Annonsørinnhold

Decubal

KK Testpilot: Vil du prøve hudpleie for oss?

– Vi søker 10 lesere med tidvis tørr hud.

KK Testpilot: Vil du prøve hudpleie for oss?
Publisert
Sist oppdatert

Sliter du med tørr og sensitiv hud når det blir kaldere? Og leter du etter produkter som kan hjelpe, som også passer til hele familien? Vel, da leter vi etter deg!

Produktene du skal teste er fra Decubal, et «apotekmerke» som i over 40 år har utviklet produkter i samarbeid med nordiske hudleger. De er spesielt tilpasset nordisk klima, og alle ingredienser er nøye utvalgt. Decubals produkter passer for hele familien, og er uten parfyme!

Nå søker vi ti tørrnoser til å være med på en eksklusiv test for KK Testpilot. Produktene som skal testes? Decubals Shower & Bath Oil samt deres Original Clinic Cream!

Testperioden vil vare i fire uker.

KK Testpilot: Vil du prøve hudpleie for oss?

Om du ikke kjenner til produktene, her er litt om dem:

Decubal Original Clinic Cream: Dette er kremen for deg med tørr og sensitiv hud! Den kan brukes både til daglig og forebyggende pleie, er middels fet (med 38 % fettinnhold, for å være eksakt!), virker mykgjørende og gir huden fuktighet. Kan brukes både i ansiktet og på kroppen – til hele familien.

KK Testpilot: Vil du prøve hudpleie for oss?

For en helhetlig rutine, skal du også teste:

Decubal Shower & Bath Oil: Dette er også et produkt for tørr og sensitiv hud, og er gull for deg som dusjer og vasker deg ofte, eller liker å ta et deilig bad. Produktet inneholder naturlige oljer og naturlige fuktighetsgivere, samt vitamin E som virker mykgjørende.

Med andre ord: et mildt vaskeprodukt som skal gjøre det mulig å bade og dusje uten å tørke ut huden. Høres det ut som noe for deg?

Meld deg på her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer