Annonsørinnhold

MATCH

Klar for å date igjen?

Gjennom Match får du sjansen til å treffe mennesker du ellers ikke ville ha truffet. Og hvem vet hva det kan føre til? Her er ekspertens beste datingtips!

APP: Med Match sin dating-app kan du når som helst sjekke ut profiler nær deg og chatte med seriøse, oppriktige single som er klare for et ekte forhold. Appen gir deg alle de gode tingene med Match rett i hånden for en raskere og enklere datingopplevelse.
APP: Med Match sin dating-app kan du når som helst sjekke ut profiler nær deg og chatte med seriøse, oppriktige single som er klare for et ekte forhold. Appen gir deg alle de gode tingene med Match rett i hånden for en raskere og enklere datingopplevelse. Vis mer

Helt siden tidenes morgen har vi mennesker blitt tiltrukket av hverandre. Og gjennom alle tider har vi datet på en eller annen måte. Men visste du at siden 2002 har Match ledet an i utviklingen som har gjort at nettdating i Norden i dag er en av de vanligste måtene å treffe en partner på?

Faktisk tar 12 000 norske medlemmer av Match kontakt med hverandre hver dag, og hver uke går over 2 600 av dem på date. Fortvil ikke - du har over 60 forskjellige søkekriterier å velge mellom for å finne treff, om du ikke har lyst til å bla deg i gjennom alle disse profilene.

BRUK RABATTKODE “SOMMER” HER*

Prøv en live videochat

Gjennom Match har du faktisk mulighet til å gjøre en videodate før en mulig fysisk date. På den måten kan du se den andres personlighet og reaksjoner på «trygg avstand» før du bestemmer deg for om du har har lyst til å møte vedkommende på ordentlig.

Funksjonen for videosamtaler og virtuell dating er tilgjengelig både på nettsiden og i Match-appen. Akkurat som på en vanlig første date, er det fint å skrive litt til hverandre først. Derfor er videodating-funksjonen kun tilgjengelig når dere har utvekslet minst fire meldinger med hverandre.

Når du har hatt din første virtuelle date, kan du selvfølgelig videochatte når du vil, og det er en fin måte å bli kjent med hverandre på på avstand!

FÅ 30% I RABATT MED KODE “SOMMER” HER*

Klar for å date igjen?

Viderefør "sommerviben"

Jacqueline Joo er relasjonsterapeut og datingekspert i Match. Hun forteller at sommeren er høysesong for dating.

- Om sommeren beveger vi oss i mer sosiale sammenhenger, og er vanligvis mer åpne og lystne på både eventyr og møte med kjærligheten. Vi pleier også å være litt mer «easy going» om sommeren. Vi tar ikke dating like seriøst, vi starter sommerflørter og tenker «det som skjer skjer», sier Jacqueline.

Denne gode "sommerviben" mener hun er smart å ta seg videre utover nå som hverdagen er tilbake. Selv om sommerferien er over, slutter ikke lysten på å date - om man ønsker seg en kjæreste.

- Den generelle holdningen vi har om sommeren bidrar til å senke kravene og nervøsiteten man kan kjenne på. Det er lettere å være seg selv, noe som igjen fører til at man blir dypere kjent med hverandre, uten press, slik at forholdet har større potensiale til å vare. Det er derfor ingen grunn til å ikke ha den samme type holdningen, selv om det nærmer seg høst, sier Jacqueline.

FÅ 30% I RABATT PÅ ABONNEMENT HER*

DATINGEKSPERT: Jacqueline Joo er relasjonsterapeut og datingekspert i Match. Følger du hennes råd er sjansen større for å få en vellykket date.
DATINGEKSPERT: Jacqueline Joo er relasjonsterapeut og datingekspert i Match. Følger du hennes råd er sjansen større for å få en vellykket date. Vis mer

Finn din perfekte date

Jacqueline forteller at det er spesielt en ting du bør tenke på før du dater. Det er nemlig viktig at du undersøker deg selv og tenker på hva du ser etter, ikke hvem.

- Vi blir lett fanget i jakten på den «spesielle personen» som har den ene unike egenskapen etter den andre. Men det er ikke det som avgjør om dere er den perfekte matchen for hverandre eller ikke, sier hun.

Spørsmålene du skal stille deg er: Hva slags forhold er jeg ute etter? Hvilken livsstil vil jeg ha med min fremtidige partner? Hva er viktig for meg i et forhold? Jacqueline forklarer at dette er viktig å formidle i datingprofilen din, for da vil du tiltrekke deg likesinnede.

Like barn skal leke best, i det lange løp! Jacqueline Joo, relasjonsterapeut og og datingsekspert

- Når det gjelder å finne en date på nett, er det viktig at du bruker tid på profilen din, er aktiv, skriver til alle du matcher med, raskt bruker videochatfunksjonen hos Match og så kommer deg på en fysisk date. For det er først når dere møtes fysisk at du kan bestemme om du har kjemi eller ikke, råder Jacqueline.

OPPRETT PROFIL OG BRUK KODE «SOMMER» HER*

Den perfekte date

Den første daten er alltid spennende, og det er lett å bli litt anspent og nervøs. For å unngå nervøsitet tipser datingeksperten om at første date er tidsstyrt og at den består av en aktivitet.

Det optimale er å foreslå noe sånt som: «Det hadde vært gøy å se hverandre en time for en bolle :-) Kan du på lørdag kl 17? Jeg skal på middag med noen venner senere på kvelden, men møter deg gjerne før, om du kan.» Jacqueline Joo, relasjonsterapeut og datingsekspert

Jacqueline mener at første date skal kun handle om å bli sett en kort stund, og deretter kjenne etter følgende: Har vi kjemi? Føles det gøy? Flyter samtalen? Og vil jeg se deg igjen? Det skal ikke handle om å bli kjent gjennom dype samtaler, for det kommer først på etterfølgende dater når man har følt at det er noe interessant mellom dere. Derfor mener hun en aktivitet er en enkel og rent psykologisk god date fordi den senker trykket.

- Og når det kommer til dating er holdningen din som en A eller O, åpen eller lukket. Hvis du er følelsesmessig åpen og nysgjerrig, vil du føle det lettere å både se og ta sjansen på å for eksempel snakke med en fremmed, eller si ja til en date.

UTFORSK MATCH HER

*Med denne kampanjekoden får du 30 % rabatt på et abonnement for en måned. Den er gyldig for alle abonnementer kjøpt mellom 15/08/2022 og 01/09/2022. Den kan bare brukes én gang per bruker og kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampanjer fra Match. Ut over denne innledende perioden blir passet ditt fornyet automatisk med samme abonnementspakke som du opprinnelig valgte – og til full pris.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer