Annonsørinnhold

Godtlevert

KK Testpilot: Prøv den nye Fleksitarianerkassen – helt gratis

Vi søker 10 testpiloter som vil prøve Godtleverts nyeste matkasse.

SUNT, GODT OG ENKELT: Med Godtlevert får du matvarene på døra. I Fleksitarianerkassen får du én vegetarmiddag, én fiskemiddag og én kyllingmiddag.
SUNT, GODT OG ENKELT: Med Godtlevert får du matvarene på døra. I Fleksitarianerkassen får du én vegetarmiddag, én fiskemiddag og én kyllingmiddag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du opptatt av å spise mer grønt og mindre kjøtt i hverdagen? Kanskje du vil lære deg å lage mer vegetarisk mat?

Da er den siste nyheten fra matkasse-leverandøren Godtlevert noe for deg. De har nemlig lansert Fleksitarianerkassen.

Nå vil vi at du og din familie skal teste den – helt gratis!

Ordet «fleksitarianer» er en sammenslåing av vegetarianer og fleksibel. Det betyr at du ofte spiser vegetarisk, men at du spiser litt fisk og kjøtt iblant.

Med Fleksitarianerkassen får du en grønnere hverdag, eller med andre ord: Mer grønt og mindre kjøtt. Du får spennende og inspirerende middager og hvem vet, det kan hende du lærer deg å bruke grønnsaker på helt nye måter.

Fleksitarianerkassen inneholder alltid én vegetarmiddag, én fiskemiddag og én kyllingmiddag. Den er altså fri for rødt kjøtt som hovedproteinkilde, men kassen har uansett nok av næringsrike og mettende råvarer slik at du får en fullverdig og smakfull middag.

KK Testpilot: Prøv den nye Fleksitarianerkassen – helt gratis

Stadig flere har oppdaget fordelene med matkasser. Du slipper å lure på hva du skal ha til middag. Proffe kokker har plukket råvarene for deg, så du får et sunt og variert kosthold. Du unngår alle impulskjøpene på turer i butikken.

MELD DEG PÅ HER

Fisken som brukes i Fleksiterianerkassen er ofte vill eller linefanget. Kyllingen er som regel fra Ytterøy, som har ekstra fokus på dyrevelferd, gode produksjonsmetoder og kvalitetssikring i alle ledd.

Matvarene blir levert hjem på døra di på søndag eller mandag. Før sjåføren dukker opp får du et varsel på mobilen.

powered by Typeform
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer