Annonsørinnhold

ANTI-AGE

Hudpleiefeilene kan gjøre at du ser eldre og mer sliten ut

Nei, det er ikke bare solen som tar på!

Hudpleiefeilene kan gjøre at du ser eldre og mer sliten ut

Visste du at hele 80% av hudens aldring skyldes ytre påvirkning, og kun 20% alder? Dette betyr at det faktisk er MYE vi kan gjøre for å redusere tap av spenst, glød, rynker— for å nevne noe.

For mens noen omfavner sine (også vakre) livslinjer, ønsker andre dem, vel, —til livs, og denne saken er til dere. Vi har nemlig fått X-ansvarlig hos Biotherm Camilla Paalerud til å dele sine hemmeligheter.

Hun røper anti-age- triksene alle kvinner burde vite om, quick fixen du bør sikre deg, powerproduktene som faktisk fungerer, og tabbene som kan gi deg—nettopp de rynkene, ja.

HERO-PRODUKT: Dette produktet kan revolusjonere hudpleien din!
HERO-PRODUKT: Dette produktet kan revolusjonere hudpleien din! Vis mer

—Hvor ses aldring først, og hva er triks NUMMER ÈN for å unngå det?

—Ujevn hudtone og linjer rundt øyne er ofte først ute. Ujevn hudtone forebygges best ved å bruke solfaktor hele året. For øyepartiet gjelder en god øyekrem med mye fuktighet. Poenget er at huden ikke skal bli tørr, tørr hud eldres nemlig fortere!

—Hvor mye påvirkes huden av livsstil, og hva kan vi gjøre for å forhindre dette?

—Vi sier at 80% av aldringen skyldes ytre påvirkninger, så livsstil har mye å si. TIPS! Det viktigste, og aller beste du gjør er å beskytte og styrke huden i praksis; bruk solfaktor året rundt sammen med produkter som tilfører fukt og ceramider.

SLUGGING: En av de store skjønnhetstrendene handler om å "låse fuktigheten" inne. Resultatet? Dewy, strålende hud!
SLUGGING: En av de store skjønnhetstrendene handler om å "låse fuktigheten" inne. Resultatet? Dewy, strålende hud! Vis mer

—Hverdagsvaner som er bevist å definere huden vår når det kommer til aldring og hudhelse?

— Solen. Den er vår verste fiende vedrørende aldring, men forurensning og livsstil påvirker også. Hvor tidlig du begynner med hudpleie, og om du drikker rikelig med vann spiller også inn.

—Forstår vi det riktig i at rynker da ikke kan unngås helt?

—Det er vanskelig ja, fordi 20% av aldringen er genetisk, men begynner du tidlig med en god hudpleierutine (?) vil man kunne forebygge mye. Psst! Lurer du på hva den gode rutinene kan være? Svaret kommer littegrann lengre ned i saken. VIL DU LEGGE TIL NOE MER DER ENN SERUM og KREM?

SHEET MASK: I følge eksperten kan denne ansiktsmasken redde deg i en helt spesiell situasjon...
SHEET MASK: I følge eksperten kan denne ansiktsmasken redde deg i en helt spesiell situasjon... Vis mer

—Anti-age-hudpleietrenden alle snakker om nå?

—Produkter som styrker hudbarrieren er en av de store! Dette er effektive produkter med flere aktive ingredienser tilpasset dagens livsstil. Lag på lag fuktighet for å “låse fuktigheten inne”, såkalt slugging, trender også. Dessuten tror jeg at vi kommer til å se enda mer til retinol, niacinamide og vitamin C.

JO DU KAN: Ja, store deler av hudens utseende ligger i dine hender. Hvilke produkter og hvordan du bruker produktene dine er blant tingene som kan få store utslag på huden din, advarer eksperten.
JO DU KAN: Ja, store deler av hudens utseende ligger i dine hender. Hvilke produkter og hvordan du bruker produktene dine er blant tingene som kan få store utslag på huden din, advarer eksperten. Vis mer

Powerproduktene som faktisk fungerer

— Kan du tipse oss om noen anti-age- produkter som faktisk fungerer?

— Generelt vil jeg si at de produktene man er konsekvent med og bruker over tid, er de som faktisk fungerer. Produktene bør ha aktive ingredienser, gjerne syrer, og ikke la oss glemme solfaktor!

—Er det noen spesielle ingredienser som er godt dokumentert mot aldring?

—Retinol.

TRYLLERI: Dette serumet kan virkelig sette fart på anti-age hudpleien din. Faktisk dobler den effekten av Retinol, og hele 80% av kvinnene som testet det så reduserte rynker*.
TRYLLERI: Dette serumet kan virkelig sette fart på anti-age hudpleien din. Faktisk dobler den effekten av Retinol, og hele 80% av kvinnene som testet det så reduserte rynker*. Vis mer

Visste du at Biotherms signaturingrediens, Life Plankton (en mikroorganisme som er ryggraden i all hudpleien deres!) har vist seg å doble effekten (!) av den svært anerkjente anti-age- ingrediensen Retinol? Biotherm har derfor utviklet hero-produktet Blue Therapy Retinol Night Serum. Av kvinnene som prøvde serumet opplevde hele 80% reduserte rynker, forbedret hudkvalitet OG jevnere hudtone*. Hvis ikke det er vilt, så vet ikke vi!

— Hvem passer serumet for?

—Retinol er jo en diamant innen hudpleie! Den jobber med alt fra pigmentering, linjer, arr og hudstruktur. At vi i tillegg har funnet ut at Life Plankton dobler effekten er jo intet annet enn fantastisk (?), og det er denne unike kombinasjonen av Retinol og Life Plankton som altså finnes i serumet (?). Blue Therapy Retinol Night Serum kan brukes av alle som ønsker å bruke et retinolprodukt, og jeg vil spesielt anbefale det til de som opplever en ujevn hudtone med pigmentering.

POWER DUOER: —Retinol er en diamant innen hudpleie, og Blue Therapy Retinol Night Serum forsterker også effekten av dagkremen din, røper Paalerud.
POWER DUOER: —Retinol er en diamant innen hudpleie, og Blue Therapy Retinol Night Serum forsterker også effekten av dagkremen din, røper Paalerud. Vis mer

—Hvilken hudpleie— som faktisk fungerer, vil du ellers anbefale hvis du sliter med:

—Rynker?

Blue Therapy Revitalize dag og natt krem. Denne kremen er gull om du føler at huden din er blitt grå og gusten, og at du trenger noe som jobber langsiktig, men også her og nå. Her får man virkelig jobbet med gløden, samtidig som kremen motvirker de dype linjene og stimulerer cellefornyelsen— du ser resultat fra første bruk!

FOR GLØDELSKEREN: Denne kremen gir den perfekte og umiddelbare gløden takket være mikroperlene som smelter inn i huden, i tillegg reduserer den aldringstegn. Ja, takk! Og du, 9 av 10 kvinner så en sunnere glød på bare én uke.**

FOR GLØDELSKEREN: Denne kremen gir den perfekte og umiddelbare gløden takket være mikroperlene som smelter inn i huden, i tillegg reduserer den aldringstegn. Ja, takk! Og du, 9 av 10 kvinner så en sunnere glød på bare én uke.**

Vis mer

—Fine linjer, ujevn hudtone og mørke flekker?

Blue therapy Pro-Retinol Multi- Corrective Cream. Denne kremen er skreddersydd for deg (?) som begynner å se de første aldringstegnene, og som jakter sin første anti-age- krem. Kremen stimulerer cellefornyelsen og inneholder pro-retinol som er en snillere og mer stabil form for rent retinol. Resultatet er en jevnere hudtone og struktur, og færre, (?) fine linjer.

FOR NYBEGYNNEREN: Denne kremen gir retinol effekten, er mild på huden og kan brukes av alle! Kremen bidrar til å redusere fine linjer, rynker og mørke flekker og 3 av 4 kvinner opplevde en utjevnende effekt***

FOR NYBEGYNNEREN: Denne kremen gir retinol effekten, er mild på huden og kan brukes av alle! Kremen bidrar til å redusere fine linjer, rynker og mørke flekker og 3 av 4 kvinner opplevde en utjevnende effekt***

Vis mer

—Slapp hud?

Blue Therapy Uplift dag og nattkrem. Kremen passer perfekt om du ønsker å gi ansiktet ditt et løft, eller om du føler at huden har mistet spenst, og konturer. Den gir rett og slett en bedret kontur av ansiktet samtidig som den jobber med økt elastisitet.

FOR DEG SOM VIL STRAMME OPP SAKENE! Blue Therapy Uplift er proppet med glød, reduserer synlig aldringstegn og huden oppleves styrket, fuktet, glattere og smidigere. Av 42 kvinner meldte HVOR MANGE om strammere hud etter bare 4 uker****.
FOR DEG SOM VIL STRAMME OPP SAKENE! Blue Therapy Uplift er proppet med glød, reduserer synlig aldringstegn og huden oppleves styrket, fuktet, glattere og smidigere. Av 42 kvinner meldte HVOR MANGE om strammere hud etter bare 4 uker****. Vis mer

—Tilslutt, drømmeproduktet for deg som er ute etter glød?

—Blue Therapy Rivitalize.

OG tipset over alle tips! Kombiner din utvalgte krem med Life Plankton Elixir Serum på dagen og Blue Therapy Retinol på natten for å maksimere utbyttet av hudpleien din. Og du, er du usikker på hvilken power duo som passer deg? Ta hudpleietesten helt nederst i saken (og ja, den er selvfølgelig gratis!)!

Dette er tabbene du bør unngå

—Hvis 80% av hudens aldring skyldes ytre påvirkning, hvor er det vi trår feil? Med andre ord hvilke tabber er det som gjør at vi får rynker, mørke flekker, mister spenst osv?

— Ved siden av solskader (at du har vært for mye i solen med lav faktor, eller blitt solbrent,), så er tobakk, alkohol, dårlig rens av huden og dårlig fjerning av sminken de viktigste faktorene.

SMINKE: Finishen på sminken din kan påvirke hvor gammel du ser ut, røper eksperten. Foto: NTB Scanpix
SMINKE: Finishen på sminken din kan påvirke hvor gammel du ser ut, røper eksperten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pssst! Er du på jakt etter en glødbombe av et produkt? Ekspertens favoritt venter rett rundt hjørnet!

—Hvilke vaner gir oss rynkete lepper?

— Hvis du lager mye trutemunn, drikker mye fra brusflaske, røyker, bruker sugerør og plystrer mye. Dette kan gi rynker rundt leppene fortere. Ved siden av det spiller arv, soleksponering og alder selvsagt en rolle.

RENS: Biotherms Total Renew Oil Cleanser fjerner sminke, renser huden, og etterlater vakker glød.
RENS: Biotherms Total Renew Oil Cleanser fjerner sminke, renser huden, og etterlater vakker glød. Vis mer

—Hva er tabbene som kan gjøre at vi ser eldre og mer slitne ut?

—Har du tørr hud ser den fort grå og gusten ut. Dette ses spesielt blant de som er redde for oljer i hudpleien. Bruker du feil farge på sminkeproduktene dine eller mattende produkter, vil sminken også fremheve linjer (?) og få deg til å se eldre ut. Røyken er også en versting, den gir deg grå hud. Ellers gjør søvnmangel, stress og alkohol også at vi ser eldre ut.

Psst! Lurer du på hemmeligheten bak flawless hud, svaret kommer bare litt under!

TELL YOUR GIRL: Eksperten mener det er spesielt to ting vi damer er dårlige til når det kommer til huden vår. Foto: NTB Scanpix
TELL YOUR GIRL: Eksperten mener det er spesielt to ting vi damer er dårlige til når det kommer til huden vår. Foto: NTB Scanpix Vis mer

— Anti-age- triksene alle (kvinner) burde vite om?

—SOLKREM! Høy faktor er nøkkelen til en sunn hud. Et annet er å rense huden morgen og kveld!

—Hudpleiemessig, hva kunne du ønske vi kvinner var bedre til?

—Å bruke høy solfaktor hele året, og å rense huden med tilpasset hudtype.

—Glødproduktet alle kvinner burde vite om?

Blue Therapy Revitalize cream og en boost fra Aquasource Glow sheet mask som inneholder vitamin C.

PEEL IT! Trenger du å bli festklar i en fei, er fuktighet og glød nøkkel sier hudeksperten. Hun anbefaler denne peelingen for å få fart på sakene.
PEEL IT! Trenger du å bli festklar i en fei, er fuktighet og glød nøkkel sier hudeksperten. Hun anbefaler denne peelingen for å få fart på sakene. Vis mer

—RynkerDisse produktene kan redde deg nå?

— Blue Therapy Retinol Night Serum kombinert med Blue Therapy Uplift dag- og nattkrem.

—S.O.S- produktet mot sliten, aldrende hud?

Blue Therapy Revitalize Cream gir en øyeblikkelig glød

—Du skal på fest og trenger en quick fix for å vekke sliten hud til live, hva gjør du?

—Kjør på med fukt! Rens huden med Total Renew Oil, Life Plankton Creamy peel for en lett peel og bruk deretter Life Plankton sheet mask i 30 min for masse fukt, næring og styrke til huden!

*Egenvurdering, 49 testpersoner, 4 måneder.

**Egenvurdering fra 52 kvinner, 1 ukes bruk.

***Selvvurdering, 50 kvinner, etter 8 uker.

**** Strammere hud på kun 4 uker* Kosmetoklinisk resultat av redusert slapp hud, 42 kvinner, 4 ukers bruk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer