Annonsørinnhold

NIVEA

Høsthud:

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Ny årstid betyr nye rutiner! Dette er ekspertens enkle og beste tips for en frisk høsthud, og ikke minst tabbene du bør unngå.

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Sommeren er på hell og etter flere måneder med sene kvelder, sol og saltvann kjenner du kanskje at huden din trenger litt ekstra pleie og fukt? Den solkyssede brunfargen svinner sakte, men sikkert hen, og den naturlige gløden (som vi alle elsker!) blir erstattet med tørre og slitne områder. Hva er vel da bedre enn å gi huden en skikkelig boost når vi går inn mot høsten?

Med Q10 Power-serien fra NIVEA får du alt du trenger for å gjenopprette hudens naturlige glød og vitalitet. Brand Manager ved NIVEA, Louise Lindblom, forteller at serien inneholder det dobbeltvirkende koenzymet Q10, som øker hudens naturlige syklus – en så effektiv ingrediens at du kan se resultater allerede etter én uke!

Usikker på hva slags hudtype du har? Ta testen nederst i saken og finn ut hvilken Q10 som passer best for deg!

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

– Q10-koenzymet i NIVEA sine produkter er identisk med Q10 som allerede finnes naturlig i alle kroppens celler. Når vi eldes, reduseres nivåene av naturlig Q10 i huden vår, så ved å inkludere NIVEA Q10 i hudpleierutinen vår, fyller vi huden med energi og minimerer forekomsten av rynker.

Psst! Litt lenger ned i saken har vi satt sammen en enkel hudpleierutine for en glødende og fresh høsthud!

Ekspertens beste tips

– Hva er det viktigste å tenke på når det gjelder huden vår ved sesongskifte?

– Etter enhver ferie kan det være lurt å oppdatere hudpleierutinen sin. Mot høsten blir gjerne luften tørrere, og huden vår trenger mer fuktighet enn vanlig. Ved å tilføre NIVEA Q10 i din daglige rutine, bidrar du til økt kollagenproduksjon som resulterer i fastere hud og varig glød!

– Hva er den største tabben flest gjør i denne perioden?

– Å glemme solfaktor! Selv om vi går mot høst og mørkere tider er det fortsatt viktig å beskytte huden mot UV-stråler. NIVEA Q10 Power Firming Cream er en lett dagkrem med SPF15 som enkelt kan inkluderes i din daglige hudpleierutine.

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

– Hva er ditt beste tips for å bevare gløden hele året?

– Den beste gløden kommer fra velvære og sunn hud toppet med et smil! Når huden vår pleies regelmessig opprettholder vi den naturlige gløden vår, men dersom du ønsker å ta gløden til et nytt nivå anbefaler jeg NIVEA Q10 Energy Sheet Mask. Den inneholder vitamin C som bidrar til å jevne ut den matte hudtonen, som igjen resulterer i masse glød. Ren magi med andre ord!

Er du usikker på hvilken Q10 som passer best for deg? Scroll lenger ned i saken og ta testen da vel!

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Boost huden med nye NIVEA Q10 Power

Det er flere grunner til å elske NIVEA Q10 Power-serien. Siden huden din er like unik som deg, fortjener den en egen og tilpasset hudpleierutine som er skreddersydd etter dine behov. Produktene er enkle å bruke, inneholder både Q10 og kreatin og bidrar til å redusere og forebygge rynker.

Vi har samlet våre favoritter og satt sammen en enkel hudpleierutine som gir deg og huden din gløden som du fortjener.

Steg 1: Dagkrem – beskytter og pleier

Enhver god hudpleierutine starter med et rent ansikt. NIVEA Q10 Power Firming Cream påføres nyrenset hud hver morgen og er beriket med Q10 og kreatin. Dagkremen inneholder også SPF15 som reduserer rynker og forebygger dannelsen av nye. Etter 24 timer føles huden jevnere og mykere. Produktet passer alle hudtyper.

Kjøp NIVEA Q10 Power Firming Cream her

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Steg 2: Øyekrem – reduserer tretthetstegn

Denne øyekremen er spesielt utviklet for det sensitive området rundt øynene, og påføres etter dagkremen i sirkulære bevegelser fra innerste øyekrok og utover. NIVEA Q10 Firming Eye Cream passer alle hudtyper, og inneholder Q10 og kreatin som reduserer rynker og styrker øyeområdet. Produktet er fuktighetsgivende, samtidig som det demper hovne øyne og mørke ringer under øynene.

Kjøp NIVEA Q10 Firming Eye Cream her

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Steg 3: Nattkrem – fornyer og reparerer

Påføres hver kveld på nyrenset hud i kombinasjon med øyekremen. NIVEA Q10 Power Replenishing Night Cream er beriket med Q10 og kreatin som gir 24 timers beskyttelse mot rynker med synlige resultater. Nattkremen tilfører huden energi og fornyer huden mens du sover og øker kollagenproduksjonen. Etter en uke blir huden synlig fastere, og rynkene mindre.

Kjøp NIVEA Q10 Power Replenishing Night Cream her

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Steg 4: Ansiktsmaske – en spabehandling hjemme

En herlig ansiktsmaske som gir deg ny glød! NIVEA Q10 Energy Sheet Mask er proppfull av Q10 og vitamin C, og gir umiddelbar virkning. Masken reduserer linjer samtidig som den gir næring til huden og passer alle hudtyper. Og det beste av alt – det tar bare 10 minutter!

Psst! Legger du masken i kjøleskapet før bruk gir den en avkjølende effekt – en helt super måte å våkne på mens du nyter morgenkaffen!

Kjøp NIVEA Q10 Energy Sheet Mask her

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Nyhet! Serum - reduserer linjer og dype rynker

Det nye NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum er et ansiktsserum med target action som har dokumentert effekt. Serumet reduserer fine linjer på bare fem minutter, og reduserer 50% av dype rynker på fire uker. Produktet gir en myk og fast hud.

Kjøp NIVEA Q10 Power Expert Wrinkle Filler Serum her

Hudpleierutinen som bevarer gløden – hele året!

Hvilken Q10 er best for deg?

Velg riktig Q10! Vi vet det ikke alltid er like lett å velge de riktige produktene. For hva er egentlig den største utfordringen når det gjelder huden din?

Ta testen til NIVEA her, så viser vi deg hvilken NIVEA Q10-serie som passer best for akkurat din hud!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer