Annonsørinnhold

Lindex

Her er sommerens aller, aller heteste trender

- Vi har falt pladask for den hvite kjolen!

Her er sommerens aller, aller heteste trender
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren er like rundt hjørne og vi gleder oss allerede vanvittig til sommergarderoben! I år drømmer vi om flagrende kjoler i jordfarger, knallfarger, yndige blomsterprint og ikke minst IT-mønsteret: leopard!

Jumpsuiten (som kanskje er vårt favorittplagg!) står også på ønskelisten - og vi elsker den spesielt for både å være casual og pen.

Vi har også falt pladask for sesongens geometriske mønster, og digger den androgyne stilen den gir. Dessuten har vi helt dilla på badetøy i friske farger - spesielt de med sitroner og palmeprint. Sist, men ikke minst, står de hvite klassikerne på ønskelisten: for hva er vel finere enn å sprade rundt i løse, lyse plagg når man vandrer langs strandkanten eller gatelangs forsåvidt?

Under har vi samlet noen av våre absolutt favoritter:

Noe av det vi elsker aller mest med disse plaggene, er hvordan de kan styles og kombineres på mange måter! Ikke minst kan de brukes langt utover høsten, noe som er et stort pluss for både lommebok og miljø! Pssst! Lurer du på hvordan du kan finne frem til drømmeplaggene, som du vil bruke igjen og igjen, oppnå en nøye gjennomtenkt løsning slik at du kan finne stilen din og ta smartere klesvalg? Da har Lindex, en enkel, men ganske så genial tre-steps guide til deg!

Trinn 1: Finn stilen din! Her har i alle fall vi hatt mye å lære (og ja, vi tenker på alle de plaggene som fortsatt henger med prislappen på!). Deres tips? Velg med omhu og kun med deg selv i tankene! For vi har alle enkelte plagg som vi foretrekker å bruke. Det kan være blomstrete kjoler, en jeans med høyt liv eller løstsittende plagg. Plagg som gjør at vi føler oss komfortable.

Trinn 2: Finn fargene dine : Rosa, gult, beige eller svart? Bare åpne garderoben og se hvilke farger du har mest av. Passer de til resten av plaggene dine? Da kan du bare holde deg til dem.

Trinn 3: Finn plaggene som gjør at du føler deg spesiell: Signaturplaggene som gjør at du føler deg bra. Det handler om deg og plaggene som hever stilen din.

Pssst! Ble du også nysgjerrig på flere tips? Sjekk ut Lindex hjemmeside, for mer inspirasjon til hvordan du kan shoppe smartere- og gjøre flere kupp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer