Annonsørinnhold

Korres

Unik, gresk hudpleieserie:

Gresk skjønnhet til modne kvinner

Ny hudpleieserie for kvinner som vet at skjønnhet ikke har noen alder.

MODEN HUD: KORRES' nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin og de andre produktene i White Pine-serien er spesialutviklet for å ta vare på huden til kvinner som har passert overgangsalderen.
MODEN HUD: KORRES' nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin og de andre produktene i White Pine-serien er spesialutviklet for å ta vare på huden til kvinner som har passert overgangsalderen. Vis mer

Den greske hudpleieserien White Pine fra KORRES er inspirert av tanken om at alder er en sinnstilstand, ikke tegn i huden. At gløden i huden kan tas vare på, føles frisk, sunn og bevare sin fylde - også etter overgangsalderen.

Med sin White Pine-serie har forskerne hos den greske hudpleieprodusenten KORRES satt seg fore å bringe hudens uttrykk og følelse tilbake til slik den var før overgangsalderen, ved å gjenopprette fyldighet og spenst, tilsette intensiv næring og minske synligheten av dype rynker.

Prikken over i-en i serien er den splitter nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin med mer enn 20 % naturlige oljer og vokstyper. En dagkrem som kan gi en etterlengtet friskhet til moden, tørr hud. Kremen gir også intens hydrering, næring og velbehag - uansett årstid og værforhold.

For å leve opp til sine sterke ambisjoner, har KORRES-forskerne lent seg på sin store erfaring med naturlige ingredienser fra gresk flora, de har forsket i årevis - spesielt med sine flerårige studier av hundreårige trærs fantastiske egenskaper - og faktisk oppdaget en ny, gresk anti-aldrende ingrediens.

INGREDIENSJAKT: Kjemiingeniør og KORRES-grunnlegger Lena Korres i nærkontakt med den greske oljehamsfurua de har høstet unike ekstrakter fra.
INGREDIENSJAKT: Kjemiingeniør og KORRES-grunnlegger Lena Korres i nærkontakt med den greske oljehamsfurua de har høstet unike ekstrakter fra. Vis mer

En ny æra for huden

Overgangsalderen kan gi assosiasjoner til rynkete hud som har mistet det meste av elastisiteten sin. Når du går inn i overgangsalderen - og kommer gjennom den! - må du kanskje oppjustere den daglige hudpleierutinen din. Det er nye hensyn å ta i denne nye fasen av livet.

Du har kanskje opplevd det selv? Favorittkremen din, som har virket godt i mange år, later ikke lenger til å ha samme effekt?

Overgangsalderen gjør at huden endrer seg. Lipidnivået og cellenes reproduksjonsevner med henholdsvis 30 % og 36 %. I løpet av de fem første årene etter overgangsalderens inntog forsvinner så mye som 30 % av hudens naturlige kollagen. Det betyr at huden faktisk blir tynnere, selv om overhuden blir tykkere, noe som gjør at kremene du vanligvis har brukt kan få problemer med å trenge inn i huden. Resultatet kan være tørrhet, dratthet, aldersflekker, dype rynker og at huden føles mer ru å ta på.

REFERANSEKREMEN: KORRES' nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin og de andre hudpleieproduktene i White Pine-serien til modne kvinner har alle de egenskapene som skal til for at den skal bli referansekremen for et nytt kapittel i kvinnelivet. I Norge selges White Pine-serien eksklusivt hos Vita og på Vita.no.
REFERANSEKREMEN: KORRES' nye White Pine Daycreme for Very Dry & Dehydrated Skin og de andre hudpleieproduktene i White Pine-serien til modne kvinner har alle de egenskapene som skal til for at den skal bli referansekremen for et nytt kapittel i kvinnelivet. I Norge selges White Pine-serien eksklusivt hos Vita og på Vita.no. Vis mer

Det er her KORRES' nye, forskningsbaserte White Pine-serie kommer med en hjelpende hånd, ettersom den er spesielt utviklet til tiden etter overgangsalderen.

WHITE PINE: KORRES-forskerne oppdaget en kraftfull anti-aldringsaktiv i de greske ormehamsfurutrærne.
WHITE PINE: KORRES-forskerne oppdaget en kraftfull anti-aldringsaktiv i de greske ormehamsfurutrærne. Vis mer

I et forskningsprosjekt i samarbeid med Farmasi- og Biologi-avdelingene på Det Nasjonale Universitetet i Athen fant forskerne at ekstrakter fra ormehamsfuruens bark aktiviserer en rekke mekanismer mot aldring, samtidig som det har en hvitgjørende effekt.

Det er dette som er KORRES' siste oppdagelse, og hudpleieprodusenten er den første som bruker ormehamsfuruens kraftige antialdrings-ekstrakter - produsert på deres eget utvinningslaboratorium - i en kosmetisk formel. Hele White Pine-serien inneholder dette ekstraktet.

Fordi White Pine-barken er en rik kilde til polyfenoler, forsterker den elastisiteten i huden, gjør den spenstigere, mer motstandsdyktig - samtidig som den demper dype rynker og minimerer inntrykket av mørke aldersflekker.

White Pine-serien er også full av en innovativ blanding av peptider, hvilket passer som fot i hose til det kapitlet i livet som heter overgangsalderen. Dette er en målrettet komponent som bringer hudens vitale fuktighetsnivåer og tetthet tilbake til nivået de var på før overgangsalderen. Vink farvel til tørrhet, ru hud og si velkommen tilbake til elastisitet, spenst og mykhet.

Klinisk bevist effekt

For KORRES er det viktig at hudpleieproduktene de lager faktisk fungerer. Alle KORRES' produkter blir raffinert til maksimale gjennom mer enn 500 sikkerhets- og effektivitetstester. Når det kommer til White Pine-serien og hvordan det gjennomtestede, ferdige produktet opplevdes, sa 8 av 10 kvinner at huden deres føltes akkurat som den gjorde før overgangsalderen. 9 av 10 kvinner bekreftet at huden deres føltes grundig næret allerede etter den første gangen de prøvde seriens dagkrem. De svarte at inntrykket av dype rynker var synlig redusert etter bare én måneds bruk, samtidig som de nøt godt av større fyldighet.

Alle de spurte kvinnene sa at White Pine-dagkremene ga intens hydrering, økte fylde og at det ga dem en følelse av velbehag gjennom dagen.

I NORGE FINNER DU WHITE PINE-SERIEN EKSKLUSIVT HOS VITA OG PÅ VITA.NO

ORMEHAMSFURU: I stolt KORRES-tradisjon har forskerne funnet frem til en unik ingrediens mot aldring. Et ekstrakt fra greske ormehamsfuruas bark.
ORMEHAMSFURU: I stolt KORRES-tradisjon har forskerne funnet frem til en unik ingrediens mot aldring. Et ekstrakt fra greske ormehamsfuruas bark. Vis mer

Alt i alt betyr det at KORRES' White Pine-serie er referansekremen for modne kvinner etter overgangsalderen. Og det er nettopp dét som har vært målet: Å lage en hudepleieserie som tar hudens utseende og følelsen av å ta på den tilbake til slik det kjentes før overgangsalderen. Produkter for hud som ikke har noen alder, selv etter overgangsalderen.

HER FINNER DU VITAS EKSKLUSIVE UTVALG WHITE PINE-PRODUKTER

EKSKLUSIVT: I Norge finner du White Pine-serien hos Vita og på Vita.no.
EKSKLUSIVT: I Norge finner du White Pine-serien hos Vita og på Vita.no. Vis mer

Naturlig gresk skjønnhet, drevet av forskning

KORRES er en gresk hudpleieprodusent som har sitt opphav fra Athens eldste homøopatiske apotek i 1996. Det er grunnlagt av farmasøyten Giorgos Korres - som tror på den iboende kraften i naturlige ingredienser - og kjemiingeniøren Lena Korres - som oppfatter naturen som den største inspirasjonskilden for forskningsmessige nyvinninger. KORRES er inspirert av Hellas, av naturen, av deres apotekbakgrunn, vitenskap og estetikk, og har som målsetning å utvikle trygge, effektive naturlige produkter som fanger inn den greske skjønnheten i pakt med naturen.

Produsenten styres av sin Full sirkel-visjon, hvilket betyr at de er ansvarlige for hvert skritt i prosessen med å utvikle hudpleieprodukter: Fra hvordan frøene forvaltes gjennom KORRES' nettverk av lokale Fairtrade-bønder, til utvinningen av urter uten avfall i produsentens eget laboratorium, handler arbeidet om å forske på produkter som holder det de lover - og å ta i bruk hver eneste komponent av råstoffene.

GRUNNLEGGERNE: Faramsøyten Giorgos Korres og kjemiingeniøren Lena Korres.
GRUNNLEGGERNE: Faramsøyten Giorgos Korres og kjemiingeniøren Lena Korres. Vis mer

Prøv White Pine Daycream for Very Dry & Dehydrated Skin - og gi huden din et velfortjent streif av gresk skjønnhet nå som høsten venter utenfor døren!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer