Annonsørinnhold

ONEPIECE

Heldressen som herjet landet er tilbake

Visste du at verdens mest komfortable plagg kommer fra Norge?

MYK OG DEILIG: Hvis du først har prøvd en Onepiece, så vil du ikke ta den av
MYK OG DEILIG: Hvis du først har prøvd en Onepiece, så vil du ikke ta den av Vis mer

Det tok skikkelig av allerede i 2007. Da skapte Onepiece-heldressen sensasjon i det ganske land. Går det an å ha det på seg? Finnes det noe deiligere å gå rundt i? Ahhhh, mykt!

I årene som kom ble norske Onepiece et globalt fenomen og en internasjonal motesuksess. På høyden av heldress-bølgen kunne glidelåsen trekkes opp i butikker i Beverly Hills, London, Moskva og Sydney. Bøttevis av Hollywood-, r & b- og reality-kjendiser ble observert i det aller mest kosete av koseplagg.

Loungewear

Nå er Onepiecen tilbake for full styrke. Dette er plagget fryktelig mange nordmenn igjen vil ha på seg på hjemmekontoret, på hytta, på after ski eller bare i sofaen. Siden sist er dette blitt «loungewear», for hvem trenger vel ikke en kosedress i garderoben?

Få 25% rabatt, lørdag-søndag

Gjenoppdager Onepiecen

– Det virker som at det er mange der ute som gjenoppdager hvor deilig det er å bruke Onepiecen igjen nå som man tilbringer mer tid hjemme. Vi får inn masse meldinger av typen «Herregud, jeg hadde glemt hvor behagelig disse var!» og det er noe av det vi liker best å høre. Hittil i år har vi over 100% salgsvekst i nordiske markeder sammenlignet med i fjor, sier Johan Svabø, markedssjef for Onepiece i Norden.

Men Onepiece i dag er mye mer enn bare den klassiske heldressen som de slo gjennom med for over 12 år siden. Nå kommer nemlig heldressen i en drøss av varianter, for de fleste anledninger og i utallige stofftyper, mønstre og farger.

Felles for alle modellene er kvalitet og komfort, en bunnløs komfort du nødig vil gi slipp på.

Så over til sesongens bestselgere:

VELOUR: Med Velour-dressen fra Onepiece, kler du på deg en umiddelbar følelse av luksus.
VELOUR: Med Velour-dressen fra Onepiece, kler du på deg en umiddelbar følelse av luksus. Vis mer

Velour

Velour-dressen har et luksuriøst preg og har vært en bestselger i flere år. Sesongens farger i dyp rød og mørk grønn blir lett en hit opp mot jul.

– De er litt tynnere i stoffet og er veldig behagelige å bruke gjennom hele året. Veolur kommer også i barnestørrelser, sier Mathilde Grivi, Head of Design i Onepiece.

TEDDY FLEECE: Kanskje den aller mykeste av sesongens heldresser.
TEDDY FLEECE: Kanskje den aller mykeste av sesongens heldresser. Vis mer

Teddy Fleece

En fluffy og kosete heldress, utrolig varm og behagelig, kommer i en rekke ulike farger og er tilgjengelig i barnestørrelser.

– Denne modellen er veldig populær, men kommer med en liten advarsel: ikke lån den bort til en venn eller noen i familien, sjansen for at du får den tilbake er veldig liten, sier Grivi.

Få 25% rabatt, lørdag-søndag

ALPINE 2.0: Julestemningen kommer i rødt, svart eller blått.
ALPINE 2.0: Julestemningen kommer i rødt, svart eller blått. Vis mer

Alpine 2.0

Snøkrystaller pryder forsiden og baksiden av svært behagelige Alpine 2.0, modellen som kommer i rød, svart og blå. Den er passe varm og trives svært godt foran peisen eller i sofaen med noen du er glad i.

- Vi drømmer alle om en hvit jul, men enten om snøen faller eller ikke, så får Alpine-kolleksjonen deg garantert i julestemning, sier designsjefen.

MARIUS: Det populære mønsteret preger overdelen, på innsiden er det børstet bomull.
MARIUS: Det populære mønsteret preger overdelen, på innsiden er det børstet bomull. Vis mer

Marius

En klassiker som er veldig populær i Norge. Det tradisjonsrike strikkemønsteret preger hele overdelen – og på innsiden er bomullen børstet for en ekstra myk følelse.

– Den børstede innsiden gjør at dressen føles enda mykere og lunere, og denne kommer definitivt med 100% «så behagelig at jeg aldri har lyst til å ta den av meg»-garanti, sier designsjefen.

ALPS SOFT VELVET SLIM: Afterski outfit for den stilbevisste.
ALPS SOFT VELVET SLIM: Afterski outfit for den stilbevisste. Vis mer

Alps Soft Velvet Slim

Alps Soft Velvet er en tettsittende modell inspirert av det behagelige alpe-livet. Dette er en onepiece med litt høyere glam-faktor, men den passer vel så godt inn på en norsk fjellhytte som på en chalet i de franske alper.

– Vi lar selvfølgelig ikke design gå på bekostning av komfort. Her får du både glam, komfort og garantert oppmerksomhet i én pakke, sier sjefdesigneren.

Få 25% rabatt, lørdag-søndag

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer