Annonsørinnhold

Good for Me

Har testet andre hårtilskudd, men det var dette som ga effekt

Du kan påvirke håret ditt innenfra: Frisør Nina Angvik Mathisen har sverget til hårtilskuddet Hair Luxious i flere år.

SUNT HÅR: Du kommer langt med hårpleieprodukter, men sunt hår starter innenfra. Hair Luxious inneholder alle vitaminene håret ditt trenger.
SUNT HÅR: Du kommer langt med hårpleieprodukter, men sunt hår starter innenfra. Hair Luxious inneholder alle vitaminene håret ditt trenger. Vis mer

Sunt og sterkt hår starter med riktig næring innenfra, selv om det også påvirkes av ytre faktorer. Kaldt og tørt vintervær kan slite på selv den tykkeste fletten. Det samme gjelder stress og påkjenninger for kroppen. Drømmer du om en sunn og sterk manke, må du derfor få i deg nok av de riktige vitaminene.

Frisør Nina Angvik Mathisen har selv brukt multivitaminet Hair Luxious fra norske Good For Me i flere år.

– Jeg har gått på rent B-vitamintilskudd tidligere, men Hair Luxious er satt sammen av flere vitaminer og mineraler, blant annet biotin som er kjent for å hjelpe med å bevare hårveksten, forteller frisøren, som opplevde en mye bedre effekt med Hair Luxious og er veldig fornøyd med produktet.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

GOD ERFARING: Nina Angvik Mathisen, daglig leder på Perfect Hair på Briskeby i Oslo, har brukt Hair Luxious i flere år.
GOD ERFARING: Nina Angvik Mathisen, daglig leder på Perfect Hair på Briskeby i Oslo, har brukt Hair Luxious i flere år. Vis mer

Hun testet kosttilskuddet første gang før hun skulle selge det i salongen sin, Perfect Hair på Briskeby i Oslo. I en periode med stress opplevde hun selv håravfall og har brukt hårtilskuddet fra Good For Me siden.

– Jeg føler at håret blir sunnere og sterkere, forteller hun.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

Røyter du ekstra mye?

Det er normalt å miste omkring 100 til 150 hårstrå om dagen, men av og til kan dette øke. Noen kan oppleve økt håravfall etter stress eller påkjenninger for kroppen.

– Røytingen kommer ofte tre måneder etter hendelsen. Vet du at du skal gjennom en stressende periode - alt fra eksamen til hardere kjør på jobb - bør du begynne med Hair Luxious i god tid før, råder Nina.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

VITAMINER OG MINERALER: Hair Luxious inneholder biotin, kobber, selen og sink som sammen bidrar til et sunt hår innenfra.
VITAMINER OG MINERALER: Hair Luxious inneholder biotin, kobber, selen og sink som sammen bidrar til et sunt hår innenfra. Vis mer

Slik virker Hair Luxious

Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder.

Hair Luxious er et komplett multivitamin. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter kroppen trenger. I tillegg er det satt sammen for å gi ekstra gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

  • Biotin: Bidrar til normal hårvekst.
  • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.
  • Selen og sink: Vedlikeholder håret.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

GOD HÅRDAG: Når håret får næringen den trenger er det enklere å få håret til å fungere slik du ønsker. Aldri mer en dårlig hårdag!
GOD HÅRDAG: Når håret får næringen den trenger er det enklere å få håret til å fungere slik du ønsker. Aldri mer en dårlig hårdag! Vis mer

Selv om Hair Luxious ikke kan erstatte et sunt kosthold, kan kosttilskuddet sørge for at du får i deg alle næringsstoffer håret trenger - selv i hektiske perioder.

Nina forteller at hun tar Hair Luxious for å være sikker på å få i seg alt - i tillegg til at hun spiser og lever sunt.

– Man må gjøre det beste ut av det man har og lage best mulig grunnlag for grobunn, sier hun.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

TRAVEL HVERDAG: Frode Hundseth, COO i Good For Me, anbefaler daglig inntak av Hair Luxious om du har en travel hverdag.
TRAVEL HVERDAG: Frode Hundseth, COO i Good For Me, anbefaler daglig inntak av Hair Luxious om du har en travel hverdag. Vis mer

– Hair Luxious kan være et godt alternativ i en travel hverdag hvis man ikke klarer å spise alle de næringsstoffene som håret – og kroppen – ellers kan dra nytte av, i løpet av en dag, sier Frode Hundseth, COO i Good For Me.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Nå får du 40% rabatt på den første bestillingen.

INTRODUKSJONSTILBUD: KJØP HAIR LUXIOUS HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer