Annonsørinnhold

Hvor mye gjeld har du sammenlignet med resten av befolkningen?

En god oversikt over dine økonomiske data gir deg trygghet og forhandlingsmakt med banken. Nå kan du enkelt få innblikk i hvor mye gjeld du har sammenliknet med resten av landet.

Nysgjerrig på hvor mye gjeld du har sammenlignet med andre? Og hva er egentlig kredittscore?
Nysgjerrig på hvor mye gjeld du har sammenlignet med andre? Og hva er egentlig kredittscore? Vis mer

Mange nordmenn opplever at økonomien er blitt trangere, og ønsker derfor å få bedre innsikt for å spare penger. Hvordan ser for eksempel ditt gjeldsbilde ut sammenlignet med andres, og er det noe du kan gjøre for å forbedre det?

Sjekk din gjeldsoversikt gratis

Den nye tjenesten Uno Score lar deg sjekke dine viktigste økonomiske data, blant annet din totale gjeldsoversikt, betalingsanmerkninger og kredittscore. Innsikt i disse viktige dataene gir deg sterkere forhandlingsmakt med banken, og kan således hjelpe deg spare penger. Hvordan ser for eksempel din gjeld og kredittscore ut målt mot resten av befolkningen, i området du bor eller andre på samme alder?

Hvor mye gjeld har du sammenlignet med resten av befolkningen?

Bolig er også et annet viktig område som ofte belyser den økonomiske situasjonen. Hos Uno Score kan du finne ut hva boligen din er verdt samt få innsikt i din estimerte boliglånsrente. Da ser du enkelt om du har en god avtale med banken allerede - eller om du kan spare penger ved å bytte bank. Alle dataene hentes ut helt trygt og anonymt.

Sjekk dine økonomiske data gratis

Hos Uno Score får du oversikt over:

  • Boliglånsrente
  • Gjeldsoversikt
  • Boligverdi
  • Sparemål
  • Kredittscore
  • Betalingsanmerkninger
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer