Annonsørinnhold

OSLO SKIN LAB

Heidi (50) om kollagenpulver: – Overrasket over effekten

Etter en livsstilsendring gikk Heidi Lindblad (50) ned mange kilo, men vekttapet førte også til at rynkene i ansiktet ble mer fremtredende. Da bestemte hun seg for å prøve kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab.

KOLLAGENHJELP: Etter å ha lagt om mange vaner, fikk Heidi Lindblad behov for å gjøre noe med rynkene for å se mer naturlig ut. Hun prøvde kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab til stor suksess.
KOLLAGENHJELP: Etter å ha lagt om mange vaner, fikk Heidi Lindblad behov for å gjøre noe med rynkene for å se mer naturlig ut. Hun prøvde kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab til stor suksess. Vis mer

For fire år siden la Heidi Lindblad om livsstilen sin og gikk betydelig ned i vekt. Men vekttapet satte også sine spor i ansiktet hennes.

– Huden ble mindre spenstig og rynkene ble rett og slett mer fremtredende, forteller hun.

Heidi ble nysgjerrig da hun hørte om The Solution fra Oslo Skin Lab og meldte seg da selskapet søkte testpersoner. Nå har hun brukt kollagenpulveret i over to år.

Dette viste hudskanningen

– Jeg merket tidlig en positiv bedring på ansiktshuden. Den føltes rett og slett fastere og mykere, forteller hun.

NATURLIG: – Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare glød i ansiktet og bremse utviklingen av rynker, sier Heidi.
NATURLIG: – Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare glød i ansiktet og bremse utviklingen av rynker, sier Heidi. Vis mer

Selv om hun merket endringene raskt, ble hun likevel ekstra overrasket da hun foretok en skanning av huden på Oslo Hudpleieklinikk.

– Jeg skannet huden før jeg begynte å ta The Solution, i mars 2019. Åtte uker senere var rynkdedybden redusert med 14 prosent. Jeg ble skannet på nytt i oktober 2020, og da var reduksjonen på hele 25 prosent! I tillegg var hudkvaliteten og fastheten blitt noen prosent bedre. Riktignok hadde jeg fått noe mer pigmentering, men det handler om at jeg jobber mye utendørs, forteller Heidi.

SPESIALTILBUD: BESTILL FØRSTE PAKKE MED THE SOLUTION TIL HALV PRIS

OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun tørrhetslinjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020.
OVERRASKET: Heidi ble svært positivt overrasket over resultatene av hudskanningen. Lysegrønn farge er kun tørrhetslinjer, mens de mørkegrønne viser rynker. Her ses forskjellen fra 2019 til 2020. Vis mer

Opplevde uventede effekter

Heidi forteller at hun begynte med kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab fordi det var naturlig, ufarlig og ikke innebar noe inngrep.

– Målet var ikke å se 20 år yngre ut, men å bevare litt av gløden i ansiktshuden og bremse utviklingen av rynker.

I ettertid har hun også opplevd andre positive effekter av pulveret som hun blander ut i et vannglass hver morgen.

– Huden på hele kroppen har blitt merkbart mykere. Nå er mengden ansiktskrem og bodylotion kraftig redusert, og jeg kan godt ta en dusj uten at det er «krise» om jeg glemmer å smøre meg etterpå.

– Huden på hele kroppen har blitt merkbart mykere. Nå er mengden ansiktskrem og bodylotion kraftig redusert, og jeg kan godt ta en dusj uten at det er «krise» om jeg glemmer å smøre meg etterpå.

Heidi forteller at hun har flere venninner som har begynt å bruke kollagenpulveret etter at hun fortalte om sine erfaringer.

– Jeg anbefaler det til dem som ønsker å pleie huden på en naturlig og ufarlig måte, sier hun.

PRAKTISK: Pakningene med kollagenpulver er små og enkle å ha med i veske eller toalettmappe.
PRAKTISK: Pakningene med kollagenpulver er små og enkle å ha med i veske eller toalettmappe. Vis mer

LYST TIL Å TESTE THE SOLUTION? BESTILL HER OG FÅ HALV PRIS

Anbefales av eksperten

The Solution er et kollagenpulver som kommer i doserte poser. Hver pose inneholder 2,5 gram hydrolysert kollagen, som hjelper å øke kollagennivået i kroppen. Men hvorfor øke?

Anne Berit Eide er hudterapeut og daglig leder i Oslo Hudpleieklinikk. Hun forklarer følgende:

EKSPERT: Anne Berit Eide.
EKSPERT: Anne Berit Eide. Vis mer

– Fra 25-års alderen svekkes hudens kollagennivå. Dette gjør at bindevevet (hudens støttesystem) blir svakere, og huden blir tynnere og mindre elastisk. Da er det viktig å behandle den innenfra. Spis sunt og balansert, sørg for å få i deg antioksidanter og fettsyrer, og ta kollagentilskudd, sier hun.

The Solution har dokumentert effekt på å stramme opp huden, redusere ryker og øke elastisiteten. I tillegg hjelper den mot cellulitter.

Til topps i ny kåring

The Solution har vunnet en rekke priser, og gikk blant annet helt til topps i kategorien «Kosttilskudd» i tsjekkiske Cosmopolitan Beauty Awards 2021. Kollagenpulveret har også vunnet i sin kategori i danske Costume Awards i 2020, og prisen for årets beste Anti Age kosttilskudd i tsjekkiske Harper’s BAZAAR i 2019. I Norge ble Oslo Skin Lab nominert i kategorien årets beste hudpleiemerke i Costume Awards 2020.

50 % rabatt på bestillingen? Klikk her eller på bildet under!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer