Annonsørinnhold

Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Tidenes beste tilbud på Pling: Nå kan du lese Norges beste blader og aviser digitalt i hele høst – uten å betale en eneste krone.

Dette er noen av magasinene du kan lese digitalt med Pling.
Dette er noen av magasinene du kan lese digitalt med Pling. Vis mer

Liker du å kose deg med gode blader og magasiner i høstmørket? Da bør du slå til på et helt rått tilbud på Pling. Du kan prøve den populære tjenesten i hele tre måneder uten kostnad. Et så godt tilbud på Pling har aldri tidligere vært lansert.

Sjekk ut høstkampanjen på Pling og les gratis i tre måneder!

Hva er Pling?

Pling er tjeneste hvor du kan lese noen av Norges mest populære aviser og blader digitalt for en fast og lav pris per måned. I Pling får du tilgang til Se og Hør, KK, Dagbladet, Allers, VI OVER 60, Vakre Hjem & Interiør, PåTV, Dagbladet Magasinet og bil- og båtstoff.

Alle nye utgaver av de ulike publikasjonene er tilgjengelig i Pling før de kommer i butikkhyllene. Du får også tilgang til et enormt arkiv med eldre utgaver.

Mye penger å spare på Pling

Pling fungerer på samme måte som kjente strømmetjenester som HBO og Netflix: Du betaler en lav pris per måned og får tilgang til alt innhold.

Høstkampanjen på Pling innebærer at du får de tre første månedene helt gratis. Deretter betaler du 129 kroner i måneden dersom du er en ny kunde. Hvis du allerede abonnerer på et av bladene som er tilgjengelig i Pling, er månedsprisen på kun 49 kroner.

Hvis du jevnlig kjøper blader og aviser i butikken eller kiosken, er det langt billigere med et abonnement på Pling. Og i tillegg kan du lese et helt univers med magasiner!

Det er ingen bindingstid, og du kan si opp når du selv ønsker det.

Lyst å lese i Pling-appen tre månederhelt gratis? Klikk på lenken under for å registrere deg, og følg instruksene videre.

Les alle blader i Pling gratis i tre måneder

Hvordan bruker man Pling?

Pling er enkel og praktisk å bruke. Du leser side for side helt som i et vanlig blad, og bladene finner du lagret slik at du har et stort arkiv med mange årganger tilgjengelig.

Til sammen finnes det over 1000 blader i Pling. Tjenesten fungerer både på mobiltelefon, nettbrett og PC. For å lese på mobil eller nettbrett må du laste ned Pling-appen, og logge inn med brukernavn og passord første gangen.

Du oppretter brukernavn og passord selv etter du har registrert deg. For å lese på PC må du logge inn på internett hver gang. På hjemmesiden, www.pling.no, står alt forklart, og du kan lage nytt passord der dersom du er uheldig og glemmer det forrige.

Vil du heller lese blader på papir? Sjekk ut tilbudene som gjelder nå! Her er blant annet et supertilbud på papirabonnement på KK, og et som gir deg Se og Hør til kun 26 kroner per blad - sendt rett hjem i postkassen din.

I app på mobilen eller rett i nettleseren, det som passer deg best

For å lese på nett logger du deg inn på pling.no, og trykker «Les i Pling». Her velger du hvilket blad du vil lese, og setter i gang. Enklere blir det ikke!

Det nyeste bladet vil dukke opp først, i tillegg kan du lese separate deler for seg selv – om du foretrekker det. Det er selvsagt også mulig å bla i arkivet. Da kan du lese tidligere utgaver du ikke har fått med deg, eller som du vil lese på nytt.

Pling Norge-appen er like enkel. Første gang du åpner den trykker du «Logg på». Trykk så på «Magasiner». Her velger du bladet du har lyst til å lese.

Den nyeste utgaven dukker opp først. Sveip til venstre om du vil tilbake til oversikten over magasiner, eller til høyre om du vil se arkivet med tidligere utgaver. Du åpner magasinet ved å trykke på forsiden.

Her er lenke til Pling-appen - du finner den både til iPhone og Android.

Er du klar til å teste tre måneder gratis? Klikk på lenken under for å registrere deg.

Få tilgang til alt i Pling gratis i tre måneder

Hvilke blader og aviser er med i Pling?

Du får full tilgang til Dagbladet, Se og Hør, KK, Allers, Vakre Hjem & Interiør, VI OVER 60, PåTV, Se og Hør Extra, Dagbladet Magasinet, samt tidligere utgaver av Autofil og Båtmagasinet.

Her er det med andre ord mye å velge i, enten du liker kjendiser, interiør, mat, biler eller nyheter. Hos Pling finner du magasiner for enhver smak. Kanskje har du en favoritt blant disse? Eller kanskje du finner en ny favoritt?

Med Pling får du tilgang til hele 11 ulike blader. De fleste av disse kommer ukentlig. Prisen på et Se og Hør-blad er per i dag 58 kroner. Med andre får du en hel verden av blader til prisen av litt over to Se og Hør.

Klikk på lenken under for å registrere deg - og start din gratis prøveperiode på tre måneder nå.

Hvor ofte oppdateres innholdet i Pling?

Det skjer noe nytt i Pling nesten daglig. Avisen Dagbladet er med, og kommer ut alle dager unntatt søndag. De fleste av bladene kommer ukentlig. Dette betyr at du hele tiden kommer til å ha nytt innhold som venter på deg. Slik kan du holde deg oppdatert på nyhetsbildet med Dagbladet, kjendiser med Se og Hør og interiør med Vakre Hjem & Interiør. I tillegg kan du lese dyptgående reportasjer i Dagbladet Magasinet.

Med Pling får du altså både siste nytt og dypere innsikt i en rekke temaer - dette er mye innhold for pengene. Her vil du alltid ha nytt lesestoff for hånden.

Digitalt er mer praktisk – les uten nett

For mange lesere er fysiske blader en tradisjon. Samtidig er det ikke alltid like lett å vite hva du skal gjøre med dem etter du er ferdig. Kanskje du glemmer å kaste dem, eller har en tendens til å la gamle blader ligge?

Noen ganger får man lyst til å spare på et blad. Bladet har kanskje en interessant artikkel du vil lese på nytt. Hvis dette skjer med flere blader, sitter man fort igjen med en stabel.

Er du lei av at bladene hoper seg opp? Da bør du prøve Pling. Her har du alle bladene dine på samme sted. Du slipper også å kaste bladene dine i papirsøppelet etterpå.

Pling Norge-appen kan du enkelt laste ned magasiner du vil lese igjen. Disse finner du under «Mine Magasiner». Blader som er lastet ned, kan du også lese uten nett. Dette er praktisk hvis du vil spare data mens du er på farta, eller har lite data inkludert.

Prøv Pling i dag - få full tilgang i 3 måneder

Disse bladene finner du i Pling:

  • KK - Norges største kvinnemagasin
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

KK gir kvinner påfyll, inspirasjon og gode tips i hverdagen. KK betyr kvalitet og god journalistikk, men også innovasjon og nyskapning, noe merkevaren har vunnet en rekke mediepriser for!

Her får du: •Mote / Skjønnhet •Helse / samliv •Interiør •Mat •Trening •Sterke historier •Intervju med kjente kvinner •Bli-ny reportasjer. Sjekk også ut dette knalltilbudet på KK-abonnement!

  • Se og Hør, hver tirsdag og fredag
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Norges største ukeblad med to utgivelser i uken: Se og Hør Tirsdag og Se og Hør Extra (hver fredag). Bladet som er best på kjendis, kongelige og reise. Her finner du kjendisstoff fra inn- og utland, alt om de kongelige, skjebnereportasjer, reisereportasjer, Jan Thomas Motepoliti, stor TV-guide, Kryssord, sudoku og quiz og mye mer. Se og Hør gjør livet gladere! Se også tilbud på abonnement på papirutgaven av Se og Hør her.

  • Dagbladet
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Dagbladet er en riksdekkende løssalgsavis hvor nyheter er viktigst. Sport, kultur og debatt er avisas sterke sider. Avisa kombinerer det spisse og det brede. Gjennom reportasjer og kommentarer skal Dagbladet være en sentral bidragsyter i offentlige debatt. Du kan også abonnenere på Dagbladet hver helg her.

  • Ukebladet Allers
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Norges eldste ukeblad er bladet du blir glad i. Best på mat, helse og strikk. Her finner du alltid artikler om mat, helse, hobby/håndarbeid, kryssord/hjernetrim, sterke historier og inspirerende kvinner, mote, interiør og reise

  • Magasinet VI OVER 60
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Bladet har en bred mix av feature- og fagstoff (juss/økonomi), og møter med voksne personer med interessante perspektiver på livet. I tillegg får du: •Personlig økonomi •Pensjon •Lover og regler •Helse og livsstil •Reise og opplevelser •Tips og inspirasjon

  • Magasinet Vakre Hjem & Interiør
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Et av Norges ledende interiørmagasiner finner du også i Pling. Les om inspirerende interiør, arkitektur, livsstil, mat og hage. Personlig, klassisk interiørstil med blanding av gammelt og nytt. I tillegg: •Særegne hjem •Tips og råd •Kjøpetips og produktguider •Gjør det selv – tips •Mat

  • Ukebladet PåTV
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Norges største TV-guide med TV-oversikter og tilhørende redaksjonelt stoff. Her får du: •Programoversikt •Beskrivelser av serier •Sportshøydepunkter •Komplett filmoversikt med vurderinger

  • Magasinet – Norges fremste avismagasin
Les KK, Dagbladet, Se og Hør og andre magasiner gratis* i tre måneder

Magasinet er Dagbladets lørdagsbilag, og er alltid aktuelt, berørende, underholdende, overraskende og gir ny kunnskap. Ambisjonen er å styrke relasjonsjournalistikken og gi leserne mer aktualitet og flere dokumentarer.

  • Bil og båtstoff
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer