Annonsørinnhold

Max Factor

Maskaratriksene som redder oss

- Og tabbene vi ALDRI vil gjøre igjen!

Maskaratriksene som redder oss
Publisert
Sist oppdatert

Flere som sliter med maskara som ender over og under øynene, klumper seg, eller rett og slett ikke gir den glamorøse looken du drømmer om?

Maskaratriksene som redder oss

Selv har vi kjent på det meste, og har derfor spurt Linda Wickmann, ansvarlig makeupartist for Max Factor, om hvordan man får bukt med maskaraflokene og ikke minst: lander de lange, volumøse dådyrvippene.

Her er hennes hemmeligheter!

1.Mange sliter med maskara på avveie. Har du noen triks for å få den til å sitte—hele dagen?

— Legg maskaraen på HELT rene vipper, slik sitter den bedre. Unngå å ta deg i øynene og er du litt eldre? Vurder vannfast maskara. Tårekanalene svekkes nemlig noe med alderen, slik at øynene, forså maskaraen, renner fortere.

2.Maskara + tunge øyelokk blir fort sølete. Har du noen tips her?

—Unngå store børster! Bruk heller en smal, tynn kost. Slik unngår du lettere maskara på øyelokket. Både Clump Defy og Masterpiece Max, litt avhengig av vippene dine, er supre her. Har du få, fine vipper du ønsker perfekt gredd; velg Clump Defy. Har du mer vipper og drømmer om ekstra volum? Da er Masterpiece Max maskaraen for deg.

Maskaratriksene som redder oss

3.Så vippetypen har noe å si, det visste vi ikke! Kan du fortelle litt mer om hvilken type børste man bør bruke på ulike vippetyper?

—Det har absolutt noe å si, og det spørs litt hva man ønsker: Mange med korte, tynne vipper vil gjerne gjøre vippene tykkere og lengre. Gå da for en slank kost, med mange tagger. Også her er Clump Defy og Masterpiece Max gull! Har du korte, tykke vipper og ønsker mer lengde? Da ville jeg gått for Masterpiece Max som leverer både på volum og lengde.

Har du lange, tynne vipper og ønsker deg mer volum? Da er False Lash Effect helt fantastisk. Den gir primært volum, men også lengde. Har du derimot lange, tykke vipper og sliter med at de klistrer seg? Da er Clump Defy din beste venn.

Psst! Fått med deg KK-testpilotvinneren Masterpiece Max? Råere maskara skal du lete LENGE etter (Ja, den gir BÅDE volum og lengde!)

Pssst! Fått med deg denne KK-favoritten? Den ble anbefalt av alle våre testpiloter og vi ELSKER den!
Pssst! Fått med deg denne KK-favoritten? Den ble anbefalt av alle våre testpiloter og vi ELSKER den! Vis mer

4.Mange drømmer om lange vipper: Hvordan få man de LENGSTE vippene med maskara?

—Bruk litt tid på å bygge de ut! Du kan begynne med et lett og fint lag: Først oppe og deretter nede. Slik rekker maskaraen også å tørke litt før du eventuelt legger et lag til.

5.Og hvis det har seg sånn at man også drømmer om VILT volum. Hvordan får man i så fall det?

—Bruk den nye primeren Max Out Blue Primer— den er helt vill(!)— bygger vippene i alle retninger, og gjør dem tykkere og lengre. Jeg tok på ett par lag av denne, lot den tørke litt og påførte False Lash Effect mascara. Tre lag senere hadde jeg de lengste og tykkeste vippene jeg noen gang har fått av en maskara— og jeg har prøvd utallige opp igjennom årene! PS! Den er blå som gjør at vippene dine virker ekstra sorte når du påfører maskara, og øynene vil fremstå som klarere.

MASKARA: At maskara kan gjøre en STOR forskjell er det ingen tvil om, men visste du at feil børste kan gi søl, og sammenklistrede vipper?
MASKARA: At maskara kan gjøre en STOR forskjell er det ingen tvil om, men visste du at feil børste kan gi søl, og sammenklistrede vipper? Vis mer

6.Hvordan unngår man at maskaraen drysser?

—Ved å å kjøpe Max Factor maskaraene! Mange andre maskaraer inneholder nemlig masse ekstra fiber. Det ser kanskje fint ut der og da til fibrene knekker og du ender opp med masse små prikker under øynene. Gå heller for en maskara med voks, som gir en naturlig bygging og unngå avknukne biter på avveie.

7.Hvordan unngå klumper?

—Mange med korte vipper (?)som drømmer om lange og tykke, velger store koster med få tagger. Da er det fort gjort at vippene klumper seg. For å unngå dette, bruk heller en maskara med mange tagger, så du får gredd vippene ordentlig. Har man “vanlige” eller litt tykkere vipper er det lett at koster med tette tagger ikke kommer mellom vippene. Se da heller etter en maskarakost med taggene litt lengre fra hverandre— da blir de perfekt gredd og du unngår klumper.

Psst! Les mer om KK-testpilotvinneren Masterpiece Max her. Aldri har vi følt oss så fine som med denne:Vi snakker VIRKELIG dådyrvipper!

8.Hva er den største maskara-tabben folk gjør?

—At man ikke tørker bort de sølete prikkene under øynene, da ser man fort både eldre og mer sliten ut. Bruk en q-tip, fjern de og vips ser du mye freshere ut. Påfør heller aldri maskara på vipper som har rester igjen fra gårsdagen

MASKARA: Vet du forskjell på børstene? De gir nemlig veldig ulik effekt!
MASKARA: Vet du forskjell på børstene? De gir nemlig veldig ulik effekt! Vis mer

Wickmanns fem steg til PERFFEKT maskara!

Så hvordan legger man egentlig perfekt maskara? Her er stjernesminkørens ultimate guide:

1. Start alltid med helt rene vipper, og bruk god tid. Stress = søl

2.Se ned, og jobb børsten fra side til side, og fra rot til tupp. Se opp og påfør maskara på undervippene.

3. Har du strie, nedoverpekende vipper bruk gjerne en vippetang, (men med måte!)

4. For full effekt kreves flere lag. For ekstra lengde gå over med maskarakosten helt ytterst på vippene for å forlenge de.

5.Og husk at ulike maskaraer gir ulik effekt. Ha gjerne flere maskaraer til ulikt bruk! Jeg bruker Volume Infusion til hverdags. Den gir myke, fine vipper og pleier da den inneholder biotin og keratin. Til kveldsbruk, eller bare for litt ekstra volum, bruker jeg Masterpiece Max , som gir akkurat det! Og skal jeg på fest er det ingen tvil: da bruker jeg Max Out Blue Primer og False Lash Effect maskara i Deep Raven black, en helt RÅ kombinasjon!

Maskaraguide

Fortsatt usikker på hvilken maskara du er ute etter? Her er en guide på tre av Max Factors storfavoritter!

Maskaratriksene som redder oss

MEGA VOLUM - False Lash Effect Mascara, passer til deg med lange vipper, og har en stor gummibørste!

False Lash Effect Mascara gir masse volum! Gummibørsten er bygget opp av en stor kjerne som er fylt med rader av børstehår som er plassert tett i tett. Det gjør at børsten holder mye maskara og fordeler den jevnt og klumpfritt fra de innerste vippene til de ytterste tuppene av vippene. False Lash Effect Mascara er en ren volum-mascara, som gir tette, fyldige vipper og en «løsvippe»-effekt!

Kort sagt:

  • Max Factors største børste noensinne
  • Ren volum-maskara som gir megavolum
  • Gummibørste
Maskaratriksene som redder oss

HIGH VOLUME – 2000 Calorie Mascara, passer til alle, nylonbørste

Med 2000 Calorie Mascara får du myke, separerte vipper med klassisk volum.Mascaraen er parfymefri, og perfekt for deg som bruker linser eller har sensitive øyne. Gir opptil 300% mer volum enn du har med usminkede vipper, og er anerkjent som en klassiker og favoritt blant makeupartister.

Kort sagt:

  • Opptil 300% mer volum
  • Parfymefri formula
  • Nylonbørste
  • Bestselger
Maskaratriksene som redder oss

Masterpiece Max Mascara er en bestselger og klassiker fra Max Factor.

Formulaen er myk og enkel å bygge. Gjør det enkelt å definere vippene og få fyldig og naturlig volum. Den patenterte iFX-børsten sørger for at du når hver eneste vippe for et stilrent, voluminøst uttrykk helt uten klumper.

Kort sagt:

  • Volum & definisjon
  • Gummibørste
  • Bestselger

LES OGSÅ: Slik finner du riktig foundation til voksen hud

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer