Annonsørinnhold

Nytelse

Womanizer Week:

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

Sexekspert og sexolog Maria K. Ebbestad gir deg de beste tipsene til leketøy du må eie! – Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe.

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

Sexleketøyet Womanizer har på rekordtid blitt verdens mest solgte leketøy for kvinner. Denne uken er det Womanizer Week på Nytelse.no, for å kaste ekstra glans over det populære produktet.

– Womanizer har blitt såpass populær, da den rett og slett lever opp til forventningene. Det er umulig å oppnå et rykte som den har uten at den virker. Har du ikke prøvd denne, har du gått glipp av noe, mener Maria K. Ebbestad, som er sexolog og pressesjef i Nytelse.no.

Under Womanizer Week får du 20% avslag på alle produktene fra Womanizer. I tillegg kommer produktet med en orgasmegaranti, sier eksperten.

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

Vis mer

Orgasmegaranti

– Man får pengene tilbake om man ikke oppnår orgasme innen 30 dager.

Ebbestad kan fortelle at så mange som 98 prosent har oppnådd orgasme med hjelp av Womanizers produkter - mange også sin første.

– Fungerer den ikke optimalt for deg, får du pengene tilbake. Vi vil da hjelpe deg med å finne et annet produkt som passer bedre for deg og dine ønsker.

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

Hvilken Womanizer passer for deg?

WOMANIZER LIBERTY

Mindre, enklere og stillegående: Womanizer Liberty er det perfekte sexleketøyet å ha med på reise, da den er liten og nett. Frykt ikke grunnet størrelsen, den har fortsatt den fantastiske Womanizer-effekten. Womanizer stimulerer klitoris med trykkbølger, det gir en unik effekt som kan gi orgasmer selv til deg som sliter med å komme med vanlige sexleketøy - med 6 ulike intensitetsnivåer. Liberty slår seg av etter 30 minutter grunnet overoppheting.

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

WOMANIZER PREMIUM 2

Flere fordeler: Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med 14 ulike nivåer. Leketøyet slår seg først på ved berøring av hud, og slår seg av når den tas fra kroppen. Dette gjør den til den ultimate reisevennen. Bare len deg tilbake, slapp av og nyt.

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

WOMANIZER DUO

For deg med erfaring: Womanizer Duo stimulerer både G-punkt og klitoris samtidig. Den er vanntett, oppladbar og effektiv! Velg mellom 12 ulike nivåer på trykkbølgene, 12 styrkenivåer på vibrasjonene og hele 10 ulike vibrasjonsrytmer! Du velger selv om du vil stimulere klitoris og G-punktet samtidig, eller hver for seg. Duo er stillegående og vanntett, og den har mer enn nok batteritid for så mange orgasmer du klarer!

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

WOMANIZER OG

Den verdensberømte Womanizer-effekten mot g-punktet? Ja takk! Womanizer OG er den første trykkbølgestimulatoren for G-punktet. En kombinasjon av intense trykkbølger og vibrasjoner gjør dette et leketøy ulikt alt annet vi har sett fra suksessprodusenten Womanizer. Denne stimmuleringen er veien til din første eller neste sprutorgasme.

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

Lysere tider

Nå er det høytid når det kommer til sexleketøysalg, mye grunnet at lyset endelig er tilbake. Det resulterer i at de aller fleste blir mer våryr.

– Hormonene herjer i kroppen, og det resulterer i mer sexlyst. Det ser vi også på salget, kan Ebbestad informere.

Det er mange kunder som ønsker produkter de kan ha med på ferie og på hytta, og her kan Womanizer fort bli din beste venn. Alle fire bestselgerne er stillegående og vanntette - produkter som er fine å ha med i kofferten.

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

Mange fordeler: Alle de fire produktene er stillegående og vanntette. Perfekt til sommeren!
Mange fordeler: Alle de fire produktene er stillegående og vanntette. Perfekt til sommeren! Vis mer

Ebbestad holder likevel en knapp på Premium 2 eller Womanizer OG, da disse produktet er de absolutt beste.

– Premium 2 har hele 14 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg den perfekte opplevelsen. I tillegg slår produktet seg kun på når den berører kroppen. Det vil si at den stopper med en gang du fjerner leketøyet fra huden, perfekt om noen buser inn, sier Ebbestad.

Hun sier at det som er ekstra spennende med Womanizer OG er at du er ett skritt nærmere å få sprutorgasmen som så mange ønsker å oppleve, ved hjelp av denne g-punktspulsatoreren som stimulerer g-punktet til orgasme.

- Valget avhenger av hva slags stimmulerering du foretrekker, og nå som du får 20% rabatt, hvorfor ikke velge begge, smiler Ebbestad.

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

– Med denne oppnår 98 prosent orgasme

Hvordan velger du?

– Jeg anbefaler alltid å bli kjent med egen kropp. Det er viktig å greie å oppnå orgasme selv også, ikke bare ved hjelp av leketøy. Bli kjent med din egen kropp, slik at du kan oppnå orgasme på flere måter, sier Ebbestad.

Hun legger til at for en som ikke har opplevd orgasme ennå, kan det være fint å kjenne på hvordan følelsen bygger seg opp, og hvordan kroppen fungerer, både med og uten partner - med og uten Womanizer.

– Noe av det aller viktigste er at det gir orgasme, og det gjør virkelig Womanizer-produktene. Det er det eneste produktet som stimulerer alle de over 10 000 nerveendene i klitoris samtidig, noe verken du eller en partner greier. Hvis det er orgasme som er målet, noe det ofte er, er dette den desidert beste gaven, sier hun.

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

KJØP WOMANIZER – FRI FRAKT NÅ – 20%

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer