Annonsørinnhold

Good for Me

Hår

- Jeg vurderte parykk, faktisk!

Hele livet har Beatrice slitt med å få håret til å gro! Etter kun en måned ble håret sunnere og blankere, og begynte å vokse! Nå må frisøren klippe av store "jafs".

SUNNERE HÅR: Vitaminene i Hair Luxious gir en sunnere hårmanke. Dessuten vokser det bedre.
SUNNERE HÅR: Vitaminene i Hair Luxious gir en sunnere hårmanke. Dessuten vokser det bedre. Vis mer

- Hele livet mitt har håret vokst mikroskopisk sakte! Det er genetisk tynt, men jeg har alltid hatt komplekser for det. Håret mitt ble alltid kommentert i vennegjengen, sier Beatrice Kolflaath Sundholm.

Hun har virkelig prøvd alt. Lenge spiste hun ølgjær som blant annet inneholder vitamin B. Det hjalp godt for håret, men dessverre ga det økt apetitt med på kjøpet. Piller for blankere hundepels har hun også testet, men med delvis hell!

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

LÆRER: - Jeg har et yrke hvor jeg formidler og ønsker å se «stelt ut». Utseende er viktig, og håret er en viktig del av utseendet vårt. Det er ok å ha tynt hår, men jeg synes ikke det ser stelt og presentabelt ut når det er bustet og tørt.
LÆRER: - Jeg har et yrke hvor jeg formidler og ønsker å se «stelt ut». Utseende er viktig, og håret er en viktig del av utseendet vårt. Det er ok å ha tynt hår, men jeg synes ikke det ser stelt og presentabelt ut når det er bustet og tørt. Vis mer

Hadde hår-handicap

I forbindelse med at hun skulle runde de femti i sommer, ønsket hun å gjøre noe med sitt «hår handicap».

- Håret mitt var som vanlig veldig tørt og pjuskete. Jeg hadde prøvd det meste, inkludert løshår som var omstendelig å sette på! Jeg oppsøkte også parykkmakere i Oslo og Fredrikstad, men det er jammen en omfattende prosess å få seg en parykk.

I våres så hun en artikkel om Hair Luxious. Modellen på bildet hadde så flott hår at Beatrice kontaktet henne. Hun kunne bekrefte at vitaminene funket! Faktisk inneholdt Hair Luxious noen av de samme ingrediensene som modellen ga til hesten sin for flottere hale og mane.

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

FORSKJELL: Beatrice merker stor forskjell på håret, med og uten Hair Luxious! Ser du forskjellen?
FORSKJELL: Beatrice merker stor forskjell på håret, med og uten Hair Luxious! Ser du forskjellen? Vis mer

Håret vokser mye raskere

Så i stedet for parykk startet Beatrice på Hair Luxious i mai! Allerede etter en måned merket hun forskjell. Håret som alltid var livløst og vokste mikroskopisk, så plutselig veldig mye sunnere og blankere ut.

I tillegg begynte det å vokse, så mye at frisøren kunne klippe av skikkelige jafs for en ordentlig frisyre, i stedet for å pynte på håret!

- I det siste har jeg glemt å ta Hair Luxious. Det merkes, spesielt bak der håret har blitt skikkelig tørt. Det er viktig å ta vitaminene hver eneste dag, sier hun.

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

VITAMINER OG MINERALER: Hair Luxious inneholder biotin, kobber, selen og sink som sammen bidrar til et sunt hår innenfra.
VITAMINER OG MINERALER: Hair Luxious inneholder biotin, kobber, selen og sink som sammen bidrar til et sunt hår innenfra. Vis mer
Hair Luxious er jo en kostnad, så jeg hadde ikke kjøpt dem om du ikke funket! Beatrice Kolflaath Sundholm

Vakkert hår kommer innenfra

– Det er ikke tull når man sier at skjønnhet kommer innenfra. Hår som mangler vitaminer blir svakere, forteller frisør og stylist Nina Thorsby ved Spaghetti Frisør i Oslo. Hun er også enhetsterapeut som hjelpe folk med å bedre helsen med blant annet kosthold.

Et variert og sunt kosthold er aller viktigst for å få i seg næringsstoffene man trenger, men Nina mener mange trenger litt ekstra påfyll.

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

EKSPERT: Frisør Nina Thorsby har hatt mange faste kunder gjennom flere år, og har sett hvordan håret kan påvirkes av ulike livssituasjoner.
EKSPERT: Frisør Nina Thorsby har hatt mange faste kunder gjennom flere år, og har sett hvordan håret kan påvirkes av ulike livssituasjoner. Vis mer

– Det er mye mat som er hurtig fremstilt, og med dagens stressnivå er det lett å slurve med kostholdet. Ved stress bruker kroppen også mer B-vitaminer. Da anbefaler jeg å ta tilskuddet Hair Luxious for å sikre at man får i seg nok, forteller Nina.

Hun poengterer at dette ikke er noen quick fix. Jo nøyere man er med å ta tilskuddet, jo raskere oppnår man resultater.

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

TILSKUDD: Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder.
TILSKUDD: Et balansert kosthold er viktig for å opprettholde et slitesterkt, sunt hår. Matvarer som brød, egg, ost, grønnsaker og ulike typer kjøtt og fisk er viktige næringskilder. Vis mer

Slik virker Hair Luxious

Hair Luxious er et komplett multivitamin. Produktet består av 25 veganske vitaminer, mineraler og naturlige ekstrakter kroppen trenger. I tillegg er det satt sammen for å gi ekstra gunstig effekt på håret. Dette er noen av virkestoffene:

  • Biotin: Bidrar til normal hårvekst.
  • Kobber: Bidrar til normal pigmentering av hud og hår.
  • Selen og sink: Vedlikeholder håret.

Gjør som tusenvis av andre og prøv Hair Luxious. Nå får du 40% rabatt på den første bestillingen.

INTRODUKSJONSTILBUD - KJØP HAIR LUXIOUS HER

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer