de hudforsterkende ceramidene forhindrer at fuktigheten fordamper ut igjen. Dermed holder huden seg fuktig og myk veldig lenge, selv om du oppholder deg i tørre og kalde omgivelser.

Finn dine nye ampuller her!

GLATTER UT: Hyaluronsyre fanger fukt ned i huden med 1000 ganger sin egenvekt. Det gir både fyldigere og glattere hud.
GLATTER UT: Hyaluronsyre fanger fukt ned i huden med 1000 ganger sin egenvekt. Det gir både fyldigere og glattere hud. Vis mer

Elizabeth Arden har enda et ess i ermet. I Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum benytter Arden seg også av NULL H2O TEKNOLOGI TM som gir 500 ganger mindre molekyl enn tradisjonell hyaluronsyre. Det gjør at hyaluronsyren når fire ganger dypere ned i huden.

Dette fører til en rekke fordeler som vi alle ønsker å ha. Huden blir mer hydrert, som igjen gjør huden fyldigere, glattere, mykere, mer konturert i tillegg til å få mer glød. Dessuten vil huden generelt føles mye bedre og faktisk også mindre sensitiv fordi huden kommer i mer balanse.

Finn dine nye ampuller her!

ANDRE INGREDIENSER: Kapslene inneholder også pleiende oljer samt ingefærekstrakt som jobber med elastinet i huden, det som gjør at huden holder seg smidig og fast!
ANDRE INGREDIENSER: Kapslene inneholder også pleiende oljer samt ingefærekstrakt som jobber med elastinet i huden, det som gjør at huden holder seg smidig og fast! Vis mer

Så hva er egentlig hyaluronsyre?

Det er ikke rart om du tenker at hyaluronsyre (ofte forkortet HA) er en syre som fjerner døde hudceller, og som til og med kan få huden til å flasse, slik andre syrer gjør. Men hyaluronsyre er faktisk ikke en syre. Det er en type sukkerart som kalles glykosaminoglykan. Det har evnen til å binde til seg fukt hele 1000 ganger sin egenvekt, en egenskap som virkelig kan gjøre en stor forskjell for huden din.

Kroppen din er avhengig av hyaluronsyre til blant annet å holde ledd, muskler, lunger og hud intakt. Derfor produserer kroppen dette selv. Hele 50% av kroppens totale mengde av hyaluronsyre finnes i huden, og da først og fremst i det dypeste hudlaget. Hyaluronsyre har som oppgave å opprettholde fuktbalansen i huden. En god fuktbalanse opprettholder hudens funksjoner, og gjør det mulig å bevare en fyldig, sunn og ungdommelig hud.

Finn dine nye ampuller her!

KLASSISK SKJØNNHET: Elizabeth Ardens filosofi var at alle kvinner har rett til å føle seg vakre. Start med en flott hud, og topp det hele leppestift som fremhever leppene og en deilig parfyme.
KLASSISK SKJØNNHET: Elizabeth Ardens filosofi var at alle kvinner har rett til å føle seg vakre. Start med en flott hud, og topp det hele leppestift som fremhever leppene og en deilig parfyme. Vis mer

Alder og klima påvirker

Dessverre så avtar produksjonen av hyaluronsyren i kropp og hud med alderen. Det merkes blant annet på at huden blir tørrere, blir mindre elastisk og at du får litt tydeligere rynker. I tillegg påvirker både klima og livstil hyaluronsyren i huden din.

For eksempel om du oppholder deg i tørt og kaldt klima klarer ikke huden å holde fuktigheten inne i huden på samme måte som i fuktig klima. Det har du helt sikkert merket når du på morgenen har gått fra et fuktig baderom der huden føles fuktig og god, og ut i den tørre vinterlufta på vei til jobb. Da er det akkurat som om huden skrumper inn!

Finn dine nye ampuller her!

Det er her Hyaluronic Acid Ceramide Capsule Hydra-Plumping Serum er eksepsjonelt god fordi den låser inn fuktigheten i huden med ceramider!

MILJØVENNLIG: Ampullene er parfymefrie, dermatologisk testet og selve kapselen er av 100% nedbrytbart materiale.
MILJØVENNLIG: Ampullene er parfymefrie, dermatologisk testet og selve kapselen er av 100% nedbrytbart materiale. Vis mer

Men hva er egentlig ceramider?

Ceramider er selvfølgelig helt essensielt i Elizabeth Ardens gylne kapsler. Ceramider er ikke et stoff som er oppfunnet, men som på lik linjen med hyaluronsyre finnes naturlig i huden. Faktisk består hele 40-50% av fettstoffene i huden din av ceramider. Ceramider er med på å holde hudbarrieren sterk, frisk og ungdommelig.

Med alderen produserer huden mindre av dette fettstoffet, noe som gjør at huden blir tørrere, slapp, får rynker og blir sårbar for ytre påvirkninger. Ceramide-kapsler er et veldig godt valg både til å forebygge og beskytte huden, eller til å forbedre tørr og slapp hud.

Finn dine nye ampuller her!

HUDRUTINE: Bruk en kapsel på nyrenset hud under fuktighetskremen din, morgen og/eller kveld! Vi lover at du vil merke en forskjell!
HUDRUTINE: Bruk en kapsel på nyrenset hud under fuktighetskremen din, morgen og/eller kveld! Vi lover at du vil merke en forskjell! Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer