Annonsørinnhold

Boots

Testpilot:

Hjelp oss å teste denne hudpleieserien

Den milde ingrediensen, som gir superresultater for alle hudtyper - vi søker testere som mottar produkter gratis!

Hjelp oss å teste denne hudpleieserien

Vi søker 8 personer som vil teste den nye serien Future Renew fra No7 og Boots Apotek. Future Renew er drevet av PEPTICOLOGY™, No7´s eksklusive peptidteknologi, utviklet av verdensledende forskere. Serien er utviklet for å reversere flere synlige tegn til hudforandringer. Den inneholder peptider, som er en mild og effektiv ingrediens som støtter hudens evne til å reparere seg selv og dermed kan redusere en rekke aldringstegn.

Peptider er som små byggeklosser for viktige proteiner i huden, som kollagen og elastin, som gir fylde og spenst til huden. Det er en mild ingrediens, som kan passe for alle hudtyper, selv sensitiv hud. Peptider er en trendende ingrediens, og The Guardian melder at det er hele 88 000 personer i UK som har skrevet seg opp på ventelisten for å kjøpe Future Renew-serien når den lanseres. Nå kan du bli blant de første i Norge til å teste, helt gratis!

Hjelp oss å teste denne hudpleieserien

Hvorfor peptider?

Peptider er kjeder av aminosyrer som finnes naturlig i kroppen. De er byggesteinene til viktige proteiner, som kollagen og elastin. Ettersom vi blir eldre reduseres produksjonen av disse proteinene og fører til mer synlige aldringstegn i huden. UV-stråler er den eksterne faktoren som bidrar til mest aldringstegn i huden, opp mot 80%, i tillegg vil andre faktorer som røyking, forurensing, søvnkvalitet, klima, stress og kosthold spille inn på hvor sunn hud man har.

Skader i huden akkumuleres over tid og vil, ettersom man blir eldre, bli mer synlig i form av linjer, rynker, mindre spenst, ujevn hudtone, tørrhet og matthet.

Peptidkomplekset PEPTICOLOGY™ i Future Renew-serien er en banebrytende, patentsøkt teknologi, som kan bidra til å motvirke, redusere og reversere disse aldringstegnene.

I formelen er PEPTICOLOGY™ kombinert med C-vitamin (ascorbyl glucoside) og niacinamide, er en kraftfull kombinasjon som kan:

 1. redusere rynker
 2. forbedre fasthet i huden
 3. redusere ujevn hudtone
 4. redusere ujevn hudtekstur
 5. forbedre tørrhet i huden

Future Renew-serien er mild nok til å kunne brukes av alle hudtyper, inkludert sensitiv hud. Hudpleie skal brukes jevnlig og over tid for å gi resultat, og med PEPTICOLOGY™ i Future Renew-serien skal man kunne se resultat etter 4 - 8 uker med jevnlig bruk.

Hjelp oss å teste denne hudpleieserien

AI-skapt ingrediensteknologi

Som en av de første har No7, ved sjef for vitenskap og utvikling i No7, Dr. Mike Bell og Universitetet i Manchester, brukt AI (Artifical Intelligence) i utviklingen av det nye peptidkomplekset. Det finnes nemlig mange ulike peptider på markedet og for å avgjøre hva som ga mest effekt på huden, ble det tatt i bruk AI. Resultatet er PEPTICOLOGY™, et kompleks med to ulike peptider, et kollagenpeptid og et elastisk fiberpeptid som støtter den naturlige produksjonen av kollagen og fibrillin, som er essensielt for fylde og spenst i huden. Formuleringen stimulerer produksjonen av ytterligere 50 reparasjonsproteiner i huden og tar tak i både synlige tegn på hudforandringer og de som ennå ikke vises på overflaten.

Future Renew-serien er godkjent av hudleger og består av:

 • No7 Future Renew Repair Serum, et konsentrert klinisk bevist serum som jobber aktivt med å reparere synlige aldringstegn og skader som enda ikke er synlige, som fine linjer og rynker, ujevn hudtekstur, ujevn hudtone, tap av fasthet og tørrhet.
 • No7 Future Renew Eye Serum, er en effektiv øyekrem som er spesielt utviklet for å reparere den sarte huden rundt øyene ved å redusere fine linjer og rynker, tap av fasthet og tørrhet.
 • No7 Future Renew Day Cream SPF40, er en dypt fuktighetsgivende og lett krem, med UV-beskyttelse (SPF 40), som reparerer tapt spenst i huden, lindrer tørrhet og beskytter mot solskader. Skadelige UV-stråler fører til opp mot 80% av de synlige aldringstegnene i huden og beskyttelse med SPF er derfor essensielt for en sunn hud.
 • No7 Future Renew Night Cream, er en dypt fuktighetsgivende nattkrem, som reparerer huden mens man sover ved å gi intens fukt i 72 timer og en følelse av mer spenst i huden.

Alle produktene i Future Renew-serien inneholder PEPTICOLOGY™.

Hjelp oss å teste denne hudpleieserien

Peptider i en hudpleierutine

Peptider er ingredienser som er effektive, uten å forstyrre hudbarrieren, eller gjøre huden mer sensitiv. Det er derfor en ingrediens som er perfekt for alle hudtyper og de fleste hudtilstander, inkludert sensitiv hud. Alle produktene kan brukes både morgen og kveld. For eksempel slik:

Morgen:

 • Rens
 • No7 Future Renew Repair Serum
 • No7 Future Renew Eye Serum
 • No7 Future Renew Day Cream SPF40

Kveld:

 • Rens
 • No7 Future Renew Repair Serum
 • No7 Future Renew Eye Serum
 • No7 Future Renew Night Cream

Lyst til å bli testpilot?

Vi ønsker å gi 8 personer mellom 25 - 55 år muligheten til å være de første i Norge til å teste Future Renew fra No7. Man forplikter seg til å bruke Future Renew morgen og kveld gjennom hele testperioden på 8 uker, samt dele sin opplevelse skriftlig og stille opp på fotografering både før (28. eller 29.juni) og etter (14. august). Ønsker man oppfølging i testperioden vil man få dette.

Før- og etterbilder blir tatt i vårt studio i Oslo og du må ha muligheten til å komme til Oslo 28. eller 29.juni og 14.august.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer