Annonsørinnhold

ROEDE

Norgesmester i jojoslanking

– Jeg var norgesmester i jojoslanking, sier Janne Brandsgård.

SLANKER SEG IKKE LENGER: Janne Brandsgård fikk ikke kontroll på vekta før hun fikk veiledning på kosthold. Foto: Nicolas Tourencce
SLANKER SEG IKKE LENGER: Janne Brandsgård fikk ikke kontroll på vekta før hun fikk veiledning på kosthold. Foto: Nicolas Tourencce Vis mer

- Jeg har prøvd alle metoder og pulverkurer, og jeg raste ned i vekt – og opp igjen.

Nå har Janne sluttet å slanke seg. Likevel går hun ned i vekt.

Spiser mer enn noen gang

– Jeg kjente at nå måtte jeg finne noe som funket, sier Janne.

- Helt tilfeldig leste jeg en test i et ukeblad over masse forskjellige tilbud på slankefronten, og da var det Roede som kom best ut. Nå har jeg gått ned nesten 11 kilo siden august, og jeg spiser mer enn jeg har gjort noen gang. Jeg sliter faktisk med å få i meg maten jeg skal i løpet av dagen.

Prøv Roede-appen i 14 dager for kun kr 1,- (deretter kr 99,- per måned)

Personlig veiledning

– Roede gir meg veiledning på kosthold, det er det viktigste. Det er snakk om å velge riktig type mat og å velge nok mat – og variert. Du får en veldig sånn bevisstgjøring på hva du mangler, sier hun.

- Jeg oppdaget jo at jeg spiste alt for lite frukt og grønt, og alt for lite kalsium – det ante jeg jo ikke. Det var hverdagsmaten som var det største problemet. Jeg spiste for lite faktisk, sier Janne, men jeg var alt for dårlig på trening, og alt for glad i søtsaker, øl og rødvin.

Finn ditt Roede-kurs: Der du bor eller på nett

SPISTE FEIL: Janne oppdaget hos Roede at hverdagsmaten var problemet. Foto: Nicolas Tourencce
SPISTE FEIL: Janne oppdaget hos Roede at hverdagsmaten var problemet. Foto: Nicolas Tourencce Vis mer

Nekter meg ingenting

– Hvis jeg har lyst på et glass vin, så tar jeg et glass vin, og hvis jeg har lyst på et kakestykke, så gjør jeg det, forteller Janne. Men jeg er blitt flinkere til å stoppe opp og spørre: "Har jeg egentlig lyst på det kakestykket, trenger jeg det liksom?". Og så er det ofte at jeg egentlig ikke har lyst på det. Og det merker jeg jo, at det søtsuget, det er blitt borte.

Bevegelsesøkonom

– Jeg er ikke glad i å trene, så ærlig må jeg være. Jeg spilte håndball på ungdomsskolen, men det var mest fordi alle andre gjorde det, sier Janne.

- Og så har jeg hatt de derre krampetrekningene på treningssenter, som holder et halvt år, og så gidder du ikke mer. Pappa har kalt meg bevegelsesøkonom, jeg sparer på bevegelsene.

Begynte å trene

– Jeg er sånn at når jeg først bestemmer meg, så gjør jeg det. Jeg er jo bittelitt sta, sta av legning, rett og slett, ler Janne.

APP: Roede-appen deg et godt bilde på ditt energiinntak opp mot energiforbruket.
APP: Roede-appen deg et godt bilde på ditt energiinntak opp mot energiforbruket. Vis mer

- Da jeg begynte på Roede, begynte jeg også å trene tre ganger i uken, og det blir det jo resultater av. Jeg har kjøpt meg romaskin, og så går jeg lange turer i helgene.

Finn ditt Roede-kurs: Der du bor eller på nett

Redusert kolesterol

– Kolesterolet mitt hadde begynt å gå opp, og legen min ville sette meg på medisiner, men jeg skulle få muligheten til å gjøre noe med det, forteller Janne.

- Da jeg var der i november hadde kolesterolet gått ned.

Mer selvtillit

– Jeg merker jo at jeg tør å ta plass igjen, sier Janne. Før ville jeg ikke synes, men nå er det liksom "Hei, her er jeg!". Jeg vil ikke påstå at jeg er høy på meg selv, og jeg er nok den samme personen, men bare en gladere og litt tryggere person.

Nytt kurs

– Jeg har jo gått ned 10 - 15 kilo fire eller fem ganger i livet, sier Janne.

- Og da prøver jeg å spørre meg selv: «Hva var det du ikke likte med det der?», og da kjenner jeg på meg selv at det er en trygghet i å skulle på Roede hver tirsdag. Det er godt å bli fulgt opp.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer