Annonsørinnhold

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Høsten får oss alltid til å føle en viss nostalgi. Sommeren er på hell, og hver solfylt dag kan være den siste vi tilbringer i luftige sommerkjoler. Samtidig er det noe helt spesielt med den første, kjølige høstbrisen - når du endelig kjenner det kalde draget i lufta, er det som begynnelsen på et helt nytt kapittel.

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

For mange er høsten også synonymt med oppdatering av garderoben, og i år er det kanskje ekstra viktig for mange å føle seg fine etter å ha tilbrakt flere måneder bukseløse på webcam.

Vi har tatt en titt på årets høstmote i 2020 og plukket ut våre favoritter:

Trenchcoat i imitert semsket skinn

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Vi elsker denne trenchcoaten i falsk semsket skinn. Den kan styles på utallige måter, og passer perfekt til de varme høstdagene. Når det blir kjøligere i lufta kan du bruke en chunky strikkegenser under.

Den klassiske threnchcoaten får aldri av moten.

Trenchcoaten er et klassisk plagg som passer like godt til shorts og skjørt, som tights og lounge wear. Akkurat denne modellen vil vi bruke til søndagsbrunch med venninner, eller en romantisk date med kjæresten.

Trenchcoat i imitert, semsket skinn til 999 kr

Lange kjoler

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Vi elsker den tiden hvor det fortsatt er varmt nok til å gå i kjoler, men kaldt nok til at kjolene kan være litt lengre og tykkere. Denne maxikjolen fra Gina Tricot er perfekt for høsten 2020.

Lange kjoler kan brukes med både sneakers og boots.

Kjolen kan brukes til sneakers eller boots. På kalde dager kan du ta en genser over, og på varme dager kan du gå med bare ben. Denne kjolen fra Gina Tricot er behagelig og elegant.

Lang kjole fra Gina Tricot til kun 599 kr

Lekkert lounge wear

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Vi får aldri nok av lekker lounging, og høsten er den perfekte tid å kle deg i dine fineste og mest behagelige klær. Dette ribbestrikkede settet i nydelig skyblått er perfekt for mørke høstkvelder i sofakroken, med en stor kopp te og en god grøsser.

Et deilig loungesett til dager på hjemmekontoret eller til hyttetur med gode venner.

En av de gode tingene som har kommet som følge av koronapandemien, er et stort utvalg av behagelig lounge wear. Vi elsker myke og behagelige sett som vi kan føle oss fine i.

Lekkert loungesett fra Verna til 399 kr

Skjorter i høstens farger

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Vi elsker skjorter i høstens farger, og har lagt vår elsk på denne modellen i imitert semsket skinn fra Freequent. Den kan styles til et klassisk, A-formet skjørt, eller til et par tøffe skinntights og høye hæler.

Lekkert i imitert, semsket skinn til 599 kr

Strikkegensere

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Kan man noen gang ha for mange strikkegensere? Vi mener nei, og gleder oss til denne lekre genseren kommer i butikk hos Lindex. Den er laget i et mykt, strikket stoff og har lange, trendy ballongermer.

Høsten er strikkegensere i mange varianter

De søte detaljene og mintgrønne fargen gjør denne genseren til en varm drøm vi vil kle oss i denne høsten.

Du finner den hos Lindex til 299 kr

Vide, svarte bukser

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

De vide, svarte buksene har holdt seg i motebildet i noen år nå, og har blitt en klassiker i alle kvinners klesskap. Buksene er utrolig allsidige og kan kles opp og ned. Det er ikke noe problem å forandre daglooken til kveldslooken i disse, samtidig som de er superkomfortable å ha på seg.

Tidløst og klassisk.

Disse lekre buksene fra Monki får du til kun 250 kr

Lange cardigans

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Lange cardigans er et must når det blir kjøligere i lufta, og gir deg en sømløs overgang fra sommermote til høstmote. Alle motebevisste kvinner bør ha et stort utvalg cardigans i garderoben, i alle tenkelige farger, lengder og materialer.b

Cardigans gjør overgangen til høsten sømløs.

Vi elsker denne åpne kamelfargede modellen med snøring og brede ermer.

Cardigans i mange ulike farger til 399 kr

Boots, boots, boots!

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

En av våre favoritting med høsten er å kjøpe nye boots! Boots er helt uunnværlig i alle kvinners garderobe, og kommer i utallige varianter og stilvalg. Vær nøye med impregnering og vasking, spesielt her i Norge hvor vi tråkker i snø og veisalt. Med godt vedlikehold holder de seg fine sesong etter sesong.

Lekre boots med hæl.

Høsten 2020 ønsker vi oss svarte skinnboots med hæl, perfekt til kontoret eller en tur på kafé. Disse fra Acne Studios kan brukes med både bukser, tights og kjole.

Herlige boots fra NAKD til 1109 kr

Deilige ullkåper

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Til høsten hører også deilige oversized ullkåper, og vi har falt pladask for denne modellen fra designhuset Iro. Denne kommer til å holde oss varme og stilige, høst som vinter. Vi elsker rutemønsteret i blått og burgunder - denne kåpen roper rett og slett høst.

Deilig ullkåpe fra Boozt

Ull fra ytterst til innerst

Høstmote - 10 favoritter alle bør ha i 2020

Vi får aldri nok av tjukke, strikkede ullplagg, og høsten 2020 er det mange lekre varianter i butikkene. Denne turtleneck-modellen kommer til å holde oss gode og varme på kontoret. Vi vil style den med et par loose-fit skinnbukser, eller et A-formet skjørt og høye boots.

Lekker turtleneck som kan styles på utallige måter.

Strikketopp fra Miinto til 2399 kr

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer