Annonsørinnhold

Priorin

KK Testpilot

Kapslene som gir næring til håret ditt

Vi søker 10 testpiloter som får teste en hårkur i tolv uker - helt gratis. Alt du trenger å gjøre, er å si din ærlige mening!

Kapslene som gir næring til håret ditt

– Håret mitt er sunnere og tykkere nå, forteller Kristin fra Sandnes.

Hun var en av 178 kvinner som testet Priorin-kapsler i fire måneder. Nå ønsker vi at du skal teste selv og se hvilket resultat kapslene gir for deg.

Priorin-kapsler inneholder biotin som gir hårroten næring innenfra og bidrar til å bevare en normal hårvekst. Dette viktige næringsstoffet kalles også Vitamin H, eller hud-vitaminet, siden det bidrar til å bevare ditt normale hår og din normale hud.

Kapslene som gir næring til håret ditt

Melder du deg som testpilot av denne hårkuren får du to pakker med 60 kapsler og skal ta en kapsel daglig. Hver pakke har en verdi på 449 kroner. Kapselen, som inneholder gelatin, svelges hel med litt drikke.

Hormonelt håravfall

Ta bilder av deg selv og håret ditt før, under og etter kuren. Etter seks uker får du et skjema med noen spørsmål på e-post, og etter ytterligere seks uker får du enda et. Det er viktig at du svarer, for vi vil gjerne høre din ærlige mening!

Kapslene som gir næring til håret ditt

Det er mye som kan påvirke håret vårt. Mange er kjent med at håret blir tynnere i tiden etter en fødsel. Etter fødselen synker østrogennivåene, og dette fører til at hårstråene skifter fra vekstfasen til hvilefasen. Overgangsalderen kan også forårsake hormonelt håravfall. Det er helt normalt, og det beste du kan gjøre er å tilføre håret (og ikke minst hårrøttene) næring.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer