Annonsørinnhold

REN Clean Skincare

40 pluss:

Hudpleietipsene du vil elske! Se videoene!

Her får du tipsene som gir deg drømmehuden de på 35 vil misunne deg! Psst! Sjekk ut massasjetrikset! Helt gratis, er det også!

40 PLUSS: Gode hudpleierutiner, målrettede ingredienser, i tillegg til kosthold, livsstil og mindre solen bidrar til å bremse aldringsprosessen.
40 PLUSS: Gode hudpleierutiner, målrettede ingredienser, i tillegg til kosthold, livsstil og mindre solen bidrar til å bremse aldringsprosessen. Vis mer

I 40-årene skjer det endringer i huden som bidrar til at vi eldes litt raskere enn det vi kanskje ønsker oss. Huden blir slappere, og de sjarmerende linjene kan gå over til å bli dype rynker. Ujevn hudtone og pigmentflekker er heller ikke uvanlig.

Wenche Rottem, hudpleier og trener hos Ren Clean Skincare, forklarer at huden i 40-årene påvirkes av både naturlig aldring og livsstil, for eksempel sol, kosthold og stress.

KJØP SERIEN BIO RETINOID HER

ANTIAGE: Serien Bio Retinoid inneholder Bidens Pilosa, et naturlig retinoid som fungerer som A-vitamin uten å irritere. Produktene fukter og strammer opp huden.
ANTIAGE: Serien Bio Retinoid inneholder Bidens Pilosa, et naturlig retinoid som fungerer som A-vitamin uten å irritere. Produktene fukter og strammer opp huden. Vis mer

- Talgproduksjonen avtar, og huden blir fattigere på både fukt og fett. Det gjør at huden blir tørrere og slappere. Fordi produksjonen av kollagen og elastin avtar klarer ikke huden å opprettholde spensten lengre, sier Wenche Rottem.

Den gode nyheten er at det ikke er så mye som skal til for at aldringsprosessen skjer litt saktere. Her er hudpleietips og smarte rutiner som gir glød, fukt og spenst - akkurat det en voksen hud ønsker seg!

KJØP SERIE BIO RETINOID HER

God start

Aller først: All hudpleie starter med rens, både morgen og kveld. Det gir optimal effekt for de andre hudpleieproduktene du bruker.

Døde hudceller stenger for hudpleien. Jevnlig eksfoliering løser problemet. Finn en variant som passer deg, for eksempel eksfolierende toner du bruker daglig, pellinger som virker mens du sover eller en skrubb som du bruker en gang i uken.

KJØP SERIEN BIO RETINOID HER

GODE RUTINER OG SPF: Start og slutt dagen med hudpleie! Husk at UVA-strålene, som sørger for aldring, også går gjennom skylag og vinduer. SPF er derfor smart å bruke om kontorplassen din er ved et vindu.
GODE RUTINER OG SPF: Start og slutt dagen med hudpleie! Husk at UVA-strålene, som sørger for aldring, også går gjennom skylag og vinduer. SPF er derfor smart å bruke om kontorplassen din er ved et vindu. Vis mer

Tørr hud

Du har kanskje opplevd at samme hvor mye krem du bruker på huden, og hvor dyr den er, så føles huden like tørr. Men en fuktighetskrem alene hjelper ikke mot tørr hud.

  • Først må du fjerne smuss, fett, gammel hudpleie og sminke med daglig rens, morgen og kveld.
  • Ukentlig peeling av huden er også helt essensielt slik at du fjerner de tørre hudcellene som ligger og stenger for hudpleien.
  • Så er huden klar for fukt og pleiende oljer, og spesielt nå er det viktig å bruke nok!

KJØP SERIE BIO RETINOID HER

KREM: Bio Retinoid Youth Cream fungerer aller best på nyrenset hud med et serum eller olje under. Om du ikke har brukt serum og krem sammen før vil du garantert merke forskjell.
KREM: Bio Retinoid Youth Cream fungerer aller best på nyrenset hud med et serum eller olje under. Om du ikke har brukt serum og krem sammen før vil du garantert merke forskjell. Vis mer

Bruk både serum og krem

Serum og krem jobber definitivt best sammen. Hver for seg kan huden føles tørr, og du kan oppleve at produktene ikke er noe for deg!

Serum har tynnere konsistens slik at de trenger litt lengre ned i huden. Dessuten har de ofte veldig høyt innhold av virkestoffer. Serum kan beskrives som en nærende undertrøye, og skal alltid påføres først.

Kremen virker mer på hudoverflaten, har gjerne en tykkere konsistens og sørger blant annet for at fuktigheten holder seg inne i huden. Kremen forsterker også effekten av serumet.

KJØP SERIEN BIO RETINOID HER

Magisk massasje

Det er ikke uten grunn at hudpleierne bruker tid på å massere huden din i behandling. Massasje gir nemlig økt sirkulasjon og bedre opptak av ingrediensene i produktene.

Massasje drenerer også bort væske i ansiktet som både gir hevelser og gusten hud, i tillegg til at huden begynner å produsere mer elastin og kollagen som bidrar til spenst i huden.

KJØP SERIEN BIO RETINOID HER

Dette høres kanskje ut som et ork, men om du gjør det til en rutine å massere litt hver eneste dag med hvert produkt du påfører huden vil du få en langvarig effekt, uten at du tenker over det.

Om du vil gjøre litt ekstra ansiktsmassasje er Bio Retinoid Youth Cnocentrate Oil super å bruke.

Ikke hjelp tyngdekraften med å påføre produktene med nedadgående bevegelser! Påfør heller i sirkelbevegelser som går oppover og utover.

KJØP SERIEN BIO RETINOID HER

SERUM: Serum har en lett konsistens, og inneholder ofte høyere konsentrasjon av ingredienser som huden setter pris på. Bio Retinoid Youth Serum får enda bedre effekt med Bio Retinoid Youth Cream over.
SERUM: Serum har en lett konsistens, og inneholder ofte høyere konsentrasjon av ingredienser som huden setter pris på. Bio Retinoid Youth Serum får enda bedre effekt med Bio Retinoid Youth Cream over. Vis mer

Hovne øyne?

Bruk øyekrem med målrettede ingredienser morgen og kveld. Sammen med drenerende massasje og et stort glass vann, demper det hovne øyne og mørke ringer. Legg øyekremen i kjøleskapet for kjølende effekt.

VOKSEN HUD: Serien Bio Retinoid fra REN Clean Skincare er spesielt utviklet for å pleie voksen hud. Bruk alle tre produktene på en gang, eller velg serum på dagen og oljen om natten. Selvfølgelig alltid med krem over.
VOKSEN HUD: Serien Bio Retinoid fra REN Clean Skincare er spesielt utviklet for å pleie voksen hud. Bruk alle tre produktene på en gang, eller velg serum på dagen og oljen om natten. Selvfølgelig alltid med krem over. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer