Annonsørinnhold

RITUALS

Innred hjemmet med dufter

Ingen er bedre enn stylist Tone Kroken til å gi råd om hvordan forvandle hjemmet til et innbydende tilfluktssted med nydelige dufter fra Rituals, The Private Collection.

INTERIØRARKITEKT: Tone Kroken er en av Norges fremste interiøreksperter og -stylister. Hun starter gjerne dagen med en kopp aromatisk te og et rom fylt av dufter.
INTERIØRARKITEKT: Tone Kroken er en av Norges fremste interiøreksperter og -stylister. Hun starter gjerne dagen med en kopp aromatisk te og et rom fylt av dufter. Vis mer

Hjemme hos Tone er alt generøst. Også når det kommer til dufter. Hun elsker nemlig å åpne døren hjem til seg selv, og bli ønsket velkommen av sin personlige duft. Den er satt sammen av flere ulike romdufter og parfymer, som varierer med årstidene og hva hun inspireres av.

- Reisene mine inspirerer meg mye, også når det kommer til dufter. Og når jeg først er hjemme så bruker jeg hjemmet mitt mye. Jeg er veldig sosial, og det beste jeg vet er å samle barna min, familie og venner til middagsselskap, der alle bidrar med matlaging og borddekking, sier den populære interiørarkitekten og stylisten. Du hører henne også i podkasten Interiørrådet.

TIPS: - Glassene er virkelig fine, og jeg kaster dem ikke når lysene er brent ned. De vaskes og brukes om igjen med nye duft-telys fra Rituals, sier Tone.
TIPS: - Glassene er virkelig fine, og jeg kaster dem ikke når lysene er brent ned. De vaskes og brukes om igjen med nye duft-telys fra Rituals, sier Tone. Vis mer

I stua

Det holder sjeldent med kun en duft i et rom hjemme hos Tone. Diffusere, duftlys og duftpinner kombineres med hverandre på ulike bord og kommoder, slik at hun får en unik hjemmeduft.

Duftlys skal brenne minst to timer første gangen. Senere kan de brenne tiden du ønsker. Klipp også veken kortere hver gang. På denne måten brenner lysene jevnere og varer lengre.

- Når jeg har middagsselskap tenner jeg alle duftlysene på stuebordet samtidig for en skikkelig wow-effekt. Etter en halvtimes tid, når vi skal til å spise, slukker jeg dem slik at duften ikke blir for intens. Til hverdags tenner jeg oftest et duftlys av gangen. Rituals sine lys gir også fra seg duft selv om de ikke er tent. Kombinasjonen Sweet Jasmine, Green Cardamom, Imperial Rose og Suede Vanilla (telys) er så deilig, sier Tone.

ROMDUFT: Difuseren er fin å plassere i entreen - en delikat velkomst når du kommer hjem.
ROMDUFT: Difuseren er fin å plassere i entreen - en delikat velkomst når du kommer hjem. Vis mer

Difuseren The Perfume Genie mener Tone er et lekkert baseprodukt til hjemmet som du lett kan plassere på ulike steder.

- Det beste er at den kan styres med en app, slik at du kan tilføre hjemmet ditt en dose deilig duft når du selv ønsker det, for eksempel rett før du kommer hjem fra en lang dag på jobb, sier hun.

Tone har også lagt sin elsk på The Mansion Collection. Den er lekker å se på, og har en størrelse som synes og tar plass i rommet. Størrelsen gjør også at duften varer veldig lenge. Dessuten kan du tilpasse design, farger og duft etter hva du liker.

GAVETIPS: På grunn av det tidløse og litt maskuline designet er The Mansion Collection et supert gavetips til menn med sans for interiør.
GAVETIPS: På grunn av det tidløse og litt maskuline designet er The Mansion Collection et supert gavetips til menn med sans for interiør. Vis mer

Kjøkkenet

Rituals sin oppvasksåpe tar vare på huden samtidig som den vasker kopper og glass grundig. Vaskemiddelet kommer i ulike dufter med matchende håndpleie. Precious Amber passer perfekt til interiøret på Tones kjøkken.

Hun mener at kjøkkenet skal lukte av maten hun lager, men etterpå liker hun å erstatte matlukt med gode dufter. Rituals sine oppvasksåper bidrar til det.

- Det ser så lekkert ut når alt er likt. Jeg vasker også hendene mine hele tiden, og er derfor avhengig av å ha en god såpe som lukter deilig på kjøkkenet, sier Tone.

OPPVASK: Dish Wash finnes i tre deilige dufter: Precious Amber, The Ritual of Jing og The Ritual of Sakura.
OPPVASK: Dish Wash finnes i tre deilige dufter: Precious Amber, The Ritual of Jing og The Ritual of Sakura. Vis mer

Soverommet

Vinduet på soverommet til Tone står alltid åpent. Hun liker den krispe og delikate følelsen som frisk luft gir, noe som gjenspeiler seg i alt fra farger, sengetøy og dufter.

- Det å våkne opp med en duft synes jeg er deilig. Siden jeg lufter hele tiden blir det aldri for mye. Akkurat nå elsker jeg duften av Green Cardamom som romduft. Husk bare å bruke få pinner, slik at den kun gir fra seg en svak eim, sier duftelskeren.

KJØP DEN NYDELIGE DUFTEN FLEURS DE L´HIMALAYA HER

PÅ NATTBORDET: - Jeg liker å ha en parfyme lett tilgjengelig om morgenen, som jeg enten sprayer ut i luften eller på meg selv. Fleurs de L´Himalaya er bare nydelig, sier Tone.
PÅ NATTBORDET: - Jeg liker å ha en parfyme lett tilgjengelig om morgenen, som jeg enten sprayer ut i luften eller på meg selv. Fleurs de L´Himalaya er bare nydelig, sier Tone. Vis mer

På badet

På badet til Tone er alt raust og tilgjengelig. Hun liker at ting står fremme, slik at gjester som kommer på besøk skal kunne forsyne seg av velduftende såper, hårmister, parfymer og myke håndkremer.

- Det er viktig for meg at det ser eksklusivt, lekkert og delikat ut. Dessuten føler gjestene seg hjemme når de kan bruke de fine produktene som står på vasken. Ritual of Sakura er min vårduft. Elsker den, og de produktene står fremme nå, sier hun.

HYGGELIG GEST: -Jeg har alltid en romspray stående fremme på badet, slik at gjestene kan bruke den når de ønsker. Det er en fin gest til gjestene. Nå står Savage Garden på badet mitt, sier Tone.
HYGGELIG GEST: -Jeg har alltid en romspray stående fremme på badet, slik at gjestene kan bruke den når de ønsker. Det er en fin gest til gjestene. Nå står Savage Garden på badet mitt, sier Tone. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer