Annonsørinnhold

Sloggi

Moteprofilen: – Mange gode grunner til at alle kvinner bør ha en sånn i klesskapet

Moteprofilen: – Mange gode grunner til at alle kvinner bør ha en sånn i klesskapet
Publisert
Sist oppdatert

Pssst: Har du lyst til å være komfortabel dagen lang? ZERO Feel selges blant annet hos nettbutikken Timarco og hos Cubus.

De fleste kjenner seg nok igjen i scenarioet; du kommer inn døra etter en ekstra lang arbeidsdag, og hva er det første du gjør? Jo, omtrent før skoa er av, ryker BH-en.

Enten den klemmer, stikker eller strammer – det er alltid en lettelse å få av seg BH-en og fiske noe mer komfortabelt ut av klesskapet. Det er tross alt lite som er viktigere enn komfort idet man synker ned i sofaen for kveldens serietitting, strikkemaraton eller scrollebonanza.

Nettopp behovet for komfort, kombinert med at stadig flere kvinner innser at vi slett ikke er pålagt å ha på BH, har sørget for at mange dropper den fullstendig.

Blant annet har superstjerner som Kendall Jenner (24), Rihanna (32) og Jennifer Aniston (51) gått i bresjen for #FreeTheNipple-bevegelsen.

Også den norske moteprofilen Katarina Petrovic (27) har i lang tid sverget til en BH-fri hverdag.

BH-en for deg som ikke liker BH-er

Petrovic forklarer at hun ikke synes det ser noe særlig bra ut under klær – hvert fall ikke når det synes for mye og tar for mye oppmerksomhet – og at det ofte forandrer utseende på både plagg og brystet i seg selv.

– Men den viktigste grunnen er rett og slett at jeg synes det er ubehagelig. Selv om jeg vet at jeg har valgt riktig BH, at det er riktig cup og riktig mål rundt, så synes jeg at den gnager. Jeg kjenner den, liksom, og den er i veien, sier influenceren.

Men det var før hun oppdaget ZERO Feel – en undertøyskolleksjon fra sloggi, laget for den moderne kvinnen.

Hun som ikke vil måtte velge mellom å føle seg sexy og å være komfortabel. Hun som trenger pålitelig støtte, men likevel vil føle seg fri som fuglen. Hun som vil ha en BH som lar henne være akkurat som hun er; undertøyet skal forme seg etter kroppen, undertøyet skal ikke tvinge kroppen inn i en fasong.

NOE FOR ALLE: ZERO Feel-undertøy kommer i blant annet fargene hvitt, sort, krem, plomme og fersken. FOTO: Sloggi
NOE FOR ALLE: ZERO Feel-undertøy kommer i blant annet fargene hvitt, sort, krem, plomme og fersken. FOTO: Sloggi Vis mer

ZERO Feel er laget av silkemyk mikrofiber og føles fjærlett på huden. Undertøyet er også sømløst, som sørger for at det er like lite synlig som det er merkbart. Perfekt under favoritt-t-skjorten din eller den kjolen du bare drar frem til de fineste anledningene, altså!

I tillegg gir det elastiske 360 graders stretch-materialet deg total bevegelsesfrihet og spillerom til å bare være deg.

Kanskje best av alt, så er den helt uten stikkende, klemmende spiler. (Frykt ikke, kjære deg med større fordeler; til tross for at undertøyet er uten spiler, har det likevel godt hold takket være sterkt materiale og smart konstruksjon.)

– Hvis du velger vekk BH-en sånn som meg, fordi den er ukomfortabel, så prøv dette. Den er «supercomfy»!, oppfordrer Petrovic.

Se flere grunner til at ZERO Feel er moteprofilens nye favoritt:

«Puppevennlige» merker på agendaen

Sloggi mener at ekte komfort er en slags superkraft som gir oss overskudd til å yte det lille ekstra – og vi kan ikke annet enn å si oss enige.

Vi vet alle vel hvor mye «bagateller» som en påbegynnende hodepine, et gnagsår på foten eller en småsulten mage kan påvirke humøret? Det samme gjelder ubehagelig undertøy.

– Vi ser større og større etterspørsel etter komfort og naturlig silhuett. «Puppevennlige» merker er absolutt på de unge forbrukernes agenda! Dét vil vi i sloggi gjerne støtte opp om, sier markeds- og kommunikasjonssjef Charlotte Sjøgaard.

Hun forteller at sloggi siden begynnelsen i 1979 har tøyet grenser og vært innovatører på undertøysfronten – alltid med med komfort i fokus.

Nå tar de dog engasjementet til neste nivå:

– Vi vil frigjøre kvinner fra bøyler og ubehagelige BH-er. Det er på tide å hylle ekte komfort, og derfor har vi besluttet at vi fra 2023 kommer til å være helt bøylefri. Da kommer altså ingen av BH-ene våre til å finnes med bøyler, forteller Sjøgaard.

2023: Om tre år skal hele sloggis sortiment være bøylefritt. Ikke mer klyping eller stikking av spiler på avveie – hurra! FOTO: Sloggi
2023: Om tre år skal hele sloggis sortiment være bøylefritt. Ikke mer klyping eller stikking av spiler på avveie – hurra! FOTO: Sloggi Vis mer

Pssst: Har du lyst til å være komfortabel dagen lang? ZERO Feel selges blant annet hos nettbutikken Timarco og hos Cubus.

Tre gode BH-tips

Hva er det viktigste å tenke på når man ser etter BH?

– Uansett hva slags undertøy du ser etter, er det viktig å finne noe du føler deg tilpass i. Når du er helt komfortabel fysisk og psykisk, kan du fokusere på å nyte livet og ha det gøy – så deilig undertøy er et fint sted å starte, sier Sjøgaard.

Har du noen gode råd for å finne den rette BH-en?

– Mange sliter med å finne riktig størrelse når de er på jakt etter nytt undertøy. Det kan være vanskelig å navigere seg i jungelen av skålstørrelser og omkretser. Nettopp derfor ser man at bransjen begynner å gå vekk fra de tradisjonelle skålstørrelsene, forteller markedssjefen.

– Hos sloggi har vi for eksempel introdusert «easy sizing» som skal gjøre det lettere å finne riktig BH. Vi har forenklet størrelsene våre og tilbyr nå small, medium og large. Målet er at det skal være like lett å kjøpe ny BH som å kjøpe ny t-skjorte, legger hun til.

Hvor ofte bør BH-er vaskes? Har du noen vasketriks på lur?

– På samme måte som med klær, bør man passe på å skåne BH-ene sine for overdreven vask og for høye temperaturer. Vaskemaskiner blir bedre og bedre, og nå kan de fleste fjerne bakterier og skitt også ved lavere temperatur. I tillegg er det bedre for miljøet, sier Sjøgaard og avslutter:

– Husk dessuten å alltid vaske BH-ene dine i en vaskepose!

NYT LIVET: Komfort i hverdagen – fra innerst til ytterst – er alfa omega. Dermed er deilig undertøy er et fint sted å starte! ZERO Feel kan kjøpes på blant annet Timarco.com og hos Cubus. FOTO: Sloggi
NYT LIVET: Komfort i hverdagen – fra innerst til ytterst – er alfa omega. Dermed er deilig undertøy er et fint sted å starte! ZERO Feel kan kjøpes på blant annet Timarco.com og hos Cubus. FOTO: Sloggi Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer