Annonsørinnhold

No7

Testpilot

Nå kan du teste it-produktet helt gratis!

Vi søker tre personer som vil teste nyheten Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid. Lover, du får vakker glød og en følelse av fornyelse når sommerferien er over.

Følelsen av fornyelse: Peeling med glykolsyre er en effektiv og sikker måte å fornye huden på.
Følelsen av fornyelse: Peeling med glykolsyre er en effektiv og sikker måte å fornye huden på. Vis mer

Glykolsyre! Det har du helt sikkert hørt om. AHA-syren har vært brukt i peelingbehandlinger på hudklinikker i årevis, og kanskje du til og med ha fått en sånn peeling uten at du har visst om det. Fordi den både er svært effektiv og kan tilpasses alle hudtyper er den veldig populær blant hudterapeuter og som ingrediens i profesjonell hudpleie.

For vi må innrømme at huden både føles og ser helt fantastisk ut etter en profesjonell behandling hos hudterapeut. Huden er glatt og myk å ta på, og det er i alle fall ikke noe å si på gløden!

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

God følelse: Ingenting føles bedre enn når huden stråler, kjennes fastere og er myk å ta på! No7 Laboratories selges eksklusivt på Boots Apotek.
God følelse: Ingenting føles bedre enn når huden stråler, kjennes fastere og er myk å ta på! No7 Laboratories selges eksklusivt på Boots Apotek. Vis mer

Hvorfor glykolsyre?

Glykolsyre kan nok høres litt voldsomt ut, men glykolsyre har rett og slett evnen til å løse opp døde hudceller fra hudoverflaten. Det er det som gjør at huden ofte føles tørr og gusten, og som kan være årsaken til at hudpleien din ikke fungerer så godt. I tillegg bidrar glykolsyre til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin, det som gjør huden mykere, fastere og mer jevn i teksturen. Og det liker vi!

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

Passer alle: Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid passer alle hudtyper og hudfarger. Men om du er under behandling for rosacea eller huden er irritert, sprukken og rød skal du ikke bruke produktet. Den er klinisk testet og godkjent av hudlege.
Passer alle: Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid passer alle hudtyper og hudfarger. Men om du er under behandling for rosacea eller huden er irritert, sprukken og rød skal du ikke bruke produktet. Den er klinisk testet og godkjent av hudlege. Vis mer

Klinikkbehandling hjemme

Det er ikke alltid det passer å gå til en hudpleier for å få frisket opp huden. Tiden strekker ikke til, og lommeboka tillater ikke alltid hverken dyre behandlinger eller salongprodukter. Da er det fint å vite at det finnes et produkt som bare fungerer, og som ikke koster "skjorta".

No7 Laboratories selges eksklusivt i Boots Apotek, og er din hudklinikk, hjemme! Nå lanseres Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid, en supereffektiv peeling som gir samme følelsen av fornyet hud som du får etter hudbehandling i klinikk.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

God natt: Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid skal kun brukes som en del av din kveldsrutine.
God natt: Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid skal kun brukes som en del av din kveldsrutine. Vis mer

Så enkel å bruke

Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid skal kun brukes på kvelden før du legger deg. Den skal ligge på nyrenset hud i kun fem minutter før den vaskes av. Det vil si at i løpet av tiden det tar å pusse tennene har du gitt huden en fornyende behandling med jevnere hud, mindre porer og mer glød som resultat! Enklere blir det ikke!

Du får best utbytte av peelingen når den brukes to til tre ganger i uken.

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

MELD DEG PÅ SOM TESTPILOT HER:

Effektiv hjemmebehandling: Resurfacing Peel er perfekt å bruke som en kur 2-3 ganger i uken i noen uker.
Effektiv hjemmebehandling: Resurfacing Peel er perfekt å bruke som en kur 2-3 ganger i uken i noen uker. Vis mer

Lyst til å teste?

Vi ønsker å gi tre personer i 30-, 40- og 50-årene muligheten til å være blant de første i Norge til å teste denne fantastiske peelingen. Du forplikter deg til å bruke Resurfacing Peel 15% Glycolic Acid 2-3 dager i uken i 5-6 uker, og dele din opplevelse med produktet etter endt testperiode.

Vi tar også før- og etterbilder av deg i vårt studio i Oslo, slik at du må ha mulighet til å komme til Oslo nå og i starten av august.

Svarfrist: Søndag 27. juni

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer