Annonsørinnhold

Oslo Skin Lab

Norsk hudpleiesuksess gjør det stort i utlandet

Kollagentilskuddet fra Oslo Skin Lab får stadig flere trofaste tilhengere her til lands – og nå kommer verden etter.

MERKET FORSKJELL: Vanessa Rudjord synes huden ble mer spenstig etter to måneder med daglig inntak av kollegenpulveret. Foto: Oslo Skin Lab
MERKET FORSKJELL: Vanessa Rudjord synes huden ble mer spenstig etter to måneder med daglig inntak av kollegenpulveret. Foto: Oslo Skin Lab Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gründer Cecilie Nordstrøm har helt siden oppstarten for tre år siden hatt klokkertro på nyvinningen innen hudpleie. Utover de åpenbare resultatene kollagenpulveret kan vise til på målt rynkedybde, er det ifølge Nordstrøm Oslo Skin Labs helhetlige skjønnhetstankegang som appellerer til kunder i inn- og utland.

Ideen om at skjønnhet faktisk kommer innenfra og ut har for alvor slått rot de siste årene, men er ikke noe nytt for kvinnen bak Oslo Skin Lab.

GRÜNDER: Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak The Solution fra Oslo Skin Lab. Foto: Manus
GRÜNDER: Cecilie Nordstrøm er kvinnen bak The Solution fra Oslo Skin Lab. Foto: Manus Vis mer

– Både kundene og bransjen forøvrig har kommet etter, og det er nå et større fokus på den effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden. Vi får tilbakemeldinger fra kunder om at de opplever at kollagenpulveret er en fin måte å ta vare på seg selv. Å investere i sin egen kropp og hud er jo nettopp det som er grunntanken vår, sier Nordstrøm.

Spesialtilbud: Nå får alle lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution™!

Redusert rynkedybde

Kollagenpulveret som benyttes i The Solution™ har vært gjennom flere studier som beviser at daglig inntak av kollagen både kan redusere målt rynkedybde, og bidra til at huden oppleves som fastere og mer spenstig. Studiene viser blant annet en gjennomsnittlig reduksjon i rynkedybde på over 20 prosent etter bare åtte ukers daglig inntak av pulveret.

Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab er uten smak, og kan blandes ut i valgfri mat eller drikke. Pulveret kommer i porsjonspakker, og kan inntas når som helst på døgnet.

Moteprofil og podcaster Vanessa Rudjord er imponert over resultatene hun har fått etter at hun oppdaget The Solution™. Etter åtte ukers bruk ble det målt en 33 prosent reduksjon i rynkedybde.

MERKET FORSKJELL: Vanessa Rudjord synes huden ble mer spenstig etter to måneder med daglig inntak av kollegenpulveret. Foto: Oslo Skin Lab
MERKET FORSKJELL: Vanessa Rudjord synes huden ble mer spenstig etter to måneder med daglig inntak av kollegenpulveret. Foto: Oslo Skin Lab Vis mer

– Jeg følte jeg merket en forskjell etter to måneder. Huden ble litt mer spenstig, og jeg synes kollagenpulver er et fint supplement til mine favorittkremer. Kall meg jålete, men jeg vil ha spenstig hud så lenge jeg kan, sier hun.

Spesialtilbud: Nå får alle lesere 50% rabatt på første pakke med The Solution!

Interesse fra utlandet

The Solution™ Anti-wrinkle collagen er allerede i salg i hele Skandinavia, og ble også nominert i kategorien «Inner Beauty», av Danish Beauty Award i 2019. Nå vil altså resten av verden ha tak i hemmeligheten bak de nordiske skjønnhetsrutinene.

– Det går ikke en dag uten at vi blir kontaktet av mennesker utenfor Norge, som ønsker å bestille og teste kollagenpulveret vårt. Som norsk gründer er jeg selvfølgelig svært stolt over å ha vært med på å skape et produkt som er ettertraktet i utlandet. Vi ser at de resultatene vi kan vise til er imponerende, og det gir effekt på etterspørselen – og selvfølgelig på huden, smiler Cecilie Nordstrøm.

NORDISKE SKJØNNHETSRUTINER: Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab ble nominert til pris under Danish Beauty Award i fjor. Foto: Øivind Haug
NORDISKE SKJØNNHETSRUTINER: Kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab ble nominert til pris under Danish Beauty Award i fjor. Foto: Øivind Haug Vis mer

Forebygging versus reparasjon

Tidligere var hovedvekten av kunder over 40 år gamle, men Oslo Skin Lab får stadig tilbakemeldinger fra også yngre kunder som bruker pulveret.

– På samme måte som den yngre målgruppen har blitt flinkere til å bruke solkrem for å hindre skader på huden, får vi også meldinger om at flere velger å starte med kollagenpulveret vårt for å forebygge. Mange er opptatt av å ha et sunt kosthold, og tar godt vare på kroppen sin. De unge er rett og slett bevisste på at livsstilen deres har innvirkning på huden, sier gründeren.

Kunder som allerede har fått linjer i huden rapporterer om at kollagenpulveret ikke bare har en forebyggende effekt, men at det også bidrar til å bedre hudkvaliteten og minske dybden på rynkene deres.

VALGFRI MAT ELLER DRIKKE: Kollagenpulveret kan for eksempel blandes i vann, kaffe, eller som her – en deilig smoothie.
VALGFRI MAT ELLER DRIKKE: Kollagenpulveret kan for eksempel blandes i vann, kaffe, eller som her – en deilig smoothie. Vis mer

Fakta

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet hos mennesker, og viktig for hudens styrke og oppbygging av vev. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker, og allerede fra 25-årsalderen synker kollagennivået i huden. Resultatet er tap av volum og spenst i huden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer