Annonsørinnhold

TENA

Le, så mye at du tisser på deg!

Ikke la urinlekkasje stanse deg fra å ha det gøy med venninner! Det finnes nemlig beskyttelse for sånt!

Le, så mye at du tisser på deg!

Nå er det altså så lenge siden vi har hatt mulighet til å samle hele venninnegjengen, bare for å ha det gøy sammen! Vi savner det skikkelig! Men det er ikke lenge til vi igjen skal pynte oss opp for hverandre i nyinnkjøpte kjoler og lekre heler, eller kjenne på den lille gleden av å legge på lipglossen du vet ser bra ut på leppene dine.

Det er hyggelig med en gåtur i skog og mark, altså, men det kan ikke sammenliknes med når jentegjengen møtes for å slå seg litt løs. Skravla og betroelsene sitter alltid like løst som latteren, og om vi får muligheten rister vi hoftene løs på dansegulvet og synger av full hals til refrenget fra en stor hit.

Latterlekk: Ok, så er det en stund siden sist, men snart skal hjem og utesteder fylles opp med glade venninnegjenger igjen som ler så hjertelig at det lekker litt nedentil!
Latterlekk: Ok, så er det en stund siden sist, men snart skal hjem og utesteder fylles opp med glade venninnegjenger igjen som ler så hjertelig at det lekker litt nedentil! Vis mer

Vi lengter etter den gode latteren med venninnene, for det gir så mye påfyll av energi som kommer godt med i hverdagen. Men vi savner ikke urinlekkasjen som følger med!

«Herregud, jeg ler så jeg tisser på meg»! Du har garantert hørt den kommentaren før, eller kanskje til og med sagt den selv.

Det er ikke bare en god latter eller en runde på dansegulvet som utfordrer urinblæren. Blant annet kan nysing og trening gi uønsket væske. For noen er problemet så stort at de ofte unngår sosiale settinger, noe de egentlig savner og burde være en del av.

Vær deg selv: Ikke la urinlekkasje hindre deg i å kle deg opp i favorittkjolen og ha det gøy sammen med jentene! Det løser du med TENA Discreet som er spesielt laget for urinlekkasjer!
Vær deg selv: Ikke la urinlekkasje hindre deg i å kle deg opp i favorittkjolen og ha det gøy sammen med jentene! Det løser du med TENA Discreet som er spesielt laget for urinlekkasjer! Vis mer

Inkontinens - helt normalt!

Ja, for kvinner gjør faktisk det! Skvetter, lekker og tisser litt på seg. Visste du for eksempel at 1/3-del av alle kvinner over 35 år har inkontinens i liten eller større grad? Det er ganske mange milioner kvinner på verdensbasis, og altså veldig normalt. Å lekke litt er rett og slett en del av det å være kvinne, og derfor ikke noe du skal være flau over!

Det er ikke dermed sagt at vi synes det er greit! Urinlukt er tross alt ganske sjenerende, også den mørke flekken som synes i skrittet på buksen eller bak på et tettsittende skjørt.

Praktisk: TENA Discreet kommer i pakker med enkeltforpakninger som er praktisk å ha med i vesken eller treningsbagen.
Praktisk: TENA Discreet kommer i pakker med enkeltforpakninger som er praktisk å ha med i vesken eller treningsbagen. Vis mer

Velg riktig beskyttelse for urinlekkasje

Mange velger å bruke bind eller truseinnlegg for å minimere urinlekkasje på klærne. Det de fleste kvinner ikke vet er at variantene du bruker ved menstruasjon hverken er laget for å samle opp den tynne urinvæsken, holde deg tørr eller forhindre den sjenerende odøren.

Du må altså velge et bind eller truseinnlegg som både absorberer urin, holder deg tørr og forhindrer lukt. TENA Discreet, heter de, og du finner dem ved siden av vanlige menstruasjonsbind i dagligvaren.

Det skal være like enkelt og selvfølgelig å plukke med seg en pakke bind for urinlekkasje som en pakke vanlige menstruasjonsbind!

Diskret: TENA Discreet er så tynt at det ikke synes under ettersittende plagg.
Diskret: TENA Discreet er så tynt at det ikke synes under ettersittende plagg. Vis mer

Fornøyde kvinner

For en stund siden gjennomførte vi en testpilot der åtte kvinner testet TENA Discreet Mini i to uker. Samtlige var veldig fornøyde, og anbefalte bindene videre. Blant annet spurte vi om de merket forskjell på TENA Discreet og de vanlige bindene. Her er noen av svarene:

«TENA Discreet er mye bedre! Jeg har tidligere brukt vanlig bind og følt at det ble lukt veldig fort. Med TENA Disscreet føler jeg meg frisk og ren hele treningen igjennom.»

«Bindet føltes mykt og som en veldig god beskyttelse mot urinlekkasjer. Jeg vil definitivt anbefale de til alle som sliter med det samme som meg.»

«TENA Discreet Mini er flatt og usynlig og kan fint brukes til helt tettsittende klær».

«Selv etter to timer med trening var det ingen lukt. Det er en stor fordel og mye bedre enn når jeg bruker vanlige bind.» - Testpilot
«Selv etter to timer med trening var det ingen lukt. Det er en stor fordel og mye bedre enn når jeg bruker vanlige bind.» - Testpilot Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer