Annonsørinnhold

- Jeg tåler solen mye bedre

Influenser Louise Angelica Riise (31) sverger til Betakaroten Gold. - Jeg bruker det for å tåle solen bedre, og for å unngå solbrenthet og flassing.

AMBASSADØR: Louise Angelica Riise elsker den dype, fine brunfargen hun får med Betakaroten Gold.
AMBASSADØR: Louise Angelica Riise elsker den dype, fine brunfargen hun får med Betakaroten Gold. Vis mer

Solen kan virkelig gjøre underverker på humøret vårt, og det skal visst ikke mange minuttene til før vitamin D-lageret er fylt opp til randen. De fleste føler seg også mer vel når huden har fått en gyllen glød og farge.

Dessverre har solen også en bakside, og om vi ikke passer på kan solen skade huden, både på kort sikt og lang sikt.

Den gode nyheten er at med Betakaroten Gold kan du forberede huden til å tåle solen veldig mye bedre. Influenser Louise Angelica Riise har brukt Betakaroten Gold siden i fjor sommer, og opplevde forskjell på huden ganske raskt.

- Nå som jeg bruker Betakaroten Gold blir jeg ikke like solbrent som tidligere. Jeg blir heller brunere, selv med høy solfaktor, sier hun.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

HAR STARTET: Louise Angelica Riise har allerede gått på Betakaroten Gold i et par måneder for å få bedre effekt til sommeren. Hun forventer en dypere brunfarge nå som hun skal tilbringe mer tid i solen.
HAR STARTET: Louise Angelica Riise har allerede gått på Betakaroten Gold i et par måneder for å få bedre effekt til sommeren. Hun forventer en dypere brunfarge nå som hun skal tilbringe mer tid i solen. Vis mer

Mindre pigmentflekker

Den populære influenseren trives aller best med å være solbrun. Samtidig har hun hatt en sensitiv hud og en form for hudlidelse, slik at hun ikke har tålt solen spesielt godt.

- Fordi huden alltid flasser etter å ha vært i solen har jeg alltid slitt med store områder med pigmentflekker. Men jeg merker stor forskjell på huden etter at jeg begynte med Betakaroten Gold. Før begynte jeg og flasse omtrent allerede på flyturen hjem fra ferie. Det gjør jeg ikke nå lengre.

FÅ INTROTILBUD PÅ BETAKAROTEN GOLD HER

- Jeg tåler solen mye bedre
Betakaroten trenger tid til å bli tatt opp i huden, så det er viktig at du starter allerede nå. Marita Liestøl, hudterapeut

Dessuten ble hun aldri brun i ansiktet. Nå blir huden i ansiktet hennes gyldent og solbrunt, selv med høy solfaktor.

- Ikke får jeg pigmentflekker heller, sier Louise Angelica som fremdeles et synlig skille fra Spaniaturen i starten av april.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

DYP BRUNFARGE: Med Betakaroten Gold oppnår Louise Angelica en dyp farge, selv om hun er forsiktig med solen og bruker høy SPF.
DYP BRUNFARGE: Med Betakaroten Gold oppnår Louise Angelica en dyp farge, selv om hun er forsiktig med solen og bruker høy SPF. Vis mer

Dypere brunfarge

Selv om Louise Angelica trives med å være brun, er det ikke lengre like viktig for henne. Etter at hun ble mamma har hun blitt livredd for at sønnen skal bli brent, og derfor har hun lært seg og sette mer pris på sin egen hud.

- Jeg har blitt mer forsiktig, og soler meg ikke overdrevent. Jeg bruker også alltid solkrem. Men jeg merker godt forskjell på selve brunfargen etter at jeg begynte å bruke Betakaroten Gold. Jeg synes faktisk at brunfargen er penere. Hudtonen og brunfargen i ansiktet og på hendene er finere enn tidligere, og huden har fått mer glød. Fargen blir så utrolig fin, dyp og jevn, sier en fornøyd Louise Angelica.

FÅ TILBUD PÅ FØRSTE FORSENDELSE HER

FERIEBRUN: - Jeg var en uke i Spania tidlig april, og huden fikk en dyp brunfarge etter kun noen dager. Jeg har fremdeles skille, så jeg vil definitivt si at Betakaroten Gold gjør jobben sin!
FERIEBRUN: - Jeg var en uke i Spania tidlig april, og huden fikk en dyp brunfarge etter kun noen dager. Jeg har fremdeles skille, så jeg vil definitivt si at Betakaroten Gold gjør jobben sin! Vis mer

Sunn brunfarge hele året

Marita Liestøl (33) har jobbet som hudterapeut i 13 år, og er medeier i salongen Lux i Flekkefjord. Hun forteller at betakaroten er en antioksidant som blir til vitamin A i kroppen.

- Vitamin A har som oppgave å beskytte cellene, og gjør dermed huden generelt frisk og sterk. Betakaroten er også et fargestoff som farger huden innenfra slik at om du alltid har inntak av betakaroten vil huden også ha litt farge året rundt, forklarer hun.

Vi er utdelt med ulik mengde pigmenter i huden, og derfor er det også ulik effekt. Marita Liestøl, hudterapeut

Hun forteller også at hun har kunder som kjøper Betakaroten Gold for kun å motvirke soleksem.

- Det er virkelig verdt å prøve det om du sliter med soleksem om våren, og det er vitamin A som gir den beskyttende effekten, sier Marita Liestøl.

KJØP BETAKAROTEN GOLD HER

HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess.
HUDTERAPEUT: I 2017 åpnet Marita Liestøl (33) og Linett Danielsen Grønsund en salong sammen midt i Flekkefjord sentrum. I 2021 startet de også nettbutikk som har gjort kjempesuksess. Vis mer

Slik bruker du produktet

Betakaroten Gold er perfekt til å forberede huden for solsesongen, for å få en dypere farge gjennom sommeren, samt få fargen til å vare lenge utover høst og vinter - uten å ty til andre hjelpemidler.

For best effekt skal du bruke produktet i minimum en måned. Ta to tabletter om dagen sammen væske etter måltid. Husk at kosttilskudd ikke erstatter et variert kosthold, så spis dine grønnsaker også. Betakaroten erstatter heller ikke solbeskyttelse, så husk å bruke en god solkrem.

Hvis du er gravid, ammer eller bruker reseptbelagte legemidler skal du snakke med legen din før du bruker Betakaroten Gold.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer