Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

Katrine (39): – Fikk glattere hud på under to måneder

Nå anbefaler hun andre å prøve det samme.

FORNØYD: Det går ikke en dag uten at Katrine bruker The Solution.
FORNØYD: Det går ikke en dag uten at Katrine bruker The Solution. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Plutselig merket Katrine Kvalsund, 39 år, at flere av linjene og rynkene ble mindre synlige. Nå går det ikke en dag uten at hun bruker kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab – og anbefaler også andre å prøve.

- Rett i underkant av to måneder etter at jeg startet, kunne jeg se at linjer i pannen, ved munnen og ved øyenbrynene hadde blitt betraktelig mindre. Jeg har brukt kollagenpulveret fast hver morgen siden, og er fortsatt like fornøyd, forteller Katrine Kvalsund som snart fyller 40 år.

Nå får alle KK-lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution™ ved å klikke her.

Har tipset flere venninner

Det var etter å ha lest om kollagenpulveret The Solution™ Anti-wrinkle collagen på Vanessa Rudjords blogg at Katrine bestemte seg for å teste kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab. Nå har hun brukt det i over et år.

- Jeg har anbefalt The Solution™ til flere av mine venninner og det er faktisk helt sykt å se forandringene hos dem også. Kanskje er det lettere å se det på andre enn på seg selv?

Les mer om de internasjonale studiene på oralt inntak av kollagenpeptider

MORGENRUTINE: Katrine starter alltid dagen med å blande ut The Solution i et glass vann.
MORGENRUTINE: Katrine starter alltid dagen med å blande ut The Solution i et glass vann. Vis mer

Kroppens eget antirynkeserum

Kollagen er et protein som finnes naturlig i huden og som holder den elastisk og glatt. Det fungerer som kroppens eget antirynkeserum. Allerede i 30-årsalderen synker hudens kollagennivå gradvis, slik at linjer og rynker kommer til syne.

Studier viser at et daglig inntak av spesielle kollagenpeptider kan øke spensten i huden og forebygge samt redusere linjer, rynker og cellulitter. Kollagenet i The Solution™ er av høy kvalitet, kommer fra naturlige kilder og består av kollagenpeptider som kroppen kan nyttiggjøre seg av.

Ved å innta kollagen med mat eller drikke kan man oppleve tydelig effekt på ALL hud. Effekten har blitt dokumentet i flere studier du kan lese om her.

Anbefales av hudterapeuter

Henriette Howard er hudterapeut ved Oslo Hudpleieklinikk med lang fartstid i bransjen. Hun anbefaler kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab til de som ønsker å forebygge aldringstegn og redusere linjer og rynker.

HUDTERAPAUT: Henriette Howard ved Oslo Hudpleieklinikk
HUDTERAPAUT: Henriette Howard ved Oslo Hudpleieklinikk Vis mer

- Når de første aldringstegn i huden oppstår, skyldes dette at kollagenproduksjonen i huden gradvis avtar. Ved å tilføre ekstra kollagen, kan dette bidra til å utsette prosessen. Huden beholder et yngre uttrykk med mindre rynker og linjer.

- Jeg kommer helt klart til å fortsette

Katrine forteller at selv om hun ikke er spesielt bekymret for at huden blir eldre, ønsker hun selvsagt å forebygge aldringstegn og se ung ut så lenge som mulig – akkurat som mange andre på hennes alder.

- Derfor er det jo så bra at The Solution faktisk jobber fra innsiden og kan redusere aldersrynkene som har begynt å vise seg. Jeg har drukket The Solution hver morgen i ett år nå. Ettersom jeg har merket en tydelig forbedring, er dette noe jeg helt klart kommer til å fortsette med, sier en fornøyd Katrine.

Spesialtilbud: Nå får alle KK- lesere 50 % avslag på den effektive behandlingen. Bestill nå og få 50 % på første forsendelse. I tillegg får du 30 % avslag på alle senere bestillinger.

EFFEKT: The Solution har effekt på ALL hud og du kan bruke det som en del av din daglige hudpleierutine
EFFEKT: The Solution har effekt på ALL hud og du kan bruke det som en del av din daglige hudpleierutine Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer