Annonsørinnhold

Høie
JULEGAVETIPS: Disse julegavene kommer til å varme år etter år! Foto: Høie
JULEGAVETIPS: Disse julegavene kommer til å varme år etter år! Foto: Høie Vis mer

Julegaver:

Julegaveguide: Dette kjøper vi til han, henne, studenten og de minste

... og nei, du kan aldri få nok av disse gavene!

(upublisert) Opprettet

Har du ennå ikke gjort deg ferdig med årets julegaver? Med kun to uker igjen til jul er tiden inne for å gjøre siste innspurt! Og er det en ting vi virkelig ikke kan få nok av er det deilig og lunt tilbehør til soverommet, som gjør det ekstra hyggelig å krype til køys i vintermånedene.

Kjæreste, mamma, venn eller mini i familien; uansett hvem som er igjen på listen, gjør du ikke feil i å overraske dem med store og myke gaver under treet! Enten det er et silkemykt sengesett i sateng, et varmt pledd i ull eller en luksuriøs løper i velour.

Er du ikke helt sikker på hvem som skal få hva? Vi har samlet våre favoritter fra Høie til han, henne, studenten og de minste - for å gjøre jobben lettere for både deg og oss!

LES OGSÅ: Denne dundynen er elsket av KK-leserne!

TIL HAN

Vis mer

Nei, det er ikke bare kvinnene i huset som får glede av en lun seng å legge seg i etter en lang dag. Overrask for eksempel mannen med en fluffy dundyne (pssst... Denne dundynen fra Høie fikk topp-score hos våre testpiloter!). Ikke bare vil han sove bedre - og kanskje bli hakket vanskeligere å få opp fra sengen - du gir han en gave som kommer til å varme i mange år!

LES OGSÅ: Slik velger du riktig dundyne

TIL HENNE

Vis mer

Mor, søster eller venninne; vi vet ikke om en kvinne som ikke setter pris på et luksuriøst og pent sengetøy. Ja, for soverommet er minst like viktig som alle de andre rommene når det kommer til interiør og design!

Pssst... Har du et sikkelig luksusdyr igjen på listen? Et sengetøy i sateng eller putevar i velour slår aldri feil!

TIL STUDENTEN

Vis mer

Det er ikke til å legge skjul på at studentlivet kan være tøft økonomisk for mange, og viktige ting som sengetøy, dyner og puter kan lett falle ut av prioriteringslisten - til tross for at det er få ting som er viktigere for søvnen som en godt rustet seng! Med andre ord: har du en student igjen på julegavelisten trenger du ikke å bekymre deg for om et behagelig sengetøy i bomull eller en ny pute vil falle i smak.

Pssst... Denne puten ble elsket av KK sine testpiloter!

TIL MINI

Vis mer

Det er lett å tenke at de minste i hjemmet ikke syns det er like stas å pakke opp dekorasjon til rommet - men slik er det nødvendigvis ikke. Når søvnen frister som mest, men sengen ikke nødvendigvis er like fristende, er et godt triks å piffe den opp med et kult sengetøy som gjør det litt mer gøy å gå til køys! Overrask for eksempel med et lekent og behagelig sengetøy med dyr på. Da kan den minste more seg til drømmeland ved å finne to like dyr eller telle hvor mange det er av en sort.

Pssst... Et dekorerende pledd til mini og bamsen er også et must når vinterkulden slår til.

Vinn sengetøy!

Vinn sengetøy!

Registrer deg og motta vårt nyhetsbrev

Vil du drømme deg litt bort? Registrer deg under og du vil motta en smakebit av Høie sin drømmeverden via nyhetsbrev. I tillegg vil alle som registrerer seg være med i trekningen om å vinne valgfritt sengetøy fra Høie til en verdi av 2500 NOK.Vinn sengetøy

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer