Annonsørinnhold

LG

— Jeg er opptatt av at man skal ta vare på klærne sine på best mulig måte

Kan du Pia Tjeltas smarte klestriks?

Pia Tjelta er ambassadør av LG SIGNATURE. Vaskemaskinen TWINWash sørger for skånsom vask som gjør at klærne hennes varer lengre.
Pia Tjelta er ambassadør av LG SIGNATURE. Vaskemaskinen TWINWash sørger for skånsom vask som gjør at klærne hennes varer lengre. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pia Tjelta kan kunsten å sjonglere mange baller i luften samtidig. Som skuespiller, klesdesigner og trebarnsmor er det mye logistikk som skal på plass i hverdagen.

Pia har i løpet av de siste årene etablert seg som en anerkjent klesdesigner, vunnet Amanda for beste kvinnelige hovedrolle, blitt mor til tvillinger og har nettopp blitt kåret til Norges best kledde kvinne.

Klærne er hun opptatt av å ta godt vare på, og derfor var LG SIGNATUREs nye vaskemaskin et kjærkomment tilskudd i hjemmet.

— Jeg er opptatt av at man skal ta vare på klærne sine på best mulig måte for å gi de lang levetid. Da er det bra å kunne vaske på en skånsom måte, LG SIGNATURE bruker mindre strøm, mindre vann og er en mer bærekraftig maskin, forteller Tjelta.

LGs TWINWash gjør at du kan vaske to klesvasker samtidig, og vaske og tørke i samme maskin.
LGs TWINWash gjør at du kan vaske to klesvasker samtidig, og vaske og tørke i samme maskin. Vis mer

Med mange prosjekter på gang er det også fint å kunne effektivisere de hverdagslige gjøremålene for å få kabalen til å gå opp. Og både vasking, tørking og stryking av klær tar tid.

— Nå kan jeg vaske to klesvasker samtidig og slipper å stryke eller steame bomullsplaggene ved å bruke funksjoner i maskinen, noe som gjør hverdagen mer effektiv, fortsetter Tjelta.

LGs nye premiumserie tar funksjon og design på alvor, og med dampfunksjonen i vaskemaskinen kan du omtrent kvitte deg med strykejernet. Maskinen sørger også for å dosere vaskemiddel automatisk, slik at det blir riktig i forhold til mengde og type vask. Den er i tillegg tilknyttet en app som lar deg skru på vaskemaskinen selv om du er mange mil unna, og sier også i fra om den er i ferd med å gå tom for vaskemiddel.

LG SIGNATURE består av produkter som kombinerer design og funksjon.
LG SIGNATURE består av produkter som kombinerer design og funksjon. Vis mer

Slik tar du best vare på klærne dine:

1. Følg vaskesymbolene som står på lappen på innsiden av klærne dine, og sorter plaggene etter farger og grader. Da skåner du de for mye unødvendig slitasje. Og pleier du å klippe av lappen med vaskeinstrukser? Ta bilde av lappen sammen med plagget før du klipper den av, og lag et album på mobilen din for å holde oversikt.

2. Vask klærne når det er nødvendig. Du kan bruke et plagg flere dager uten at du trenger å vaske det. Klær som sitter tett på kroppen, som undertøy kan vaskes etter én dags bruk, mens jeans, gensere, skjørt og kjoler godt kan brukes flere ganger uten vask, så lenge det ikke er skittent eller lukter.

— Jeg er opptatt av at man skal ta vare på klærne sine på best mulig måte

3. Bruk damp hvis du bare vil fjerne lukt eller rynker i klærne dersom vaskemaskinen din har en slik funksjon. Spa Steam-teknologien i LG SIGNATURE TWINWash utnytter damp for å fjerne dårlig lukt og rette ut rynker. Samme teknologi vil også sørge for å fjerne 99,9 prosent av allergenene som har vært i klærne, som midd, støv, pollen og bakterier.

4. Steng glidelåser og andre hengsler for å unngå at klærne hekter seg i hverandre. Og bruk vaskepose dersom du har ømfintlige plagg som bør beskyttes ekstra. Vaskeposen kan også brukes for å beskytte resten av klærne mot plagg med paljetter, glidelåser, og andre harde materialer

Dette er LG SIGNATURE:

LG SIGNATURE TWINWash: TWINWash er en kombinert vaskemaskin/tørketrommel som effektiviserer vaske- og tørkeprosessen. Maskinen er svært romslig med vaske-/tørkekapasitet på 12/7 kg. I tillegg kan du koble på en minivaskemaskin som tar ytterligere 2 kg. Maskinen byr på automatisk mengderegistrering og en motor som er dekket av 20 års garanti.

LG SIGNATURE Side-by-side kombiskap: Kjøle- og fryseskapet kombinerer lekker design med smarte funksjoner, som sensorstyrt døråpner og InstaView Door-in-Door®. Med InstaView kan du slå på lyset i kjøleskapet med to kakk på døren slik at du kan se hva du har uten å måtte åpne døren. Dette, sammen med de ulike temperaturinnstillingene i kjøleskapet gjør at matvarene trives bedre og holder seg lengre.

LG SIGNATURE OLED 4K TV: En sylslank TV på 4 mm, med en kraftig prosessor med AI-funksjonalitet. TVen henger som klistret til veggen og gir kinofølelse med fantastiske bilder i 4K UHD-kvalitet og Active HDR som sørger for fantastisk fargegjengivelse. For økt brukervennlighet kan du også styre TVen med stemmen.

Les mer om LG Signature her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer